2016-03-22 nap bejegyzései

(1852) Járjuk körbe a szart

Tibor bá’ online

 

~p003Az ember körülbelül 4 éves koráig tud visszaemlékezni, akkor pedig már abszolút szobatiszta, ezért aztán az anyuka nem törődik a kakival, a régi intelmek pedig eltűnnek a múlt homályában.  A gyerek hamar megtanulja, hogy a kaki szigorúan magánügy, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat mindenki úgy szerzi be, ahogy tudja, és egyáltalán nem biztos, hogy különben lenne tudnivaló – pedig van. Nézzünk körül, mert egészségügyi tévhitekkel teli van a hócipő.

Van-e egészséges megjelenési formája az ürüléknek? Nincs. A forma és a konzisztencia függ a táplálkozás milyenségétől, elsősorban a fogyasztott rostanyag mennyiségétől.

Igaz-e ha nem ürítesz minden nap, akkor méreg anyagok halmozhatódnak fel a szervezetben? Hülyeség, ahogy a „méregtelenítés” is az. A méregtelenítés az egészségügy titkos bevételi forrása. A méregtelenítést az emberi máj és vese ragyogóan elvégzi külső segítség nélkül.

Belelehet-e szédülni a székelésbe? Bele bizony. A nagy rakás szar produkálására az agyi reakció eredményeként pulzus és vérnyomás csökkenés állhat elő, ami rövid ideig tartó szédüléssel járhat.

Az étel az emésztéstől függően 1-3 nap alatt megy át a beleken. Ha a lenyelt kabátgomb 3 napig nem jön elő, ne ess pánikba. 😀

A széklet normál színe középbarna, de lehet zöld spenóttól vagy más zöldségfélétől, piros paradicsomtól, fekete a sok grapefuit-tól, vagy vértől. Tartósan fekete széklettel feltétlen orvoshoz kell fordulni. A palaszürke szín májproblémára utal, ezzel is orvoshoz kell fordulni.

És ha már itt tartunk, említsük meg a fingást is, még akkor is, ha kurvára büdös tud lenni. Sajnos ez hozzátartozik az élethez, még akkor is, ha nem illik élni vele. Az egészséges ember átlagosan 15-ször fingik egy nap. Igen, mindenki. Igen, a nők is. Csak nem kell feltűnően csinálni. Ja, és olyan étrend nem létezik, amely nem generál gázokat. Különben a fing a legtöbb esetben szagtalan, de ez nem garantált. Ha viszont büdös az nem jele kóros folyamatnak.

Ha a vécépapíron használat után vér is látható az nem a rák jele (a ráké fekete) hanem az aranyéré, ami a végbélnyílás környékén lévő erek feldagadása, többnyire erőlködéstől. Nagyon nem kell tőle megijedni, de ha Reparonos kezelés után is fennáll, érdemes orvoshoz fordulni vele.

Tudod-e, hogy ürüléket is lehet transzplantálni? Érthetőben fogalmazva, valakinek a szarát átteszik egy másik ember végbelébe. Erre akkor kerül sor, ha valakinek a bélbaktériumai nem kellően egészségesek (normálisak) míg a donor első osztályú szarral rendelkezik. Hogy mit ki nem találnak! 😀

________________________________________________________
________________________________________________________
________________________________________________________