(3754) Mekkora a szerszámod?

Tibor bá’ online

 

Vicces az, hogy a férfiak nagy többsége nincs tisztában legbecsesebb testrészével, a pénisszel. Így aztán lehet hirdetni, hogy egy hét alatt 4 centivel növeli a 200 Euróért kapható csoda kenőcs, vagy a COVID 4 centivel  megrövidítette. Nos, mi a valóság?

A pénisz teljes hosszában, három szivacsos test helyezkedik el, és semmi más, csak ezek. Ha megtelnek vérrel, akkor méretük többszörös is lehet és keménnyé is válhatnak. Ezt hívják erekciónak. A szerkezet és a felépítés olyan, hogy se hosszabbítani, se rövidíteni nem lehet. Egyszerűen nincs rá mód, hacsak nem nyúlunk konyhakéshez, de ez komoly szerkezeti változás okozna, nem érdemes szót ejteni róla.

Bele kell nyugodni, hogy nem növelhető, és nem kell idegeskedni, mert nem csökkenthető a hossza. Az elképzelhető, hogy a barlangos test nem telik meg vérrel, és akkor nem éri el a teljes méretrét, de akkor kemény se lesz. Nincs értelme méregetni.

És akkor megérkeztünk a mérethez. A világátlag kb. 16 cm, ami meglepő, mert én még olyan férfivel nem találkoztam, aki kérdezésre 18 cm-nél kevesebbet „vallott” volna be. Tapasztalt „menő” nőket kérdezve kiderült, hogy 7 cm-es pénisszel is lehet találkozni. Kérdésre, és hát 25 cm? Csak mosolyogva rázzák a fejüket. Meg kellene kérdezni a prosti szakszervezet vezetőjét! Kamasz koromban a ligeti panoptikumban ki volt állítva a kínai óriás nagy (sárga) fasza, de az se volt 25 cm. Mindent összegezve a 16 cm átlagot el lehet fogadni.

Ha partnerválasztás előtt állsz, és a mérőszalaggal bűvészkedve nem éred el az átlagot, ne ess kétségbe, a nőket nem ez érdekli, ők a bankszámládra kíváncsiak. 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

27 gondolat erről: „(3754) Mekkora a szerszámod?

  1. Ha a nőket kérdezed, azt mondják: a méret nem számít csak nagy legyen! :)))

  2. Vannak túlértékelt dolgok.
    A túlértékelésük hazugság, de vannak következményei.
    Ha elég sokan gondolnak valamit, az bizonyos értelemben megkerülhetetlen Ténnyé válik , hatni fog.
    Ilyenek az intelligenciahányados és a botméret.
    Az én intelligencia hányadosom átlagon felüli : 101
    A botom potom 14-15 cm.
    Mindkét dolog egzakt mérése vitatható.

  3. Micropenis-szel nem lehet mit kezdeni. Borzalmas. 2-szer is belefutottam ilyenbe. Az egész kb. egy tamponnyi ha lehetett.
    Nem is volt normális egyik pasi sem. Az egyik egy orvos volt, pszichopata vonulattal. A másik pedig Borderline volt. Volt köze a méretüknek a pszichéjükhöz.

  4. 3 – Tia:
    ” Volt köze a méretüknek a pszichéjükhöz.”
    Gondolom, ezen nem lepődtél meg.

  5. Az Aranyrúd méretnek vagy van köze a tesztoszteronszinthez vagy nincs.
    Alig hiszem,hogy a jelenlévők tudják a választ.

  6. 4. Tibor bá’

    Igen, teljesen egyértelmű lett. A pszichopata egyébként jól palástolta, ők jó kaméleonok. Amikor minden kiderült, kiderült az is hogy milyen ember, mi a sötét oldala. Nem is doki már ott ahol volt.. Az sem véletlen hogy doki lett, megvoltak ott a pszichopátiának a legdurvább vonásai, mélységei. Nagyon magas IQ-ja volt, máskülönben a legkeményebb börönben kellene ülnie.
    A Borderline pedig egy szerencsétlen sorsú ember, őt csak mégjobban tudtam sajnálni.
    Szóval igen, a „mérettelenségükbe” „hülyültek bele”, illetve az alap eredendően is megvolt, de ilyen szerszámmal nem is tudtak a normális irányba terelődni.

  7. És a formája-alakja, kis fejecskéje, szőrössége?, tisztasága, a rá illeszkedő óvszer mérete, nem tartozik a kutatás tárgyához?
    Ezek szerint a felsoroltak sokadrangú jellemzők.

  8. Tia kétszer is belefutott mikropéniszbe, miközben ez szerencsére csak a férfiak 1 százalékát érinti. Minimális az esélye.

