Közérdekű hirdetés

Eladó túlélő ház

Ahogy azt ti is érzékelitek, a környezetünket különböző válságok (gazdasági, időjárási, háborús, stb.) befolyásolják; időbeni elhúzódásuk egyre nagyobb függőséget okoz élelmiszer, víz, energia, (köz)biztonság vonatkozásában. A városokban ez talán most még nem annyira tetten érhető, hiszen manapság a pénz a városban koncentrálódik jól fizető munkahelyek, kereskedelem, tőzsde és egyéb más formában és „ha pénzed van, mindened van” elv érvényesül. Még egy ideig..

Szóval, ha van már egy „szatyornyi” felszabadítható tőkéd és lehetőséged van váltani, vehetsz magadnak egy többgenerációs túlélő házat, íme ezt:

w

A ház alapterülete 145 m2, a teleké: 7500 m2. Az épület alsó szintjén található 2 szoba, konyha, fürdő, kamra, kazánház. A felső szint jelenleg egy légtér. Elterülés Budapesttől 40 km-re Adony-Öreghegyen, ami egy igen kedvező távolság a ma még életet adó fővárostól. Megközelítés a M6-ról 4 percnyire. — A Zichy család által az 1800-as években felhúzott épület felújítás alatt áll, amit az alábbi képek mutatnak be:

Tetőtér:

ww

Konyha:

www

A területen gazdálkodás folyik, aminek része két hatalmas fólia sátor, ami biztos megélhetést adhat.

wwww

Jó magyar szokás szerint a borospince tökéletes, több mint tökéletes, 455 m2, nem elírás, tényleg ennyi. Itt például gombatermesztésből lehet kialakítani megélhetést:

wwwww

Ha úgy gondolod, hogy érdekel a dolog, akkor az alábbi linken további információkat találsz az ingatlanról, hirdetőről. http://ingatlan.com/20640170

____________________________________________________________
____________________________________________________________
______________________________________________

32 gondolat erről: „Közérdekű hirdetés

 1. Az ingatlan.com hirdetésében a balfékek le-„nihilistáznak” minket. Még azt sem tudják, hogy helyes titulusunk geddonista, vagy survivalist… 🙁

 2. A geddonisták remelem azért nem hülyék !:) Egy 1/2 kész használatbavételi engedélyt nem kapott gazdasági épület 23,7 milla? Ne rohogtessetek mar… A mostani ingatlanárak mellett hülyének vagy ubersznobnak kell lenni ahhoz hogy ezt megvegye valaki….:)

 3. Mindennek egyetlenegy hiteles ára van, az az összeg amennyiért elkelt.
  A többii púder.
  Eladás előtt tehát irreleváns latolgatás van, üres locsogás.

 4. Én is sokallom a 23,7 millát.Már csak azért is mert még ugyanennyit rá kellene költeni.És az a felső rész,az katasztrófa…Nem tudom az mi akar lenni.. (Maga a fa anyag az jó,azt látom.De az alsó rész nem bírt el rendes falakat?) 🙁

 5. Az, hogy mi kinek mennyit ér meg …az hogy ki , mit mennyiért kénytelen eladni nos ezek nem objektív dolgok.

  A kritikusok saját énképüket erősítik, amikor leszólnak valamit.

  Lehet ilyen olyan összehasonlításokat tenni, de hogy négy körte és hat alma vagy négy alma és hat körte ér e többet, az a vevő szája íze és pont.

 6. 6:
  Bolond kérdés. Tájékoztatás végett.

 7. anonimusz! Át akarsz baszni bárkit is? Te szerencsétlen azt hiszed mindenki olyan hülye mint te vagy? Naponta találkozom ilyen pondrokkal mint te vagy…sok szerencsétlen örül mint majom a farkának , ha azt hiszi kurva jo üzletet csinált , aztán utánam mar lehet sopankodni. Kibaszott nagy értéke az ingatlannak , valamikor óvóhely volt? HahahA! Te ostoba! Körül vagy metelve ugye…. Azok szoktak szerencsétleneket így átbaszni…:(

 8. 8

  Pondró,így helyes.
  Egyébként a szitkozódásodon túl, nem sikerült értelmeznem a hozzászólásodat.
  Számomra nem derült ki, mit akartál mondani.

