2016-03-15 nap bejegyzései

(1846) Menyi ideig tart egy aktus?

Tibor bá’ online

 

~q049Már kaptam néhány megjegyzést, hogy pina centrikus vagyok, meg éhes disznó makkal álmodik, és hasonlók. Szóval, én úgy tudom, hogy az idelátogatók zöme nem mai gyerek. A tegnapelőtti gyerekeknek viszont van némi lemaradása ebben a témában. Nosza, hozzuk be a lemaradást. 😀

A szakértők szerint (bárkik legyenek is azok) az aktus átlagos élettartama 3-7 percre tehető. Kábé ennyi idő alatt lehet megenni egy BigMac-et. Igen ám, de amikor a kutatók 14.000 férfit és nőt meginterjúvoltak, „kiderült”, hogy az aktus átlagos időtartama 10 perc plusz a legtöbb férfi 20 percet szeretne, mint a szarka, csak nem, bírja a farka. Na, ebben az egyben a nők egyetértettek, sőt ők 20 percél egy „kicsit” többet szerettek volna. Ennek az eredménynek több szépséghibája is van. Mindjárt az első, hogy a tanulmány költségeit a gyógyszergyárak állták. Azok a gyógyszergyárak, akik a korai magömlés elleni szereket, valamint a szexuális diszfunkciót gyógyító pirulákat állítják elő.

Szerencsére hasonló felméréseket mások is készítettek, például a Penn State University (különben ők nagyon aktívak a globális felmelegedés terén), akik úgy találták, hogy a 3-7 perc még elmegy, de a kívánatos érték a 13 perc, viszont az 1-2 perc az elfogadhatatlanul kevés. Különben ez a kutatócsoport azt állította, hogy mind a nők, mind a férfiak jelentős százaléka 30 percet meghaladó időt tartott kielégítőnek. Figyelem, nem azt állították, hogy ezt gyakorolják, hanem, hogy ez lenne jó. Ebből csak az szűrhető le, hogy az emberek egy része felelőtlenül álmodozik.

Eric Corty pszichológiai professzor (na jó, egyetemi docens) szerint mind a nők, mind pedig a férfiak egy része hisz a hatalmas pénisz, kőkemény erekció és az átkefélt éjszaka meséjében. Aztán – teszi hozzá – jön a csalódás és a kielégületlenség. – – – Szóval, ezzel vigyázzatok.

A világhírűvé vált Afred Kinsey 1948-ban még úgy találta, hogy az amerikai férfiak 75 százalékának az aktus mindössze 2 percig tartott. Ez minden valószínűség szerint igaz volt, mert egy olyan társadalomban, ahol a szex tabu téma, a kielégüléshez már egy bugyi letolása is elég.

A fentieket ki lehetne még egészíteni a Sexual Health Promotion Lab adataival. (ja igen: Az egészséges szexet elősegítő labor)

A nők 55 %-a, míg a férfiak 30 %-a csak megjátssza az orgazmust.

A férfiak 64,2 %-a az esetek legalább negyed részében frusztrált a korai magömlés miatt.

A férfiak 45 %-a nagyobb péniszre vágyik.

A nők 8,7 %-a naponta maszturbál. (azt nem írják hány éves korig)

A megkérdezettek 41,5 %-a állítja, hogy az anális szexet nem próbálta ki. — Ha tudnák mit veszítettek! 😀

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________