2016-03-19 nap bejegyzései

(1850) Halottaiból való feltámasztás

Tibor bá’ online

 

~q191Van néhány dolog, amit az emberiség nemre, vallásra, korra való tekintet nélkül egyöntetűen szeret. Nem, nem a szextről van szó, hanem az ajándékról, a feltámasztásról. Mert milyen jó dolog semmiért kapni valamit. A most közzétett feltámasztás különösen azért értékes, mert a túlélés egyik nélkülözhetetlen eszköze az akkumulátor. Az akkumulátor legkellemetlenebb tulajdonsága, hogy egy idő után megdöglik, és ráadásul a használhatatlanná vált aksitól megszabadulni se könnyű, kénsav – ólom, brrrű. Most viszont az egyik blogtársunk felhívta a figyelmem hogyan lehet az elhalálozott ólom akkumulátort feltámasztani.

Mérj ki 250 gramm keserűsót (magnéziumszulfát). Melegíts fel 500 ml desztillált vizet (csapvizet semmi esetre se használj) 65 °C-ra és öntsd bele a kimért keserűsót.

Csavard le a cellák dugóit és töltsd fel őket az elkészített oldattal. Csavarozd vissza a dugókat és alaposan rázd össze az aksit. Ha zárt (zselés) aksid van, akkor keresd meg a rejtett dugaszt és fúrd át. Ha van benne folyékony anyag, azt öntsd ki belőle, majd töltsd fel az oldattal és dugaszold vissza a lyukat, és rázd össze.

Kis ármerővel töltsd fel az aksit 24 órán át. – Ezt követve az aksinak működni kell. A jobb eredmény érdekében 3-4 éjszaka az aksit tedd fel a töltőre, ami a maximális feltöltést fogja eredményezni.

Az eljárás letesztelését olyan aksin végezték, aminek a kapocsfeszültsége mindössze 0,5 V volt.

_________________________________________________________________

~q052

Ez nem igaz, mert az elmúlt 30 nap 40.500 látogatás lett regisztrálva. Viszont a támogatások gyakoriságán ez semmit se változtatott. Mellesleg úgy tűnik a probléma világjelenség, mert a megafonos csajt egy jóval nagyobb, angol nyelvű portáltól másoltam át. Nehéz ellenállni, amikor vadászgatásom közben állandóan rám kiabálnak, hogy adakozzak. Persze nem adakozok, majd lesül pofámról a bőr, mert tényleg sok mindent ellopok, süljön le másnak pofájáról is a bőr, mert ők meg elolvassák a lopott holmit. 😀

Breaking news: Megszületett az első két adakozás. Nem hittem volna. 😀

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________