2020-09-16 nap bejegyzései

(3311) Az Egyesült Államoknak és alkotmányának van még két hónapja

Tibor bá’ fordítása online

 

Szerző: Paul Craig Roberts

Bob Woodward írja, hogy Trump védelmi minisztere, James Mattis tábornok és Trump Nemzetbiztonsági főnöke, Dan Coats összebeszéltek, hogy Trumpot eltávolítják az elnöki székből. Mattis tábornok állítja, hogy Trump „veszélyes és alkalmatlan. https://theconservativetreehouse.com/2020/09/09/bob-woodward-general-james-mattis-plotted-overthrow-of-u-s-government/

Ez ugyanaz, amit a tábornokok és a CIA állított John F. Kennedy elnökről. Amikor a tábornokok és a CIA azt állítják, hogy az elnök alkalmatlan és veszélyes, akkor úgy gondolják, hogy veszélyes a költségvetésükre. Hogy alkalmatlan azt jelenti, hogy nem megbízható katona, aki talál magának ellenséget, tehát a pénz áramlani fog a katonai/biztonsági létesítmények felé. Azzal, hogy kiszolgálják a védelmi ipart hazájuk helyett, a tábornokok igen gazdagokká válnak. (Ez kb. olyan, mint amit Orbán csinál Magyarországon. A közpénzből magánpénz lesz, beszerzések útján)

Mind Kennedy, mind pedig Trump normalizálni akarták a kapcsolatokat Oroszországgal, és haza akarták hozni a katonákat, akik tengerentúl harcoltak, ami a katonai beszállítóknak emeli a profitját. Hogy Kennedyt le tudják állítani, meg kellett ölniük.

Ahhoz, hogy leállítsák Trumpot, ki kellett találni orosz barátkozását, vezetői alkalmatlanságát, és mindenféle alaptalan vádat. A szajha média ismételgeti a vádakat mintha azok bizonyított valóságok lennének. A szajha média sose vizsgált meg egyetlen egy hamis vádat se.

Az erőfeszítések, Trump eltávolítására nem jártak sikerrel. Mivel különböző színes forradalmak voltak a múltban, ahol az USA idegen kormányokat buktatott meg, kitalálták, hogy ezt a taktikát lehetne alkalmazni Trumppal szemben is. Vagyis a novemberi elnökválasztás nem választás lesz, hanem színes forradalom. Például: https://www.paulcraigroberts.org/2020/09/08/democrats-have-planned-a-coup-if-trump-wins-reelection/  és  https://www.paulcraigroberts.org/2020/09/10/the-democrats-are-fronting-for-the-cia-deep-states-color-revolution/ .

Országunk hanyatlásában elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol a nyilvánvaló valóságról szóló egyszerű állítás már nem elhihető.

Mivel számtalan, óvatosan feltárt és állításait bizonyító könyv létezik, (egy részüknél a szerző amerikai) melyek állítják, hogy 1950 óta a nevesebb médiát a CIA irányítja, ezért az amerikai média nem híreket közöl. Hírek helyett a média közli az események magyarázatát a háttérhatalom szája íze szerint. Ez bebiztosítja azt, hogy a hírek nem ütköznek a programmal.

Udo Ulfkotte, német újságíró írt egy könyvet „Megvásárolt újságírás” címen, Ebben bemutatta, hogy a CIA mi módon uralkodik az európai újságok felett.

Hogy tisztán lássunk, két CIA szervezet létezik. Az egyik egy ügynökség, mely befigyeli a világ eseményeit, és többé-kevésbé pontos információkkal látja el a kormányt. A másik egy titkos ügynökség, amely merényleteket követ el, beleértve az amerikai elnököt is, és elsöpör nem együttműködő kormányokat. Truman elnök nyilvánosan kijelentette mandátuma lejárta után, hogy igen komoly hibát követett el, amikor megengedte a CIA titkos részének megteremtését. Szerinte a kormányon belül született egy ellenőrizhetetlen belső kormány. Eisenhower az amerikai néphez szóló utolsó beszédében figyelmeztetett, hogy a katonai/biztonsági komplexus ellenőrizhetetlen hatalma növekszik.

Kennedy elnök észlelte a veszélyt és azt mondta, hogy a CIA-t darabokra szedi szét. De, ez előtt megölték.

Trumpot a CIA könnyen meg tudná ölni, de a „magányos gyilkos” szöveget túl sokszor alkalmazták, már a kutya se hinné el. Egyszerűbbnek tűnik Trumpot megbuktatni az újraválasztásnál, mivel a CIA irányítja az amerikai és az európai médiát, és számtalan hírportála van az Interneten, amelyek úgy tesznek, mintha függetlenek lennének, amivel könnyedén be tudják csapni a nemtörődöm amerikaiakat. A helyzet az, hogy a baloldal van a CIA tarsolyában. A jobboldallal nincs probléma, mert azok úgy gondolják, a katonai/biztonsági komplexus támogatása hazafias.

Miután a CIA Trumpot ledönti, fel fogják használni az Antifa-t, a BLM-et és a szajha médiát egy faji háború kirobbantására. Ezt követve a CIA belovagol az apokalipszis fakó lován, a nép pedig behódol.

Ezt nagyon kevesen hiszik el, addig, amíg meg nem történik. Pedig a CIA képes lesz a népet kordában tartani.

Manapság Amerikában a hazugnak jobban hisznek, mint annak, aki az igazat hirdeti.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________