  9. 8. lr01

    Már csak ilyen Teréz anya vagyok.. avagy vonzanak a hülyék (Mert hát nem azt láttam elsőre hogy mi van a gatyájukban. Vagyis mi nincs)

  10. 9 – Tia:
    Engem megragadott a téma. 😀 Gondolatban eljátszottam a szituval. Ha nekem mikró péniszem lenne, én az ismerkedést ennek az ismertetésével kezdeném, hogy a hölgy ne lepődjön meg. Szerintem ez az egyetlen sikerhez vezető út, mert a nők nagy része szeret anyáskodni az „elesett” férfi felett. Na most a kérdés: A te esetedben a pasik hogy álltak a témához?

  11. Hercegünknek túl nagy van, de tényleg extra nagy, 50 cm.
    Nagyon zavarja, mert ekkorával egyszerűen nem kap nőt.
    Elmegy a jótündérhez, hogy valamit kezdjen vele.
    Elküldi őt a békakirálylányhoz, hogy kérje meg a kezét. Ugyan nemet fog mondani, de ne bánja, mert ahányszor ezt teszi 10 cm-vel mindig rövidebb lesz a répája.
    Hát jó-gondolja- megpróbálja, mit veszíthet. Elmegy.

    -Békakirálylány! Légy a feleségem!
    – Ugyan hova gondolsz, nem is ismerjük egymást! Én királyleány vagyok, neked csak hercegi rangod van, meg különben is! A válaszom: Nem!

    Nézi hercegünk a farkát és minő meglepetés, 10 centivel tényleg kisebb lett a pöcse.

    -Királylány! Na, légy a feleségem, próbálkozik ismételten.
    -Nem.
    Megnézi, újabb 10 cm-rel rövidebb lett, hát ez működik, nagyszerű! Nézi, nézi , már 30 cm, ez azért még mindig nagy. Na, gondolja még egyszer és utoljára megkérdezi és akkor jó is lesz, szép nagy szerszáma marad, 20 cm, de! az már használható.

    -Békakirálylány! Gyere hozzám feleségül!
    Elönti a méreg a békakirálylányt és kifakad.
    -Azt az értetlen fajtádat, hányszor mondjam még, hogy nem, nem és nem!?

    Szóval így vagyunk ezzel a méret dologgal. Sokaknak sehogy se jó. Olvastam valahol, hogy az esetek 95%-ban ez nem probléma. Nem probléma mert majd mindenki átlagos, a pénisz méretében ill. a hüvelytágasságban, tehát megfelelnek egymásnak a partnerek fizikai szinten.
    Az esetek 95-99%-ban a nem fizikai jellemzőkön szokott elcsúszni egy-egy jó dugás!

    Volt egy haverom a középsuliban. Jó nagy szerszáma volt és vastag,
    mint a csuklója. De tényleg, mintha egy téliszalámi lett volna a gatyájában.
    Állandóan kérkedett vele, ahogy ez lenni szokott.
    Többször láttam is, nem kis kisebbrendűségi érzést okozva kamasz énemnek átlagos pöccsel.
    Pár éve találkoztam vele. Két felesége is elvált tőle, szerinte ez is közrejátszott benne.
    Most talált egy ebből a szempontból is magához illőt, de itt is vannak más jellegű problémák.

    Szóval nem egyszerű ez.
    A jó szexualitás fontos, de nem minden.
    Levágott fütykössel is lehetsz boldog.
    Volt, hogy hónapokig nem keféltünk asszonypajtival ilyen-olyan okok miatt, de nem éreztem, hogy megbolondulnék, pedig régen nagy étvágyú voltam. Hónapokig az tényleg sok volt. Nem kell sokszor, de akkor azért rengjenek azok a falak.

    Nem így egy másik haverom. Állandóan csak a dugáson jár az esze, pedig annyi idős mint én(46). Most szilveszterkor bukott le kb.5-jére a felesége előtt, hogy megcsalta.
    Ki a fasznak kell ennyi bonyodalom??

    Vagy ott van a 80 éves Misi bácsi, aki a hogy vagy kérdésre a Löhetnék jobban is szójátékot nyomja. Vagy múltkor kifakadt, hogy ej Balázs fiam az enyémből már perecet lehet fonni.
    Nem baj, majd a neje fejen áll, maga meg begyűri!?

  12. 12. Tibor bá’

    Miért? A hüvely nem tud tágulni bizonyos keretek között? Ez az intervallum általában passzol az átlag kukikhoz.
    Egyébként igazad van, nem vagyok szakértő. Szagértő annál inkább!?

    Hívjuk meg Puskás Petit!

  13. Antalffy Tibor

    A gondolkodó ( mérlegelő) nők blogja 🙂

    hehe ez jó volt…

  14. 10. Tibor bá`

    Ahhoz is töketlenek voltak, hogy előzményként elmondták volna.

  15. 15 – Tia:
    Egy ilyen esetről tudok.Ott is hatalmas meglepetést okozott a pasi, és persze az eredmény nulla lett.

  16. 13 – Balázs:
    Hüvely estében nincs értelme méretről beszélni (ahogy te tetted), mert nem értékelhető. Egy gyerekfejt átmegy rajta. Amit érzel az nem méret, hanem állapot függő. Pl. Ha ki-be cuppogsz az nem azért van mert tág, hanem túlontúl nedves. Ha a fitymádat le akarja húzni rólad, az nem szűk, hanem száraz.

