2020-09-13 nap bejegyzései

(3308) Vasárnapi közös nevetés

Tibor bá fordítása online

 

Hogy ezek az oroszok, milyen hülyék!

Az oroszok nem csak hülyék, reménytelen idióták, és elképesztően tudatlanok. De miért?

Először is ez a szupererős, Novisok névre hallgató biofegyver senkit se képes megölni. Erre az oroszoknak rá kellett volna jönni. Ez az oka annak, hogy amikor megpróbálták megölni Skripalt (miután kiengedték a börtönből) ezt a Novisok mérget össze-vissza elterítették a környéken: utcai padon, kilincsen, parfümös üvegen. Ennek ellenére Skripal macskája és hörcsöge élve maradt. Ebből is látható, hogy ez a biofegyver mennyire használhatatlan.

Az ember feltételezné, hogy egy ilyen fiaskó után az oroszok ráébrednek, hogy a biofegyver használhatatlan. De nem. Ehhez túl ostobák. Ezért, elhatározták, hogy megmérgezik vele Navalnijt, a jól ismert másként gondolkodót. És megint nem sikerült. Élve maradt. Micsoda pancser munka.

Nem csak azt, hogy megint ezt a Novisokot alkalmazták (a német média szerint), de hagyták, hogy a Navalnijt szállító repülő, vészhelyzetre hivatkozva leszálljon, és a FSB semmit se tett az ellen, hogy a mentők a beteget kórházba szállítsák. Az FSB meg akart ölni egy embert, de nem akadályozta meg, hogy meghalhasson. Hát normálisak ezek?

Még ennél is rosszabb. A megvádolt orosz orvosok Navalnij-nak atropint adtak, pontosan azt a gyógyszert, amivel a német orvosok is kezelték. Lehetséges, hogy ezek az orvosok valójában CIA/BND ügynökök, akik megpróbálták Navalnij életét megmenteni.

Ezek az orosz FSB ügynökök olyan hülyék, hogy még arra se képesek, hogy megakadályozzák Navalnij Németországba szállítását, amikor köztudott, hogy az illető felfüggesztett börtönbüntetés alatt áll, és mint ilyen nem hagyhatja el az országot.

Ha tényleg meg akarták volna ölni, mindössze kellett volna neki adni egy káliumklorid injekciót, hogy megálljon a szíve. Vagy, mivel a célszemély diabetikus csak a vérének glükóz tartalmát kellett volna felvinni az egekbe, vagy levinni a pincébe. Bármelyik simán elvitte volna. Milyen egyszerű, de nem, ők ragaszkodtak ehhez a használhatatlan Novisokhoz.

Nyilvánvaló, hogy az oroszok nincsenek észnél. A biológiai kutató intézetük ellopja a COVID-19 vakcinát az angoloktól, és veszélyessé változtatják.  Hülyék! Nem igaz?

És akkor itt vannak ezek az orosz hekkerek (akiknek rendkívül alacsony az IQ-juk) képtelenek meghekkelni a DNC számítógépeit, hogy befolyásolják az 2016-os amerikai választásokat, úgy, hogy ne hagyják ott névjegyeiket. Ekkora hülyék legyenek!

Semmi kétség, az oroszok kimagaslóan stupidok, amire nincs másik példa az egész földtekén. Különösen agyatlanok a biztonsági emberek, biológusok és számítógép specialisták.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________