2020-03-19 nap bejegyzései

(3134) A világ néhány országában elkezdődik az egészségügyi ellátás összeomlása, élelmiszerhiány és velejáró anarchia beindulása. – szerkesztett fordítás

Tibor bá’ online

 

Hal Turner-ről már hallottatok, nem a megbízható információjáról híres, de el lehet rajta igazodni. Nos, a tegnapi napon ezzel lepte meg a világot, de ez elsősorban az amerikaiaknak szól, bár számunkra is ad információt.

A társadalom a héten az utolsókat rúgja, a kormánynak pedig fel kell kötni a gatyáját, hogy a pánikot elhalassza. Ez az erőfeszítés sikeres lehet, de ez nem érdekes, mert a SHTF-et nem tudja elkerülni, csak késleltetni (megjegyzés: aki nem tudja, a SHTF=szar csapódik a ventilátorba). Több országba a SHTF egy héten belül beindul.

Egy héten belül két dolgot várhatunk:

  • A fertőzés széles körű elterjedését, ami a kórházak összeomlásával és általános pánikkal jár.
  • A fertőzés széles körű elterjedésének elkerülése végett kihirdetett statárium.

A követezők jósolhatók meg:

  • Európában és az Amerikai Egyesült Államokban a megfertőzött emberek valódi számossága tízmilliókra tehető. Vagyis elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol a vírus terjedését már semmi se akadályozhatja meg. A gondozásra szorulók számát az ellátás nem tudja fogadni. A kormányok túlkésőn léptek és túl gyengén, amin a statárium kihirdetése nem javít, hanem ront. A helyzetet rontja még, hogy a járvány együtt jár egy gazdasági összeomlással.
  • Élelmiszerhiány és szükséges alapellátások hiánya lép fel, ami egyes országokban rövidesen, a hónap végén majd mindenütt bekövetkezhet.
  • Az egészségügyi ellátás rendszere ezen a héten összeomlik a legtöbb európai országban és az USA-ban. A héten Európában elkezdődik a háborúkban alkalmazott prioritási sorrend bevezetése a kórházakban (vagyis azt kezelik, aki jobb bőrben van, és aki rosszabban, azt hagyják meghalni), a jövő hét végén az USA-ban is.
  • Áramkimaradás áprilisban indul be a világ legtöbb országában.
  • Ezen a héten legalább egy országban kiüt az anarchia. Ezen a héten legalább 10 országban kihirdetik a statáriumot. Hatalmas tiltakozásokra kerül sor, ami csak a kezdet lesz.
  • A legtöbb országban a káosz csúcsára májusban/júniusban kerül sor, a második hullámra szeptemberben vagy októberben kerül sor. A társadalom majd teljesen összeomlik, elsősorban a nagy városokban. Novemberre ez széles körűvé válik.
  • Az egészségügyi dolgozók soraiban hatalmas lesz a vesztesség, ami az ellátást napról-napra egyre gyengébbé tesz. A vírus máris szedi áldozatait a hadsereg és a rendőrség kötelékeiben, ami csak fokozódni fog. Ezzel a társadalom elveszíti az utolsó védelmi vonalat az anarchiával és a bűnözéssel szemben.

A legjobb tanács egyszerűen az, hogy tartsd magad távol minden kontaktustól. Ha még szükséged van bármi beszerzésére, használj kesztyűt, arcmaszkot.

Ez nem egy közönséges influenza, ez a vírus nem játék, ez 100 évente beköszöntő csapás. Ne tévesszen meg olyan szöveg, hogy a lakosság 80 százalékára nem hat ki, a fiatalok gyakorlatilag védettek, stb. A valóság az, hogy a vírus gyilkolja az embereket, és ezzel szemben a gyógyászat alig tud védekezni. Készülj fel rá, megyünk vissza a középkorba.

Itt jegyzem meg, hogy Orbán Viktor bejelentése az adókedvezmények, a törlesztési moratórium bevezetésére kifejezetten okos dolog. Nem hittem volna, hogy ezeket meglépi.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________