2022-01-12 nap bejegyzései

(3750) Isten nem ver bottal

Tibor bá’ fordítása online

 

Január 6.-án elhunyt Cirsten Weldon, egy QAnon mozgalmat támogató, szélső jobbos, oltástagadó, a COVID-19 vakcinák ellen gyűléseket tartó aktivista.

Weldon, követelte Dr. Anthony Fauci kivégzését, mert szerinte Fauci híve volt a veszélyes, COVOD-19 elleni vakcinák alkalmazásának, amiért fel kellene akasztani.

Weldon leállt üvöltözni oltásért sorba álló emberekkel. „Az oltás megöl benneteket.”

Weldon decemberben lett beteg. Videó üzenetében azt állította, hogy bakteriális tüdőgyulladása van. Továbbra is vakcina ellenes maradt. December 27.-i üzenetében azt mondta, hogy nem hiszi, hogy meggyógyul. „Ki vagyok merülve és nagyon nagyon gyengének érzem magam.

Nem ő az egyetlen anti-vaxxer aktivista. Rádió bemondó Douglas Kuzma meghalt január 3.-án. Robert David Steele hirdette, hogy a COVID-19 egy „rémhír”, ami halálát okozta. Másik QAnon hívő, szintén anti-vaxxer Veronica Wolski egy hónappal később követte.

Galilei Galileo az utolsó pillanatban visszavonta nézeteit, és életben maradt. Az anti-vaxerek az utolsó pillanatban is hazudnak (és belehalnak), mégis sokan hisznek nekik.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________