2020-08-16 nap bejegyzései

(3282) Szexuális életem: egy monogámos nő vallomása

Tibor bá’ fordítása online

 

A hírportálok egymás után veszik fel a szex rovatokat, hogy magukhoz édesítsék az olvasókat. Ennek megfelelően a Guardian felhívására minden héten egy olvasó leírja szexuális életét, a következő szerint: Van hozzá kedved, hogy elmond a saját szexuális történetedet? Ez az E-mail címünk sex@theguardian.com. A közlemények titkosak maradnak az alábbi feltételek mellett: terms and conditions

Az e heti sztori a következő:

62 éves nő vagyok, aki egyazon férfivel él 40 éve házasságban. Férjemmel az egyetemen ismerkedtünk meg, mindketten PhD-re hajtottunk. Ma ugyanazon az egyetemen tanítunk. Ennyi év után Karácsonykor feküdtem össze először hat férfivel.

A férjem a gyerekek születése után javasolta a szexuális kilengést, de nekem 10 évbe telt, hogy beleegyezzek. Először azt hittem, hogy a férjem csupán más nőkkel is össze akar feküdni. Aztán beleegyeztem a kipróbálásba, hogy kiverjem a fejéből az ötletet. Azonban előre nem gondoltam volna, mennyire fogom élvezni más férfiakkal való szeretkezést. Szinte azonnal beleszerettem a lehetőségbe.

Majdnem 20 évvel később nem állítjuk, hogy nyitott házasságban élnénk. Szexelünk másokkal, de mindig együtt vagyunk. Nem vagyunk szigorúan véve monogámok, monogámosok vagyunk.

Akkor most a 6 férfiről. Úgy kezdődött, hogy a szervező rám bízta, hogy a  férfiakat „ráhangoljam” más nőkre (szexuálisan készek legyenek rá). Egy idő után megkérdeztem, hogy tovább léphetek-e? Ennek lett az eredménye a 6 férfi, akik közül az egyik 25 éves volt. Valamennyien kedvesek és gyengédek voltak.

Elég gyakran megyünk bele édeshármasba egy heteró férfivel. Ezek néha egy éjszakások, többnyire tartós kapcsolatok, akár éveken át. Alkalmanként összejövünk más párokkal, de a mi korunkban már nehéz párokat találni.

Reméljük, hogy életstílusunkat még sokáig fenn tudjuk tartani. Az életből a lehető legtöbbet kell kivenni.

Közvetlenül a sztori után a Guardian így folytatja:

Ha már itt vagy….. Magyarországról olvasol minket. Nos lenne egy apró kérésünk. Az elmúlt 11 hónapban 19 cikkünket olvastad el. És nem vagy egyedül. Milliók olvassák a Guardiant a nyitott, minőségi olvasnivalókért nap, mint nap. Az olvasók 180 országból anyagilag támogatnak minket. És ugye én is utalhatok pénzt, akár csak 1000 fontot is, mert sok kicsi sokra megy.

Tényleg, kedves olvasóim. Ott az OTP számlaszámom. Nem kell egy vagyont átutalni. 1000 forint is jól jön, és előre is megköszönöm. Hogy tarhálok? Igen, ha a Guardian nem szégyelli. Te se szégyelld, ha csak 1000 forintot utalsz.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________