  17. 17. Tibor bá’

    Akkor a méret helyett beszéljünk tagulási méretről.
    Van olyan, hogy ökölszex meg hasonlók és valaki élvezi és van olyan, hogy „szűkebb” valaki és egyáltalán nem vágyik nagy répára.
    A mikropéniszt akkor miért nem öleli körbe a hüvely a nő számára kielégítően, hiszen azért ujjnyi vastag biztos van? Lehet, hogy a mikropéniszűeknek szárazon kell reszelni.?

    Az én tapasztalatom szerint a méret (ha nem extrém egyik irányban sem)az esetek nagyon nagy százalékában nem mérvadó. Sokkal inkább a pszichés hatások(amit lehet bizonyos nőknél a jó nagy méret vált ki már vizuálisan is.)
    A nedvesedés is ilyen.

    Ráadásul egy csomó kínai meg mindenféle hüvelytorna van, hogy feszesebbek legyenek az izmok, így jobban rá tudjon szorítani.
    Meg azért csak van különbség hüvely és hüvely között. Semmiből nincs két teljesen egyforma. Ja és a viccek, hogy a cowboy beesik és találkozik egy másikkal aki meg lovát keresi??

    Egyébként meg, egy nőnek kellene ehhez hozzászólnia!
    Mert én valóban nem tudom mit érez egy nő, lévén soha nem volt hüvelyem.
    Nekem a nők azt mondták, hogy jó érzés ha kitöltik őket, ehhez általában egy átlagos pöcs elég, de a vastagságról nem beszéltünk.

    Nyilván sok rutinod van, hiszen sok nőd volt.
    Én nem nyilatkozom, mert úriember vagyok….?
    Vagy csak szeretnék….?

  18. 18

    A hüvelynek nemcsak átmérője, hossza is van.
    Közhely:
    Az extra nagy méretű bájdorong tulajdonosok is, komoly gondban vannak.

  19. 20. Mosógépszerelő

    Én anno nagyon sokáig azt hittem, hogy átlag alatti vagyok széltében-hosszában. Aztán mikor a nők az ellenkezőjét állították azt gondoltam, hogy biztos csak nem akarnak megbántani. 🙂
    Egy statisztikai táblázatot (mert ilyen is van) kellett megnéznem róla és meglepett a dolog, hogy tényleg igazat szóltak.
    (A vastagság miatt) Sok előjáték kell, ami nekem spec élvezet, nem teher.
    (A hossz miatt) Sajnos nem lehet vadulni. Nehéz úgy felhőtlenül szeretkezni, élvezni, hogy folyton azt figyeled fél farokkal, izé szemmel, hogy ne okozz fájdalmat a méhszájnál. Na ez már tényleg gond. 🙁

  20. A feleségem sok-sok éve, a szülés után találkozott a hüvely edzés módszerével. Mondjuk én nem vettem észre különbséget az előtte-utána állapotban, de őt foglalkoztatta, és elkezdett gyakorlatokat végezni, amivel megedzhető a hüvelyizomzat. Szabályosan meg tudta szorítani úgy, hogy már nem is volt kellemes (pedig az enyém nem extra vastag). Szerencsére gyorsan el is felejtettük ezt a hülyeséget.

  21. 21.

    Sajnos nem lehet vadulni. Nehéz úgy felhőtlenül ……….

    Önfeledtet akartál írni, nem felelőtlent !

    ………….szeretkezni élvezni, hogy folyton azt figyeled fél farokkal, izé szemmel, hogy ne okozz fájdalmat a méhszájnál.
    Na ez már tényleg gond.

  22. Sehol sem látom a témában megjelenni a szívkapacitás kérdéskörét direkte, noha a barlangos testek működése fiziológiásan szorosan kapcsolódik a szív vérszállító kapacitásához. Saját tapasztalat. Uraim, igen lehet növelni, csak ugye vannak a durvább, beavatkozások, mint a jó öreg sebészet, illetve endokrinológiai módszerek, meg van persze a melósabb oldala, amikor kardiogyakorlatok segítségével megerősíted a szívet és a több vér áramlik izgalmi helyzetben. Sportorvosi körökben a szív ilyetén átalakulására gyakorta hivatkoznak a ‘sportszívként’. Mellesleg, elkezd átalakulni a testkompozíciód is, tehát kontúrosabb lesz a környék, illetve lassan a psziché is adaptálódik a megváltozott testélményhez, tehát elkezdessz másképpen tekinteni magadra satöbbi…Úgyhogy hajrá!

  23. Valamikor 2016 – ban másfél órát tudtam futni,
    felerészt hegyre fel,64 évesen.
    Spontán merevedésem egyáltalán nem volt ebben az időben, soha.
    A Sildenafil pornó combó azonban manapság, még másod és harmadnap is potenssé tesz !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük