2014-05-22 nap bejegyzései

(1376) Héber újnácik

Tibor bá’ online

 

~aa022Izrael legismertebb írója, Amos Oz állítja, hogy a muzulmánokat és a keresztényeket utáló izraeliek „héber újnácik”, tette közzé a Haaretz, izraeli napilap, Május 10-én. – „Arabok takarodjatok” az észak izraeli, Umm al-Faham település minaretjének falán (időpont: 2014.04.18.) de ez nem egyedi eset. A St. George Román ortodox templom falára héberül kiírták, hogy „Jézus egy rakás szar”. Kelet Jeruzsálem ó-városában horogkereszt mellé kiírták, hogy „halál az arabokra”. Ha ez így megy tovább, akkor egyes újnáci zsidó csoportok rehabilitálni fogják Hitlert. 😀

Újabban „divatba jött” újnácinak lenni a nyugati világban, de az izraeli újnácikat nacionalista és rasszista képviselők támogatják a Knessetben. Ezen kívül számtalan rabbi félvallásos bizonygatásokkal szolgál.

Keresztény vallási vezetők tiltakoznak a kormánynál, ahol kivizsgálást ígértek. A rendőrség már több alkalommal is letartóztatta az elkövetőket, de bíróság elé még senki se került ez üggyel kapcsolatban. A pápa május 24-én kezdi meg közel keleti útját Jordániában. Várhatóan az ügy napirendre kerülhet.

Míg Magyarországon a balliberális média, és zsidók által vezetett pártocskák mindent megtesznek a Jobbik népszerűségének a csökkentésére (lásd kémkedés Oroszország javára),  az ukrajnai újnáci csoportokat zsidó oligarchák pénzelik.

Eddig a hírek, most jön a kommentálás. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek? Szerte a világban, így nálunk is a rasszizmus ellenes kampány zászlóvivői a zsidók, miközben Izraelben egyre erősebb a rasszista újnáci mozgalom. Most már nem csak a palesztin arabok ellen követnek el atrocitásokat, de a helyi kereszténység is csípi a szemüket. Ha belegondolok, egyre könnyebb antiszemitának lenni. 😀

_____________________________________________________
_____________________________________________________
____________________________________