(1846) Menyi ideig tart egy aktus?

Tibor bá’ online

 

~q049Már kaptam néhány megjegyzést, hogy pina centrikus vagyok, meg éhes disznó makkal álmodik, és hasonlók. Szóval, én úgy tudom, hogy az idelátogatók zöme nem mai gyerek. A tegnapelőtti gyerekeknek viszont van némi lemaradása ebben a témában. Nosza, hozzuk be a lemaradást. 😀

A szakértők szerint (bárkik legyenek is azok) az aktus átlagos élettartama 3-7 percre tehető. Kábé ennyi idő alatt lehet megenni egy BigMac-et. Igen ám, de amikor a kutatók 14.000 férfit és nőt meginterjúvoltak, „kiderült”, hogy az aktus átlagos időtartama 10 perc plusz a legtöbb férfi 20 percet szeretne, mint a szarka, csak nem, bírja a farka. Na, ebben az egyben a nők egyetértettek, sőt ők 20 percél egy „kicsit” többet szerettek volna. Ennek az eredménynek több szépséghibája is van. Mindjárt az első, hogy a tanulmány költségeit a gyógyszergyárak állták. Azok a gyógyszergyárak, akik a korai magömlés elleni szereket, valamint a szexuális diszfunkciót gyógyító pirulákat állítják elő.

Szerencsére hasonló felméréseket mások is készítettek, például a Penn State University (különben ők nagyon aktívak a globális felmelegedés terén), akik úgy találták, hogy a 3-7 perc még elmegy, de a kívánatos érték a 13 perc, viszont az 1-2 perc az elfogadhatatlanul kevés. Különben ez a kutatócsoport azt állította, hogy mind a nők, mind a férfiak jelentős százaléka 30 percet meghaladó időt tartott kielégítőnek. Figyelem, nem azt állították, hogy ezt gyakorolják, hanem, hogy ez lenne jó. Ebből csak az szűrhető le, hogy az emberek egy része felelőtlenül álmodozik.

Eric Corty pszichológiai professzor (na jó, egyetemi docens) szerint mind a nők, mind pedig a férfiak egy része hisz a hatalmas pénisz, kőkemény erekció és az átkefélt éjszaka meséjében. Aztán – teszi hozzá – jön a csalódás és a kielégületlenség. – – – Szóval, ezzel vigyázzatok.

A világhírűvé vált Afred Kinsey 1948-ban még úgy találta, hogy az amerikai férfiak 75 százalékának az aktus mindössze 2 percig tartott. Ez minden valószínűség szerint igaz volt, mert egy olyan társadalomban, ahol a szex tabu téma, a kielégüléshez már egy bugyi letolása is elég.

A fentieket ki lehetne még egészíteni a Sexual Health Promotion Lab adataival. (ja igen: Az egészséges szexet elősegítő labor)

A nők 55 %-a, míg a férfiak 30 %-a csak megjátssza az orgazmust.

A férfiak 64,2 %-a az esetek legalább negyed részében frusztrált a korai magömlés miatt.

A férfiak 45 %-a nagyobb péniszre vágyik.

A nők 8,7 %-a naponta maszturbál. (azt nem írják hány éves korig)

A megkérdezettek 41,5 %-a állítja, hogy az anális szexet nem próbálta ki. — Ha tudnák mit veszítettek! 😀

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________

19 gondolat erről: „(1846) Menyi ideig tart egy aktus?

  1. „A nők 55 %-a, míg a férfiak 30 %-a csak megjátssza az orgazmust.”

    Szép napot Tibor bá’ !

    Csak egy kérdésem lenne , a férfiak , hogy a bánatos fennébe tudják megjátszanni az orgazmust ? Hiszen nálunk láttható (vagy érezhető) jele van , spermium formályábban ? A nők azthiszem más tészta. De egy kapcsolatban komoly baj , ha „megjátsszanak” dolgokat.

  2. 1:
    Az orgazmus hiánya egy kellemetlen körülmény, aminek bevallására nem mindenki vállalkozik. „Spermium hiánya” (az ondó szó használata jobb lenne) az aktusok többségénél kondomot használnak, és pont ezeknél az aktusoknál esik meg a dolog.

  3. Elég kevés a hozzászólás, pedig érdekes téma amiről beszélni kell.
    Én valahol 15 perc átlagot olvastam.Talán annyi is lehet az átlag.
    De vannak akik 30-40-60 percet is bírnak.Na persze ezt már lehet nem az első menetben, hanem összesítve mondjuk 2 menetben.
    Azt is elhiszem hogy van aki nem bírja tovább 5 percnél,de mondjuk az aki már 10 éve nyüstöli az asszonyt az nem megy el olyan hamar:D
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy az átlag az hány menetben rendezi le az aktust.(persze ez életkorfüggő is)
    Na és az is érdekes hogy van aki lassan, érzékien szereti van aki pedig gyorsan.
    A nők szeretik a hosszabb meneteket 20 perc fölött, ez tapasztalat és olvastam is:D Bár ezt is embere válogatja, nem minden nő egyforma:D
    Na és az is érdekes hogy ki hányszor csinálja.Ismertem olyan nőt aki napi 3x, és van olyan akinek elég a heti 3 alkalom, na és olyan is van aki havonta 3x.A mai világban vannak olyan „szingli” nők akik inkább egyedül vannak minthogy megdugassák magukat, mert itt van ez a feminista mozgalom ahol már lassan a férfiakat pofozzák fel.Nem mondom hogy mindenki ilyen, de régen a nők dugtak a határban, a kukoricásban (de Tiborbá ezt jobban tudja, írtad hogy egy szappanért dugtak régen:DD), ma meg (persze csak egy részükre vonatkozik!!!!) tartja őket a büszkeség hogy ők szinglik.