 9. ez az egész majdani geddonkori visszavonulás egy vidéki házba szerintem semmennyire sem életképes.
  fogalmatok sincs mennyire megváltoznak majd a mindennapi életviszonyok egy totális társadalmi összeomlás esetén, és akkor egy ilyen ház- a semmi közepén- a te és családod sirja lesz.
  vegye meg bárki, hogyan és mivel fogja najd megvédeni az éhes embercsordák rohamaitól?
  valahol, egy hasonló témában már bátorkodtam kifejteni azon szerény véleményemet, hogy a geddont követően néhány hónapig a világ a fegyveres alakulatoké lesz.
  ezek megszállják majd a szupermárketek hatalmas depóit, az élelmiszergyárak készárúraktárait, a többieknek meg annyi…
  egy ilyen ház, de még egy falucska is, védhetetlen, minden logika szerint.

 10. 8:

  Dodi, elfogadom, hogy fel vagy háborodva, de azért obszcénitásban illene betartanod bizonyos határokat. Különben Anonimus nem metélt, néha túlzásba viszi az okoskodást, nem övé a ház. Ha jobban meg akarod ismerni, akkor olvasd el a bejegyzését a depresszióval kapcsolatban.

  11:

  nagy vonalakban igazad van, de mi van akkor, ha a középső ablakba behelyez egy gépágyút? 😀

 11. 12.
  „nagy vonalakban igazad van, de mi van akkor, ha a középső ablakba behelyez egy gépágyút?” 😀
  nos, tibor bá, akkor hadd szedem elő régi katonakori ismereteimet:
  a löszergyárak légmentes, vákumos konzervdoboz csomagolásban adják ki a löszert. amig fel nem nyitod a dobozt, a löszer szárazon marad gyakorlatilag évekig, ergo használható.
  a doboz felbontásakor legfelül egy papirlap fog rádkiabálni, mondván: ” a dobozban található löszer nedvességérzékeny, és a felnyitástól számitott 1 ÉVEN BELÜL felhasználandó!! 1 ÉVNÉL RÉGEBBI LÖSZER HASZNÁLATA ÉLETVESZÉLYES!”
  ennyit a löfegyverek által nyujtott ideiglenes biztonságról, kedves tibor bá.
  egy év, utána jöhet a dárda, bunkósbot vagy az ij.

 12. 11-12: HAsonlóra gondoltam az ingatlanügynökség térképe láttán. Egy ilyen tanya a pusztában akkor is rossz, ha egyébként kész lenne és mindennel felszerelt, ami szintén nem áll fenn. A jó tőlélőház nagyobb faluban, vagy kisvárosban található, nagy kerttel, de közvetlen szomszédokkal. A túlélés előfeltétele a fennmaradó társadalom. Nagy veszteségek érhetik, de társadalomként fenn kell maradnia. Különben kampec mindenkinek.

 13. 12.
  Igazad van Tibor bá’ ! Elnézést kérek mindenkitől….:)

 14. 13:

  Ma este vajas kenyeret ettem kolbásszal. A vajra rá volt pecsételve, hogy 30.05.14. Mit javasolsz, írjam meg a végrendeletemet még ma este? 😀

 15. A világvégéig hátralevő kis időben legalább szórakozzunk egy kicsit, az irodalmi rovat keretében. Most jöttünk meg a nyaralásból, amit a Tokaji Írótábor közelében töltöttünk, de mi a verekedést kihagytuk. A nyaralás ihlette verset főleg sárospataki fórumtársaimnak ajánlom! (Melike 🙂 )

  „Az Végh-Ardó feredőnek dicséreti”

  Patak híres fürdőváros,
  az se baj, hogy kicsit Sáros.
  Szeretettel várnak minket,
  kiáztatjuk a se..ünket.

  Mikor rendesen kiázott,
  jólesik az Arany Ászok.
  Csapolt változatban íze:
  olyan, mint a fürdő vize…

  🙂

 16. Ha jelen piaci viszonyokat figyelembe vesszük, a helyet, ahol árulják, és a terület nagyságát, beépítettségét, elkészültségi szintjét, akkor ez egy reális irányár, amiből adott esetben néhány milliót lehet lealkudni.
  Szerintem korrekt.

  Hiba volt azonban geddon házként emlegetni, mert ez nem az.

  Gazdálkodásra békeidőben viszont kiváló. Közel van Budapest, Kecskemét, autópálya stb…

 17. 17:
  Jézusom, te a segget nem mered kiírni a geddon előtt néhány héttel? 😀

  18:
  Az árral szerintem sincs baj, már ha van ennyi pénzed., de abban anonimusnak igaza van, hogy minden ingatlan annyit ér, amennyiért van rá vevő.

