2014-08-16 nap bejegyzései

Közérdekű hirdetés

Eladó túlélő ház

Ahogy azt ti is érzékelitek, a környezetünket különböző válságok (gazdasági, időjárási, háborús, stb.) befolyásolják; időbeni elhúzódásuk egyre nagyobb függőséget okoz élelmiszer, víz, energia, (köz)biztonság vonatkozásában. A városokban ez talán most még nem annyira tetten érhető, hiszen manapság a pénz a városban koncentrálódik jól fizető munkahelyek, kereskedelem, tőzsde és egyéb más formában és „ha pénzed van, mindened van” elv érvényesül. Még egy ideig..

Szóval, ha van már egy „szatyornyi” felszabadítható tőkéd és lehetőséged van váltani, vehetsz magadnak egy többgenerációs túlélő házat, íme ezt:

w

A ház alapterülete 145 m2, a teleké: 7500 m2. Az épület alsó szintjén található 2 szoba, konyha, fürdő, kamra, kazánház. A felső szint jelenleg egy légtér. Elterülés Budapesttől 40 km-re Adony-Öreghegyen, ami egy igen kedvező távolság a ma még életet adó fővárostól. Megközelítés a M6-ról 4 percnyire. — A Zichy család által az 1800-as években felhúzott épület felújítás alatt áll, amit az alábbi képek mutatnak be:

Tetőtér:

ww

Konyha:

www

A területen gazdálkodás folyik, aminek része két hatalmas fólia sátor, ami biztos megélhetést adhat.

wwww

Jó magyar szokás szerint a borospince tökéletes, több mint tökéletes, 455 m2, nem elírás, tényleg ennyi. Itt például gombatermesztésből lehet kialakítani megélhetést:

wwwww

Ha úgy gondolod, hogy érdekel a dolog, akkor az alábbi linken további információkat találsz az ingatlanról, hirdetőről. http://ingatlan.com/20640170

____________________________________________________________
____________________________________________________________
______________________________________________