2015-10-16 nap bejegyzései

(1718) Vajon a DMT pszichedelikus (tudattágító) hatása alatt álló emberi agyat hatalmába kerítik-e földöntúli lények?

Tibor bá’ online

 

~q191Többen jelezték, hogy DMT (dimetiltriptamin) szívását követően földöntúli lények uralják az agyukat.

DMT-t a múlt század hetvenes éveiben fedezték fel, de széles népszerűségre sose tett szert. Annak idején üzletemberek drogjának nevezték, mert a déli ebédszünet elején belehelt erős drog hatása az ebédszünet végére megszűnt. Fogyasztói jelezték, hogy ezek a földöntúliak majd minden esetben jelezték jelenlétüket.

Scott McGral cikket írt a Psychology Today folyóiratba, feltárva azt, hogy a DMT alkalmazók földönkívüli intelligenciával ütköznek össze. Ez lenne a kisebb hír, ennél jóval nagyobb, hogy legtöbbjük meg van róla győződve, hogy agyukat a lények ténylegesen elfoglalták, ott vannak élő valóságban.

Strassman, aki az 1990-es években kísérletezett a DMT-vel, azt állítja, hogy egy tisztességes DMT dózis hatására az önkéntesek gyors és mindent elsöprő pszichedelikus hatásról számoltak be, ami alatt nem vettek tudomást a környezetükről és saját testükről, mely hatás körülbelül két perc után tetőzött. A kezdeti roham után a kísérleti alanyok képes volt folyamatosan beszámolni tapasztalatairól, ami általában olyan képzelt kép volt, amit akár nyitott, akár csukott szemmel „láttak”. Ezek igen színes, kaleidoszkópikus, geometriai minták voltak. Azok, akik tovább mentek (a létszám kábé fele) belépett a lét egy úgynevezett „szabad állású” független szintjébe, aminek természete teljesen szokatlan volt. Ezen a szinten találkoztak intelligens „lényekkel”, „idegenekkel”, „segítőkkel”. A leírások szerint ezek a következő formákat vették fel: bohócok, hüllők, sáskák, méhek, pókok, és pálcika lények.

Strassman nem az egyetlen kutató, aki ilyen eredményekről számol be. Terence McKenna pszichológus szintén találkozott ily módon leírt lényekkel, aminek az „önátformáló gépi-törpéknek” nevet adta.

Egy másik leírás szerint a kísérleti alanyok fickándozó manókat láttak, akik többdimenziós térből ki-beugrátak. Mindez oly meggyőző módon, hogy a drog hatásának elmúltával az alanyok meg voltak győződve arról, hogy ebben az állapotban ezek a lényeg ténylegesen uralták tudatukat, valószínűleg azért, mert józan állapotban nem képesek behatolni az emberi agyba.

És akkor megérkezhetünk a halál közeli állapot hallucinációihoz, ahol az élmény átélői szintén meg vannak győződve arról, hogy amit tapasztaltak az valódi volt.

__________________________________________________
__________________________________________________
__________________________________________________