2016-03-08 nap bejegyzései

(1839) Politikai vezetők

Tibor bá’ online

 

~q191Még a pártállami időkből való az a megállapítás, hogy a politikai vezetők azért követnek el annyi hibát, mert elsősorban, és csakis ahhoz értenek, miként lehet mások kijátszásával előrejutni a politikai létrán. Az ember akkor azt hitte, hogy a nyugati demokráciákban, ahol egymás megfúrása helyett a népakarat dönt, ez a helyzet nem létezik. Sajnos a valóság ennél sokkal rosszabb. A „demokratikus” vezetők fő képessége a választókkal való manipulálás. Micsoda ördögi ötlet volt a „rezsicsökkentés”, ami meghozta Orbánnak a második kétharmadot. — Nem tudom Angela Merkel mit dobott be, csak azt tudom, hogy a migránskérdésben elkövetett ballépését követő népszerűségvesztés a jelek szerint megfordult és ma már Németország 54 százaléka megint mögötte áll. Így aztán nyugodtan kijelenthetjük ELVESZTÜNK, és kétszer alá lehet húzni.

Egyszerű számok olvasásakor a hideg futkos le és fel a hátamon. 2015 februárjában 2800 menekült lépett be Görögországba, az idén februárban ez a szám 53.000-re duzzadt. Majdnem hússzor annyi, mint egy évvel korábban, a nulla körüli hőmérséklet, és viharos tenger ellenére. Nem kell hozzá hatalmas képzelőerő, hogy rádöbbenjünk mi várható a következő hónapokban. Miközben a hülye politikusok tehetetlenül tárgyalgatnak. Egyszerűen nem fogják fel ésszel, mi történik körülöttük. Emberek! A világégés beindult. Mindenre elszánt tízezreket nem lehet feltartóztatni, mert ezek tényleg menekültek. Menekülnek egy ember számára már élhetetlen körülményekből oda, ahol még lehet élni. Ezt azonban hamarosan követni fognak azok a menekültek, akik a vízhiány, élelmiszerhiány elől menekülnek, majd azok, akik a hőség és a szárazság elől menekülnek. Itt már szó se lehet emberségről, itt arról van szó, hogy ők vagy mi!

Mindenki azt hiszi, hogy Orbán Viktor egy igazi nemzetvezető hős. Ha az lenne, már rég ki lenne adva a tűzparancs a határt illegálisan átlépőkkel szemben, egyelőre gumilövedékek használatával. És nem csak a terepjárókat kellene számba venni egy esetleges rekvirálásra számítva, hanem a lakosságot is fel kellene fegyverezni. Amikor tízezrek törik át a határt és megindulnak elrabolni azt, ami az életben maradásukhoz szükséges, hogyan védjük meg magunkat? Amikor néhány százezer fiatal férfi betör az országba, el fogja söpörni útjából azt a néhány száz embert, akiket Pintér oda tud vezényelni. Ezek meg fogják találni a katonai, rendőrségi raktárakat és fel fogják magukat fegyverezni, azokkal a fegyverekkel, amiknek már rég az állampolgárok birtokában kellene lenni. Most kellene lépni, amíg lehet. Ha a lakosság felkészítésre irányuló harcászati lépéseket elsőnek megtesszük, a menekült tömegeknek nem mi leszünk az elsődleges célpontjai.

Ma még kevesen tudnak róla, de ez a nő nagyobb bűnt követett el, mint Hitler.

~q048

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________