Kiderült az igazság a Pfizer- és Moderna-vakcinákról

2024.04.16. 16:28

Egy amerikai egészségügyi hatóság kutatása cáfolja azokat a széles körben elterjedt állításokat, miszerint az mRNS-oltások összefüggésbe hozhatók a fiatal sportolók hirtelen szívmegállásával.

Nincs bizonyíték arra, hogy az mRNS típusú Covid-vakcinák végzetes szívmegállást vagy más halálos szívproblémát okoznának tizenéveseknél és fiatal felnőtteknél – derül ki a Centers for Disease Control and Prevention csütörtökön közzétett jelentéséből.

Amióta 2020 végén engedélyezték a Pfizer és a Moderna vakcináit, az Egyesült Államokban oltásellenes csoportok az injekciókat hibáztatják a fiatal sportolók halálos szívproblémáiért

Az oltásokkal kapcsolatos félretájékoztatás egyik leghírhedtebb példájaként Damar Hamlinnak, a Buffalo Bills biztonsági emberének szívleállását hozzák fel példának, akit a pályán újraélesztettek, és végül felépült.

AZ ÚJ JELENTÉS MEGÁLLAPÍTÁSAI KÖZEL 1300 HALOTTI ANYAKÖNYVI KIVONAT ELEMZÉSÉBŐL SZÁRMAZNAK, OLYAN 16 ÉS 30 ÉV KÖZÖTTI OREGONI LAKOSOK ESETÉBEN, AKIK 2021. JÚNIUS 1. ÉS 2022. DECEMBER 31. KÖZÖTT BÁRMILYEN SZÍVBETEGSÉGBEN VAGY ISMERETLEN OKBÓL HALTAK MEG.

Ez idő alatt az államban közel 1 millió tinédzser és fiatal felnőtt kapott Covid-oltást.

Az Oregoni Egészségügyi Hatóság szakemberei 1300 halotti anyakönyvi kivonatot elemeztek, olyan 16 és 30 év közötti oregoni lakosokét, akik 2021. június 1. és 2022. december 31. között bármilyen szívbetegségben vagy ismeretlen okból haltak meg. Ez idő alatt az államban csaknem 1 millió tinédzser és fiatal felnőtt kapott Covid-oltást. Az elemzésben azokra az emberekre összpontosítottak, akik mRNS típusú Covid-oltást kaptak a Pfizertől vagy a Modernától, és az oltás után 100 napon belül meghaltak.

Az mRNS Covid-vakcinát kapott 40 haláleset közül három következett be ezen az időn belül. A halálesetek közül kettő krónikus alapbetegségnek tulajdonítható. A harmadik halálesetet „meghatározatlan természetes okként” jegyezték fel, a toxikológiai tesztek negatív eredményt adtak alkoholra, kannabiszra, metamfetaminra vagy más tiltott anyagokra.

PAUL CIESLAK, A TANULMÁNY TÁRSSZERZŐJE NEM TUDTA SEM MEGERŐSÍTENI, SEM KIZÁRNI A COVID ELLENI OLTÁST MINT A HALÁL OKÁT, ÉS EGYIK HALOTTI ANYAKÖNYVI KIVONAT SEM TULAJDONÍTOTTA A HALÁLESETEKET AZ OLTÁSOKNAK.

A vizsgált időszakban bekövetkezett 40 haláleset közül csak három történt ezen időkereten belül, amelyek közül kettő krónikus alapbetegséghez volt köthető. A harmadik esetben nem találtak toxikológiai vizsgálattal tiltott anyagokat, így a halál okát nem tudták egyértelműen meghatározni.

Az elemzés azt mutatja, hogy a Covid miatt elhunyt emberek többsége nem volt beoltva, ami alátámasztja a vakcinázás fontosságát, valamint hogy az oltások után bekövetkező hirtelen szívhalál kockázata rendkívül alacsony – írta az NBC News.

 

 

Egy gondolat erről: „Kiderült az igazság a Pfizer- és Moderna-vakcinákról

 1. HARGITTAI ÉVA ILONA ( vitaindítója )
  Kedves Éva Ilona.
  nagy a valószínüsége annak, hogy igaz lehet a jelentés tartalma,
  de ahogy anno Tibor bá’ szokta volt mondani az ellenkezője
  sem lett bizonyítva. — Az emberi természet predesztinálva van
  a hitre, hiedelemre, ahogy ezt egyiK könyvében ( MI VOLT ELŐBBB
  ISTEN, VAGY AZ ŐSROBBANÁS ? ) címűben kfejtette. — Azokkal
  vitázni akik ebben a hitben vannak meggyőződve kár vitatkozni,
  mert az érvek érintetlenül leperegnek róluk. — Magyarországon
  egyébként számtlan szivmegállásból eredő halál tortént már a
  covid megjelenése előtt is, kölönösen említésre méltóan a
  labdarugó sportolók között és meccs közben. — véleményem
  szerint ( ami szintén a hit kérdése, ) ezek azeetek inkább a a
  TÚLZOTT MEGTERHELÉSRE vezethetők vissza mint az oltásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük