2022-01-19 nap bejegyzései

(3756) Összeomlás

Tibor bá’ fordítása online

 

A Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint a klímakatasztrófát a társadalom összeomlása követi

Mi már hosszú évek óta megegyeztünk abban, hogy a klímaváltozás okozta nehézségek vége a társadalom összeomlása lesz, és a társadalom összeomlását a törvénytelenség követi. Ezt most az angol Meteorológiai Intézet valószínűsítette.

A Meteorológiai Intézet szabványa szerint is, ez egy zord előrejelzés – vagyis a társadalom totális összeomlása, ami után a felfegyverzett, bűnöző bandák, ellenállás nélkül, uralják a vidéket.

Ez az egyik ítélet napja leírás, amit az Egyesült Királyság Meteorológiai Intézete adott ki, hogy lemodellezze a klíma változás következményeit.

A jövőbéli kilátások elkerülésére érdekes tanáccsal szolgálnak. Vissza kell lépni az Európai Unióba. A magyarázat komplikált, és valószínűtlen, inkább azt példázza, hogy a társadalom nagy része már kilépés ellenessé vált. Egy kicsit túl későn.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________