  4. 3:
    Nagy vonalakban jól látod, de a szappanért dugó nőket a nyomor vett rá a dologra (a férj engedélye mellett), nem a jókedv.

  5. Egy aktus férfi oldalról nagyjából 70 lökés (nyomás) után kulminál. A többi a cukorka ha szabad így mondani.

  6. 5:
    Szerintem a valóság ennek minimum a duplája.

  7. Ezt mint egészségügyi statisztikát olvastam. Szerintem is jóval több, mégis ezek a számok és vélemények („szakembörök”) tapasztalati tényei alapján mondottnak tűnő számításokkal vakíthatják el az ide jövő olvasókat. És egyfajta választ is ad a címben feltett kérdésre.

  8. Arra lennék kíváncsi, hogy ezeket a statisztikákat milyen mérésekből csinálják?

    Ha az ember magának mér, az nem feltétlen megbízható, mert az ember jellemzően nem az órára figyel olyankor, ha mégis, akkor az már nem ugyanaz, mint normális esetben, amikor egymásra figyel a pár.

    Ha valaki más áll mellettük, és nyomja a stoppert, az méginkább megváltoztatja a dolgokat. Nem sokan szeretnek társaságban dugni, és biztos, hogy hatással van a teljesítményre.

  9. 8:
    Nem olyan nagy dolog az. Bedugás előtt ránézel az órádra, 17 perc. Elsült, megint ránézel az órára 26 perc. na ez 9 perc volt. 😀 Én már megmértem néhányszor, túléltem. 😀

  10. 9. Tibor bá

    „Én már megmértem néhányszor, túléltem. ? ”

    És azt tudod-e hogy mi a különbség a mért és a nem mért eredmény között? ?

    Mert valahogy egész más amikor az ember teljesen „feloldódik” és amikor közben másodállásban a statisztikakészítést is fejben tartja.

    Mert egy jó szex közben valóban „megáll az idő”…

    De lehet, hogy már megint csak én vagyok túl romantikus ?

  11. „Mert egy jó szex közben valóban “megáll az idő”…”

    Ja, bedugod: óra 20, kihúzod: szintén óra 20. 😉 A másodperc mutatót kellett volna nézni…

  12. 10:
    Nem romantikus vagy, hanem kötekedő. Nehogy már a hatalmas romantikában ne tudj az órádra nézni. Különben ezt a szöveget ne akard beadni egy férfinek, ezekkel a nőket lehet etetni. Romantika? Felszakad az aranyerem a röhögéstől.

  13. 12: „ne tudj az órádra nézni”

    Ahol nagyobb gyerek van, ott ez nem opció, hanem szükségszerűség. Hány perc múlva érkezik haza… 🙂

  14. Es az ido forditottan aranyos a gyerekek szamaval is. Bar a bujkalasnak alkalom kivarasanak is megvan a maga izgalma

  15. 13 & 14:
    Csak tájékoztatásul közlöm, hogy a magyar lakosság 90 százaléka éjjel, sötétben, leoltott lámpa és kulcsra zárt ajtó mögött, havonta egyszer…. 😀

  16. 9: tegnap jöttem rá, hogy nincs is óra a hálószobánkban… (a mobil telefonon van beállítva az ébresztő, az meg mekkora gáz már, hogy ráfordulok az asszonyra, aztán nyúlok a telefonért, bekapcsolom, megnézem… nem is feltűnő…)

  17. 17: Nekünk van egy a falon, de évekkel ezelőtt megállt, amikor beleakadt a függönybe a mutató, és nem is látok el odáig szemüveg nélkül… 🙂

  18. 17-18. Gyágya-Ábel

    Gyenge kifogások…

    Vegyétek tudomásul (én már tudomásul vettem a 12-esben) hogy a szex az macsó dolog, és egy tisztességes férfiembernek mindig naprakészen kell tudni válaszolni arra, hogy meddig tartott, hányat lökött, és hogy az asszonyka valóban eljutott-e az orgazmusig vagy csak színlelte… De mióta megtudtam, hogy az igazi férfi hogyan szexel, már azt is tudom, hogy a női orgazmus csak egy mítosz, amivel a nők egymást hülyítik… A lényeg, hogy nekem jó legyen, de ne ANNYIRA jó, hogy elfelejtsem megnézni az órát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük