2021-07-21 nap bejegyzései

(3595) Szabad utat kapott a halál

Tibor bá’ fordítása online

 

2021 a 89. év

Az  Egyesült   Királyság   kormánya   folytatja a  „szabadság napja” elnevezésű programot, ami a COVID elleni védekezést megszűnte-ti. Hiába tiltakoznak a szakemberek százai.

Az elmúlt hét napban Nagy Britanniában 296.768 új COVID beteget regisztráltak, ami 41 százalékos növekedést jelent az előző hét naphoz viszonyítva. A 283 haláleset az előző 203-hoz viszonyítva 40 %-os növekedés. Július 15.-én 3.964 beteg volt kórházi kezelés alatt, ami napi 600 fős növekedést jelen. Ezek közül 551 beteg (14%) lélegeztető gépen volt.

Az Amerikai Egyesült Államokban az elmúlt két hét alatt több mint duplájára nőtt a COVID-19 betegek száma. Ez a szuper fertőző Delta variánsnak köszönhető.

Ausztráliában a COVID krízis csak most indult be igazán. Viszont az uralkodó elit követeli az összes lezárás feloldását, és hagyják szabadon a vírus terjedését.

Németországban terjed a Delta variáns. Ennek ellenére őszre az iskolákban maszk nélküli oktatást terveznek, ami része a nyáj immunitás megteremtésének.

Megvalósul Curix álma. Feláldozzuk az embereket a gazdasági növekedés, magyarul a plutokraták oltárán. Éljen a szent nyáj immunitás!

Ezzel, azonban van egy óriási hiba. Ha, most hagyjuk, hogy a delta variáns szabadon terjedjen, ami majd elviszi az időseket, és egy kicsit a munkaképes generációt is. Cserébe, mindenki immunis lesz, aki élve marad addig, amíg nem jön az epszilon, majd a dzéta, éta, théta, ióta, kappa, stb, variáns. Ugyanis a betegségből kigyógyult immunitása nem csak gyengébb az adott variánsra, mint a vakcina adta immunitás, de egyáltalán nem véd a következő variánssal szemben. Ha az emberiség folytatja a gyakorlatot, akkor szép lassan mindenkire sor kerül.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________