2014-06-05 nap bejegyzései

(1388) Kásler Árpád nem megy ki Brüsszelbe

Tibor bá’ online

 

~ab108Kásler Árpád nem megy ki Brüsszelbe, és nem fog felmarni 200 millió forintot 5 éven át tartó nyaralása alatt. Viszont legfelsőbb fokon megnyert egy „nesze semmi fogd meg jól” pert, amivel a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Nyert egy valutahiteles, de Csányi szerint ezt az OTP meg se érzi, mert a hitelállománynak mindössze 1 százalékát jelenti (ha egyénileg mindenki perel). Húsz-harminc millióval tartózóknak jóváírhatnak 100 rongyot, hogy vegyenek rajta egy ledes tévét. Végeredményben a hiteleseknek ki van nyomva a szeme, a bankok tovább kaszálnak, Orbánnak nem kell megszegni a szavát, viszont a nép vérét tovább szívják a bankok. Vagyis a fél ország legatyásítása egy abszolút sikertörténet az Arma féle Háttér Hatalom számára.

Az egészben a legbosszantóbb, hogy a csibészek se jogilag, de még csak morálisan se foghatók meg, mert mi a π-csának írták alá azt a kurva szerződést a hitelesek? Persze tudjuk, mert már ma akartak fényesen élni, nem holnap után. és ezt használták ki a bankok, akik ezzel az emberi tulajdonsággal tökéletesen tisztában vannak. Okolhatók érte? Nem, Utálhatjuk őket? Naná!

A Kúria kapujában Kásler Árpád széles vigyorral a száján felmutatja a „győztük” jelzést, amit még Churchill talált ki a II. világháború alatt. Frászt győztetek, viszont ha a haza nem eladásában hívők kitartanak mellette, akkor a mini pártocska kaphat némi állami támogatást, amiből Árpi gondja megoldódik. Érdemes lesz figyelemmel kísérni, hogyan fog Árpi szerepelni a közel és távol jövőben. Aztán majd dörgöljétek az orrom alá, hogy az én „emberi természet” teóriám hülyeség.

______________________________________________________________
______________________________________________________________
_______________________________________________