2016-03-23 nap bejegyzései

(1853) Ha vannak csöcseid

Tibor bá’ online

 

~p001Akkor tudod, hogy e büszke testrész miatt elég nagy veszélyben vagy. Az emlőrák megjelenésének komoly esélye van, és ez egy piszok dolog. Az emlők elvesztése árán könnyen lenne gyógyítható, de a gyors áttételezés miatt, mire észreveszik, sok esetben már túl késő. Ezért találták ki a gyakori szűrést, és a nők biztatását, hogy hetente ellenőrizze le, nem talál-e rejtett csomót a melleiben. És akkor még valami, az emlők piszok közel vannak a hónalji  nyirokcsomókhoz, ezért az emlőrák áttétele igen korán bekövetkezik, ami azt jelenti, hogy az emlők eltávolítása árán sem lehet megszabadulni a ráktól. A nagyon korai észlelés nagyon fontos.

Tudom, hogy a blogra járok nagy többsége férfi. Azonban a helyzet az, hogy a feleség meghal, de a férj itt marad, és persze a gyerekek is. Ezért van, hogy a témában mind a két nem érdekelt. És akkor most egy áttörés, de előbb a háttér.

A rákos sejtek falánksága ismert, és persze szaporodnak is rendesen, amihez több vér kell, mint különben. A több vér viszont lokálisan egy picivel magasabb hőmérsékletet jelent. Ebből adódott, hogy kihoztak olyan melltartót, amiben igen érzékeny hőmérőt építettek be. Ez a hőmérő egészen kicsiny hőmérséklet különbséget is érzékel, segítségével sikerül egészen korai szakaszában észlelni a rákos burjánzást. Olyan korán, hogy a rákos csomó kivágása mellett az emlők is megóvhatók.

Ez egy ritka eset, amikor a modern technológia valóban az embert szolgálja.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________