2020-08-02 nap bejegyzései

(3268) Nem vagyok virológus, epidemiológus vagy amit akartok

Tibor bá’ online

 

Ezzel szemben használom az eszem és felhasználom azt, amit eddig megtanultam. Ezért volt az, hogy már márciusban kijelentettem azt, hogy az emberiségnek annyi. Ugyanis az első jelentésekből kiderült, hogy a Covid-19 lappangási ideje akár 14 nap is lehet. És a fertőzött közben gyanútlanul tovább fertőzhet másokat. Az is kiderült, hogy aki átesett a betegségen annak az immunitása jó esetben csak néhány hónapig tart, rossz esetben nulla immunitás marad. Arról is jöttek értesítések, hogy ha lesz is vakcina, az csak rövid ideig lesz hatékony, mert a vírus folyamatosan mutál. És még egy kellemes hír. A betegségen átesettek durván 80 százaléka nem igazán gyógyult meg, tartós egészség károsodásban szenved.

Ha ezeket összeadjuk, akkor nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy nekünk annyi. Ezt a menetet a vírus nyeri meg, és nem lesz második menet, hacsak valami változás nem következik be a dolgok menetében, amit – őszintén – én nem látok. Mit lehetne tenni?

Nem tudom, csak azt tudom, hogy én már 16 éve(!!!) Megírtam, hogy létezik egy „vírusveszedelem”. Így vezettem be: „Az emberiség túlélésének témájával foglalkozó nyugati irodalom egyöntetű véleménye szerint a vírusok bevetésének, avagy szándéktól független elterjedésének veszélye nagyságrendileg felér a termonukleáris vésszel. Ez magyarul annyit jelent, hogy az emberiség kihalásának esélye a két, említett lehetőség között nagyjából azonos mértékben oszlik meg.”

Jó, én egy „senki” vagyok. Miért is hallgatna bárki a szavaimra. Viszont a legújabb értesülés szerint Dr. Fauci 2017-ben figyelmeztette a Trump adminisztrációt, hogy szembe kell néznie egy meglepetésszerű járvány kitörésnek. Figyelt valaki rá? Senki.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________