2020-08-21 nap bejegyzései

(3287) Pandémiás kupleráj

Tibor bá’ fordítása online

Ne mondhassátok, hogy csak a negatív híreket ismertetem. 😀

 

A kuplerájok sose voltak teljesen mentesek a luesztől, gonorrheától, trichomonáztól és a többiek, de most ehhez hozzájön a Covid-19 is. Vajon tudnak-e róla, és tesznek-e valamit ellene? Erre volt kíváncsi a Sputnik hírportál is, tehát elmentek Thessalonikibe, a kupikról híres görög városba és helyszíni szemlét tartottak. Vajon mit találtak?

A szolgáltatásra vágyónak megmérik a test hőmérsékletét, ami után a kuncsaft választhat, hogy arany vagy ezüst fokozatú akar-e lenni. Az arany szobák ára 40 €-tól tartanak felfelé. Az ennél olcsóbb szobákat „ezüstnek” osztályozzák.

A sikeres hőmérsékletmérést követően a kéjkuncsaft jelöltnek meg kell adni a nevét és címét, hogy a kéjnő esetleges, később kiderülő fertőzése esetén értesíteni tudják.

Az arany szobákhoz tartozik egy zuhany és minden esetben tiszta lepedővel borított ágy, ami vörös megvilágításban várja a vendéget. A hallban várakozó vendégeknek maszkot kell viselni, és  kézfertőtlenítésre van lehetőség.

A tényleges kiszolgálás előtt a vendégnek kötelező a tus használata, ami után a tiszta törülközőről a kupi gondoskodik. Az aktus közben a szájmaszk viselése nem kötelező, de csak az a két póz alkalmazható, amiben a résztvevők arca nem néz egymással szembe.

A szoba minden egyes vendég után ki van fertőtlenítve és szellőztetve. A prostituáltakat 15 naponként orvos vizsgálja.

A karantén alatt valamennyi kupleráj be volt zárva és csak június 15-én nyitottak újra. Ezt megelőzően az összes lányt tesztelték Covid-19 fertőzésre.

A Sputnik által meglátogatott kuplerájokban az összes szex-munkás maszekként működött. Ebből kifolyólag állami kompenzációban nem részesült a karantén alatt. Viszont a személyzet többi részének volt munkaszerződése, tehát kaptak állami támogatást. Az így kapott pénz egy részét átadták a lányoknak, hogy az alapszükségleteiknek legyen fedezete.

A forgalom kb. 50 százalékkal visszaesett. A prostituáltak úgy gondolják, hogy az új szabályok ellenére ki tudják elégíteni a vendégek igényei.

A kuplerájok mélységesen elítélik azokat a kurvákat, akik a karantén alatt kint álltak az utcákon és semmi óvintézkedést nem követtek.

Szemrevételezésnél kiderült, hogy az előtérhallban érzéki muzsika szól. A felszabadult prostihoz a várakozót egy lány vezeti fel. A másik két lánynál volt vendég. A kupi vezetőnek gondja van rá, hogy a szobák abszolút tiszták, és fertőtlenítettek legyenek. Megállapítható, hogy a kuplerájok mindennapi munkája drasztikusan megváltozott.

Aki azt gondolta, hogy a pandémia beteszi az ajtót az ősi mesterségnek, az hatalmasat tévedett. A pinára éhes férfiak nem ismernek akadályt.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________