2020-03-24 nap bejegyzései

(3140) Kövérnek lenni dicsőség dolga?

Tibor bá’ online

 

Az alábbi fényképet két napja találtam a netten. Nevezetessége az, hogy azonnal rengeteg gondolatom támad. Tinédzser koromban lánynak szülni dicsőség volt. Most kövérnek lenni dicsőség. Nézzétek meg a képet!

A helyszín Sydney leghíresebb tengerpartja a Bondi beach. Érdekessége, hogy szinte a város közepében van. A másik érdekessége, hogy rengeteget voltam ott. Harmadik érdekessége, hogy kurva jó nőket lehet ott látni, és ismerkedni. Itt most a fényképen látunk öt darab kigömbölyödött fiatal lányt, balról készül csatlakozni hozzájuk egy hatodik. Sehol egy „kurva jó nő”. Kizárólag kigömbölyödő hassal és sonkákkal elhízásnak induló fiatal lányok. Láthatóan teljesen normálisnak tartják az én mércémmel gusztustalan testüket, mert hiszen ki merik tenni közszemlének. Az én időmben minden századik lány volt elhízott, nyilván genetikai okok miatt, de azok kerülték a strandokat. Szégyen volt kövérnek lenni, és gúnyolták is őket, „daginak” lenni nem volt dicsőség. Manapság nyuggernek lenni nem dicsőség.Elzabáljuk az ételt az egyre terebélyesedő fiatalok elől.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________