2014-06-24 nap bejegyzései

(1403) A pentagon felkészül a tömeges elégedetlenségre (Pentagon Preparing for Mass Civil Unrest)

Tibor bá’n online

 

~q4002014.06.15. Az amerikai hadügyminisztérium, általuk ellenőrzött, egyetemi kutatásokat finanszíroz, amelyek célja modellezés segítségével kitapogatni az egész Földre kiterjedő, nagyfokú lázongás bekövetkezhetőségének fordulópontját, dinamikáját és a benne rejlő kockázatokat. A sokmillió dolláros projektum célja „hadviseléssel kapcsolatos információk” kinyerése azonnali és hosszú távú alkalmazásra katonatisztek és döntéshozók számára.

A felkészülésről kiadott kommüniké teli van katonai szakzsargonnal, aminek elsődleges célja annak a kegyetlen elfojtásnak az elkendőzése, amire már hosszú évek óta felkészültek. Semmi kétség afelől, hogy az elit neki fog menni az elégedetlen tömegeknek bárhol is következzen az be a Világban. A globális kapitalizmus lehetővé tette a társadalmi elit mohóságának a kielégítését, ami előbb vagy utóbb mindenütt súlyos elégedetlenségbe csúcsosodik. Egyszerűen nem fogják hagyni, hogy az elégedetlen tömegek változásokat kényszerítsenek ki.

~q391Ez a mondat: „seeks to uncover the conditions under which political movements aimed at large-scale political and economic change originate,” önmagáért beszél. [Azon körülményeket tárják fel, amelyeknél célkitűzéssé válik a jelentős politikai és gazdasági változások létrehozása.] Azt jelenti, hogy a jelenlegi népnyúzó, középosztályt eltüntető rendszert semmi körülmények között nem engedik megváltoztatni.

Itt hívom fel a figyelmeteket arra, hogy Orbán nagyon is megértette az idők hívó szavát. Éppen ezért első intézkedéseinek egyike a TEK létrehozása volt. Az senkit se tévesszen meg, hogy kényes esetekben a rendőrség segítségül kéri a TEK embereit, mert ez nem más, mint az egység tréningben tartása. A TEK-et nem a társadalomért, hanem a társadalom ellen hozta Orbán létre.

A végső cél: To defend an increasingly unpopular global system serving the interests of a tiny minority ˙(Egy törpe kisebbség érdekeinek a kiszolgálását végző, egyre népszerűtlenebb globális rendszer megvédése) EZ VAN!

________________________________________________________
________________________________________________________
____________________________________