2021-05-14 nap bejegyzései

(3542) Magyar „oltakozás”

Tibor bá’ online

 

Tegnap előtt reggeltől tegnap reggelig lehetőség volt szavazni a honlapon a vakcina preferenciával kapcsolatban. Az eredmény némileg meglepő volt, ami az alábbiakból kiderül.

Astra Zeneca                 3%

Pfizer / Moderna        23%

Sinopharm                    6%

Sputnyik V                     9%

Oltás ellenes               59%

A reggel és a délelőtt folyamán a szavazatok 1/3-1/3 arányban oszlott meg az mNRS, az összes többi és az elutasítások között. Ebből a kb. 30%-os elutasításból délutánra nagy hirtelen 60 % lett. Arra következtetek, hogy egy vadul oltás ellenes látogató leszavazott vagy hússzor, feltételezem hazafias szorgalomból, így akarja megfékezni a nemzet kihalását.

Akárhogy is, a 30%-os elutasítás is sok, nemzeti szinten is, hát még az értelmes emberek között. Értelmes?

2021 a 89. év

Rendben van, nem lehet mindenki virulógus. Jön információ jobbról is balról is. Miért pont azt fogadja el, ami a sarlatánoktól érkezik. Erre a magyarázat egyszerű. A sarlatánok szabadon garázdálkodhatnak a vélemény szabadság hátán lovagolva. A gyógyításban résztvevő orvosok, akik benne vannak a védekezés kellő közepében, és mindent személyesen tapasztalhatnak, nem szólalhatnak meg. Valós információ nem éri el a társadalmat, akiknek 30(59) százaléka a hülyeségben fetreng, miközben azt hiszik, hogy ők a valóság ismeretének birtokosai.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________