2017-03-12 nap bejegyzései

(2117) Halló, a másvilág beszél?

Tibor bá’ online

 

Azoknak a kedves blogolvasóknak, akik, ellentétben velem, úgy gondolják, hogy mégis csak van egy hagyományos értelemben vett másvilág, most egy jó hírrel szolgálhatok. Megnyílt az első telekommunikációs szolgáltatás a Másvilág és a Föld között.

Egyszerűen fogalmazva, mostantól kezdve mód nyílik arra, hogy elhunyt szeretteinknek üzenjünk. A tarifa szavanként 10 $-cent, ami természetesen előre fizetendő. A telekommunikációs technika a következő. A szolgáltató rendelkezik vég-stádiumban lévő, gyógyíthatatlan betegek hálózatával, nevezzük őket „postás-lelkeknek”, akik az üzeneteket a címzett személyes adataival együtt kívülről megtanulják, aztán amikor rájuk kerül a sor, meghalnak.

A postás-lélek, amint átkerül a Másvilágba, első útja a felvállalt elhunyt lelkek felkeresése és a bemagolt szöveg elmondása, miközben gondosan köteles figyelni arra, hogy az üzenet más, illetéktelen tudtára ne kerülhessen.

A szolgáltató szívesen válaszol minden kedves érdeklődőnek amennyiben megkeresik a honlapján.

Én magam nagy érdeklődéssel várnám a választ a következő néhány kérdésre:

Van-e lehetőség válaszkapásra (bérmentesítés természetesen itt a Földön értendő)? Hogy mire gondolok? Például arra, hogy az újszülöttek első mondata az lesz, amivel az új lelket megbíznak a Másvilágon.

Mi a garancia arra, hogy átköltözés közben a hajlott-korú postás-lélek fejéből nem száll ki az üzenet?

A postás-lélek tudja-e teljesíteni vállalt kötelezettségét abban az esetben, ha hozzátartozóm (ne adj isten) a Pokolba került, míg ő a Mennyekbe jutott, illetve fordítva?

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________