2016-03-24 nap bejegyzései

(1854) Terror

Tibor bá’ online

 

~p001Most már a hülyék előtt is világosabb, mint a nap, hogy Európának annyi. Merkel becsábította őket, talán mert a német iparnak szüksége van épkézláb és persze olcsó munkaerőre. Ugyanezt tették a német gazdasági csoda idején a török vendégmunkásokkal, amire szintén ráfáztak, de úgy tűnik, nekik megérte. Ez most egy kicsit meredekebb volt, de szerintem nekik még ez is megérte. Az ötvenes-hatvanas években a törökök legalább nem robbantottak, a mostaniak viszont igen. A dologban az a legszomorúbb, hogy az óvodáskorúak is biztosak voltak abban, hogy lehetővé tették a terroristák tömeges beáramlását Európába. Most aztán itt a baj, a megoldhatatlan baj, mert hogy a fészkes fenében lehet kétmillió arabul beszélő tömegből kiszűrni azt, aki majd robbantani fog, mert fog. Nem kell hozzá különleges tehetséggel bírni, hogy valaki megjósolja, hamarosan robbanni fog Londonban, Berlinben, Hágában, csak itt nem, ahol a TEK hülyére játssza az agyát.

Az európai vezetők elkényelmesedett, tehetetlen barmok. A média pedig megvásárolt aljas banda, akiket kizárólag az előírt propaganda lehozása érdekel. Micsoda baromság menekült arab tinédzser kezébe adni plakátok „Bocsánat Európa” felirattal. Mi ártatlan menekültek vagyunk, dehogy vagyunk mi terroristák, mert mi az a néhány száz terrorista 2 millió emberben alaposan elkeverve. Semmi, többségünk kibombázott áldozat. Vagyis nem szabad rájuk haragudni, hadd jöjjön még egy másik két millió.

A terrorelhárítás Európában megoldhatatlan feladat előtt áll. Mostantól hozzá kell szoknunk, hogy nem csak közlekedési balesetek lesznek, hanem felrobbantott áldozatok is, bárhol. Kávéházban, koncert teremben, metró kocsiban, repülőtéren, szóval mindenütt. De mi az a 30-40, néha 130 ember egy több milliós világvárosban? Semmi. És valóban a közlekedési balesetekhez mérve, tényleg szinte jelentéktelen, de a tény, hogy bárhol utolérhet, bármikor rám is sor kerülhet, jelentősen rontja az életminőséget, mert a derűs mindennapokba befészkelt az örökös félelem.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________