2017-03-13 nap bejegyzései

(2118) Allah akbár

Tibor bá’ online

 

Amit látunk, az nem menekülés, hanem invázió! Európát a „menekültek” első hullámai, az átgondolatlan NATO stratégiából fakadó, közel-keleti konfliktusok kirobbantása miatt rohanták le. Nyugat-Európa tagállamai a zsidó –keresztény kultúrkörből fejlődtek liberális jogállamokká, és ezért védtelenek az iszlám radikalizmussal szemben.

London, Párizs polgárai már megtapasztalhatták, mit is jelent az „Allah Akbár”. Az angolok ezért hagyják el az EU-t, amit a bal-liberális média elit nagy igyekezettel próbálja elbagatellizálni.  Az európai nagyvárosok őslakossága, egyre nehezebben tűri a no-go zónák kialakulásával járó közbiztonsági, közegészségügyi, gazdasági következmények életminőséget rontó káros hatásait. Nyugat-Európa nagyvárosainak sorsa a no-go zónák kialakulásával megpecsételődött! Ma még csak kisebbségben lévő bevándorlók, 2025-re többségbe kerülhetnek a nagyvárosok lepusztuló kerületeiben. Ezekből a körzetekből, az őslakosság elmenekül, és az újonnan betelepültek veszik át a no-go zónák közigazgatását. Párizs, London no-go zónáiba már ma sem mehet be egy magányos rendőr járőr, mert félő, hogy megtámadják, lefegyverzik, vagy legyilkolják. A kirobbanó zavargásokat csak katonai támogatással lehet leverni. Ezért ezekben a városrészekben, szabadon garázdálkodhatnak a vallási, etnikai, és családi klánokban szerveződött bandák. Nyugat-Európa sorsát, tehát nem a migráns áradattól kell félteni, mert az már megállíthatatlanul özönlik, hanem az ostoba, és képmutató politikai elitjétől. A bal-liberális politikai elit, már most is több jogot biztosít egy illegális bevándorlónak, mint egy őslakosnak. Németország 2016-ban 23 milliárd eurót költött a bevándorlók ellátására, letelepítésére, integrálására. Ha két millió bevándorló ellátási költségei kimerítik a Német költségvetés stratégiai tartalékait, miből tudják majd eltartani a 2025-ig beözönlő minimum húszmilliónyi politikai, gazdasági, és klíma menekültet? A bal-liberális politikai elit, megpróbálja elhitetni az őslakossággal, hogy ők irányítják az Európai Uniót, pedig a tényleges hatalmat már régen kisajátította egy „kiválasztott” és nem megválasztott bal-liberális beállítottságú csoport. Európának nem csak egységes politikai vezetése, de még jövőt felvázoló víziója sincsen. Már pedig, reális célokat felvázoló, hatékonyan megvalósítható távlati stratégiai terv nélkül, eleve borítékolt a kudarc.

A hatalmat nem a megválasztott politikusok birtokolják! Ők csupán határozott időre kinevezett közvetítők, akik közvetítik a valódi hatalmat birtoklók elvárásait. Az átlagember számára mindez lassan a mindennapok tényévé válik. Egyetlen dolog, ami megfejthetetlen. Mi a cél azzal, hogy a keresztény Európát átjátsszák a muzulmán tömegeknek?

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________