2015-10-13 nap bejegyzései

(1715) White lie

Tibor bá’ online

 

~q102White lie: szó szerint fehér hazugság, vagyis magyarul kegyes hazugság, csakhát elvész a lényeg. A kegyes azt jelenti, hogy a hazudok tekintettel a másikra, ami nem jön ki a fehérből. Szeretném azt írni, hogy „ártatlan” hazugság, de ez se stimmel. Viszont, ha végére értek a felsorolásnak, ki fog derülni miről van szó. A lényeg, hogy egy amerikai szex-magazin szerint létezik 15 olyan átlátszó hazugság, amikkel a nők élnek, a férfiak (na jó, csak a zöldfülű férfiak) be is vesznek. Akkor nézzük őket!

Jól vagyok, nincs semmi bajom. Ezt általában durcásan vágják a férfiak fejéhez, mert be nem vallanák, hogy bosszún jár a fejük.

Rajtam van a piros király. Ezzel a lehetőséggel már tinédzser korban is élnek. Sose felejtem el. Harmadik osztályban amikor a lányoknak volt torna, nekünk lyukasóra volt, de az osztályterem teli volt lányokkal. Egyszer kivágódott az ajtó, ott állt a tornatanárnő és elüvöltötte magát. Én azt nem veszem be, hogy a fél osztály menstruál. Mars le minden lánynak a tornaterembe.

Öt perc alatt kész vagyok. Ezt ők se gondolják komolyan, de komolyan mondják.

A méret egyáltalán nem számít. Ez a legszebb fehér hazugság. Ezt akkor se hidd el, ha 20 év házasság után hallod. A valószínű ok nem annyira a férfi megnyugtatása, mint annak megjátszása, hogy ő bizony nem telhetetlen. Az igaz, hogy az utód nemzésnél a méret nem számít, de itt vége is van a történetnek.

Máskor nem szoktam ilyen dilis lenni. Ne vedd be a szöveget. Lesz még ilyen dilis minden olyan alkalommal, amikor úgy gondolja, hogy a cél eléréséhez ez a legjobb taktika.

Ó, ezt kiárusításon (turkálóban) vettem. Ennek a hazugságnak fő oka, hogy tisztában vannak igényeik tarthatatlanságával, de a tetszeni vágyás mindent elsöpör.

Ő csak egy régi ismerősöm. Ne várd el egy nőtől, hogy feltárja a múltját. Tulajdonképpen érthető, mert mi kényszerítjük őket erre. A férfiak nem veszik jónéven, ha volt elődjük. Nem reális igény, de ilyenek vagyunk.

Te vagy életem legjobb (legjobban dugó) pasija. Tapasztalatból tudják, hogy a férfi önbizalmára ügyelni kell, mert ha elveszik, mindenki rosszul jár.

Mond el, megígérem, nem haragszom meg rád. A tipikus nő önmagáról semmit se árul el, de a férfiről mindent tudni akar. Aztán adott alkalommal ezt a tudást alaposan gyümölcsöztetni tudja.

Majd hívj fel, itt a telefonszámom. A férfiak zöme nem képes elviselni, ha kikosarazzák. Ezt tudva ilyen egyszerű módon iparkodnak megszabadulni tőlünk.

Nem vagyok féltékeny típus. Ez csak duma. A nő alapvetően féltékeny, de nem úgy, mint mi. Nem az a baja, hogy máshol elégülsz ki, az a baja, hogy rajta kívül más is lehet kedvezményezett.

Nem érdekel a múltad. De csak addig nem, amíg fejhető vagy.

Te vagy a második férfi az életemben. Nők számára a szűzhártya egy átok, mert ha nem lenne, akikor minden nőnél te lehetnél az első. Így kénytelen vagy beérni a második hellyel.

Ezt most én fizetem. Ha ezt elhiszed, a csaj többé nem látod. 😀

Nem vagyok becsípve, nem ittam semmit. Ez csak egy tesztelés, mennyire vagy hajlandó elfogadni azt, amit mond.

___________________________________________________
___________________________________________________
_______________________________