2016-04-12 nap bejegyzései

(141) Zsidókérdés 2016

Tibor bá’ online

 

~p001Változó világunkban vigyázni kell a berögződésekre, mert ami alapigazság lehetett tegnap, az 180 fordulatot vehet mára. A klasszikusan antiszemita érzelműek részére rossz hírem van. Az antiszemitizmus, mint olyan, meghalt, van helyette anticionizmus, és tudnotok kell, hogy a világ zsidóságának gondolkodó része kifejezetten anticionista. Amit a zsidók szemére vettetek, akár a közelmúltban is, az ma már irreleváns. Ma a Világot nem a zsidók irányítják (amivel nem arra célzok, hogy régen viszont igen) hanem az oligarchák, akik között természetesen vannak szép számmal zsidók is. Ugyanakkor a gazdaságilag kizsákmányolni tervezett középosztályban is szép számmal vannak zsidók. A zsidó állam, vagyis Izrael fenntartása kifejezetten oligarchikus érdek, nem a „kis zsidók” érdeke, akiket legfeljebb ki és felhasználnak az oligarchák a zsidó hovatartozásra, összefogásra, közös múltra, stb. hivatkozva. A fiatal zsidókat pedig kifejezetten rasszista szellemben arabellenesre nevelik, pontosan úgy, ahogy a Komszomolban, vagy a Hitler- Jugendben. Mi értelme van Izrael fenntartásának és a sok évtizede fenntartott fenntartott ellenségeskedésnek? A válasz nagyon egyszerű és logikus: PROFIT. Izrael megsegítése (1948-óra több százmilliárd dollár) az amerikai nép adójából történik és a zsidó állam ezt a pénzt elsősorban fegyverkezésre költi. A fegyverek vásárlása pedig hatalmas profitot hoz az amerikai nagyvállalatok részére. A zsidó állam viselkedése váltotta ki a terrorizmust. A terrorizmust fenntartja és fokozza az USA terrorellenes háborúja, ami további hatalmas üzleteket és elképesztő profitot jelent az oligarcháknak, akik ezzel az ügyes elrendezéssel az Amerikai államot 23.000 milliárd dollár adósságba kergették. Vagyis már arra a pénzre is rátették a kezüket, amit az amerikai nép még meg se keresett. Illetve, mivel a dollár a „világ tartalékvalutája”, az egész világot kizsigerelik.

Tisztán látó, tapasztalt, értelmes zsidók ezzel tökéletesen tisztában vannak és ki is lépnek a nyilvánosság elé. A cionistáktól ezek is megkapták már a pejoratív jelzőt „önmagukat gyűlölő zsidók”.

Közben azonban nagyot változott a világ. Létrejött az Iszlám állam, és megtámadta Európát. Hab a tortán, hogy közel két millió muszlim elárasztotta a jó öreg kontinenst, akik között csak Allah tudja megmondani mennyi a terrorista. Most aztán az anticionisták újragondolhatják elképzeléseiket, és  mutathatnak némi empátiát a palesztingyűlölő zsidókkal. Hamarosan egy vagonban fognak utazni, csak előbb még lesz néhány robbantás Európában.

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________