2022-01-16 nap bejegyzései

(3754) Mekkora a szerszámod?

Tibor bá’ online

 

Vicces az, hogy a férfiak nagy többsége nincs tisztában legbecsesebb testrészével, a pénisszel. Így aztán lehet hirdetni, hogy egy hét alatt 4 centivel növeli a 200 Euróért kapható csoda kenőcs, vagy a COVID 4 centivel  megrövidítette. Nos, mi a valóság?

A pénisz teljes hosszában, három szivacsos test helyezkedik el, és semmi más, csak ezek. Ha megtelnek vérrel, akkor méretük többszörös is lehet és keménnyé is válhatnak. Ezt hívják erekciónak. A szerkezet és a felépítés olyan, hogy se hosszabbítani, se rövidíteni nem lehet. Egyszerűen nincs rá mód, hacsak nem nyúlunk konyhakéshez, de ez komoly szerkezeti változás okozna, nem érdemes szót ejteni róla.

Bele kell nyugodni, hogy nem növelhető, és nem kell idegeskedni, mert nem csökkenthető a hossza. Az elképzelhető, hogy a barlangos test nem telik meg vérrel, és akkor nem éri el a teljes méretrét, de akkor kemény se lesz. Nincs értelme méregetni.

És akkor megérkeztünk a mérethez. A világátlag kb. 16 cm, ami meglepő, mert én még olyan férfivel nem találkoztam, aki kérdezésre 18 cm-nél kevesebbet „vallott” volna be. Tapasztalt „menő” nőket kérdezve kiderült, hogy 7 cm-es pénisszel is lehet találkozni. Kérdésre, és hát 25 cm? Csak mosolyogva rázzák a fejüket. Meg kellene kérdezni a prosti szakszervezet vezetőjét! Kamasz koromban a ligeti panoptikumban ki volt állítva a kínai óriás nagy (sárga) fasza, de az se volt 25 cm. Mindent összegezve a 16 cm átlagot el lehet fogadni.

Ha partnerválasztás előtt állsz, és a mérőszalaggal bűvészkedve nem éred el az átlagot, ne ess kétségbe, a nőket nem ez érdekli, ők a bankszámládra kíváncsiak. 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________