2016-04-17 nap bejegyzései

(1866) Egy kis Fideszes propaganda

Tibor bá’ online

 

Ami fénysebességgel terjed az Interneten.

BRIT KOMMENTÁTOROK SZERINT
MAGYARORSZÁG

NYUGATRÓL
BEVÁNDORLÁSI CÉLPONT LEHET

~p001Hű, az anyját! Tömegesen jönnek a németek, franciák, de főleg a belgák. De miért? Megirigyelték, volna az életszínvonalunkat? Nem, nem. Irigylik tőlünk Orbán Viktort. Íme, a propagandaanyag által összeállított (angol) kisember vélemények.

„Úgy tűnik (Orbán Viktor) azon kevés nyugati vezetők egyike, aki nem idióta. vagy áruló.”
„Ez az ember vezethetné az EU-t, ellentétben az elmebeteg diktátor Merkellel. Egyedüli a politikusok közül az egész EU-ban, aki értelmesen beszél.”
„És igazából mi az, ami Európa többi részének nincsen? Vezetője. Magyarországnak van. Európa többi része lelkiismeretlen, sík hülye karrier politikusok vezetése alatt szenved.”
„Kérem, Orbán Úr tartson ki! Európaiak milliói állnak Ön mögött. Köszönet a bátorságáért. Remélem, egyre több olyan igazi vezető lesz Európában, mint Ön.”
„Igaza van, mint mindig.”
„Nem értem miért kell lejáratni Orbánt, Ő a legerősebb hang Európában Merkellel szemben, legmélyebb tiszteletem neki.”

Na, eddig valahogy sikerül visszatartanom magam, de ekkor jött számomra a kegyelemdöfés:

„Végre egy vezető, aki törődik a népe és országa jólétével.”

Ez betette az ajtót. Nekem az angol kommentelőktől kell megtudnom, hogy Orbán törődik a népével, amit mi nem érezünk, de biztos bennünk van a hiba. És akkor a slusszpoén:

„Komoly a csábítás, hogy Magyarországra menjek.”

Gyere bazd meg és cseréljünk nyugdíjat. Nézzük a valóságot!

Bevándorlás Nyugatról, főleg Hollandiából már hosszú évek óta tart, még Kádár alatt kezdődött, mert nyugati jövedelemmel, nyugdíjjal, felhalmozott megspórolással olcsók vagyunk és igen barátságosak a külföldiekkel. Jól érzik itt magukat. Egészen más a helyzet, ha 40 év munka után egy magyarnak a saját hazájában havi 50 ezerből kell tengetni az életét, vagy 47 ezret kap „közmunkáért”. Esetleg belehal egy kórházi fertőzésbe, vagy nem gyógyítják meg, mert hiányzik a gyógyszer, a kötszer, az orvos és az ápolónő a kórházból. Ja, és a néhány száz nyugati, kényelmi bevándorló mellett 500.000 magyar kényszerből már kivándorolt Nyugatra. MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT 😀 – A MAGYAR REFORMOK MŰKÖDNEK 😀 – HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK !!! Hogy mondta Petőfi? A kasszátok fel a királyokat!

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________