 18. Veér Istvános gondolat, hogy geddon közben – után a fegyveresek mindenkit lemészárolnak és rakásra gyilkolnak.

  Először is, abban a pillanatban hogy nincs törvényes rend _mindenkinek_ nagyon kockázatossá válik az élet.
  A fegyver egy nagyon hasznos dolog, ezért önmagában annak a léte célponttá tesz.

  Amíg valaki egy csapatban egy szupermarket készletein üldögél addig nagyon jó neki (amíg van készlet).
  Miért rohangásznak falura túlélőket keresni?

 19. 20: Falura csak akkor menjenek a fegyveres bandák, ha abban a faluban van Penny Market, vagy ilyesmi…

 20. 21:

  Hát ja 🙂
  Mert különben csak éhes parasztok lesznek kapával.

 21. A könnyűszerkezetes felépítménnyel kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim. Ha az ember fegyverrel akarná megvédeni rablóhordáktól, akkor tényleg hátrány, hogy „bármi” átviszi. Hiába dugsz ki gépágyút az ablakon, ha hátulról lelőnek egy pisztollyal a falon át.

 22. 23:

  Azért a pincéje elég masszívra sikerült.

  19:

  „geddon előtt néhány héttel”

  Csak most esett le mit írtál Tibor bá! 😀
  Hehe ebből nem lesz semmi.

 23. 19 : Tibor bá’!

  Kiábrándítasz….. Hát ez egy papírhááááz! Legalább még ennyit rá kell költeni ! Persze minden ingatlannak annyi az ára, amennyit megadnak érte -OKJ-s értékbecslő tanfolyam első foglalkozások egyike-, de az ÉRTÉKE közel sem ! A „tetőtérben” vajon miért is kellett középen egy gerendával alátámasztani a végigfutó rá merőleges k. hosszú gerendákat? Statikailag érdekes kérdés…Főleg az, hogy ezt az alátámasztó gerendát elégséges-e a külső (kb ropi)falra terhelni megerősítés nélkül…. Egy értékbecslésnél be tudom állítani a körülményeket a szakvéleményben pro és kontra úgy, hogy 5-10 milla különbség lesz, ilyen nagyságú és fekvésű telek esetén. A lényeg, hogy nagyon utána kell menni a dolgoknak: van-e építési engedély?, attól eltértek-e? Ha eltértek, akkor gáz van ! Nem is folytatom, túl hosszú 🙂 Geddon esetén persze nem fog kimenni az építésügyről és a földhivatalból senki…:) Csak ésszel azért…

 24. 25:

  Kiábrándítalak? Miért? Én nem köteleztem el magam a házzal kapcsolatban. Vitassátok meg!

 25. 26: Te kis provokátor !:) Engem már nem érdekel a téma, nem leszólni akartam a házat, de nem tudtam szó nélkül hagyni…

 26. Az épület és a hozzá tartozó 3/4 hektár picikét túlárazott, különösen annak fényében, hogy nem derül ki a hirdetésből, hogy mi van a kerítéssel ill. a csapadákos hónapokban hogyan lehet megközelíteni az objektumot (féllánctalpassal, lovaskocsival…)
  Továbbá: állattartásra és terménytárolásra alkalmas épületekről, az ingatlanra bevezetett villamos energia mennyiségéről sem esik egy szó sem.
  A míves pince, viszont éri az árát…a pince az egy nagyon fontos dolog…

 27. Az Elfújta a szél-ben Scarlett O’ Hara háza is valahol a puszta közepén volt a dombok mögött.Ezért nem nagyon látszott az útról, ahol a katonák jöttek mentek.

  Egyébként meg ekkora földet művelni, elképesztő energia.
  Ha már geddonház, nekem inkább a pilisi erdőkben kellene valami jó kis kőház.

 28. 23.
  Nem az a legnagyobb baj a könnyűszerkezettel, hogy átviszi a falakat még egy puskagolyó is, hanem az, hogy egy kisebb tornádó után a földel lesz egyenlő az egész ház.

 29. Túlélőház? Közbiztonság? papír falakkal? Minek? hogy a gonosznak még az AK-t se kelljen használni, hanem elég lesz neki a dugóspuska?
  Nahát…?

 30. 30 Diorella:

  A könnyűszerkezettel nem lenne semmi gond, ha egy rendszert alkalmaznának, megfelelő rögzítéssel… Van olyan rendszer, amely 25 éve itt van nálunk, földrengés biztos, s egy tornádó sem hatja meg…. Persze geddonra, ássatok egy jó mély pincét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük