2021-05-25 nap bejegyzései

(3552) Népesség szabályozás?

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Jó egy éve, a járvány kezdetén az általánosan elfogadott nézet szerint a SARS-CoV-2 vírus nagy valószínűséggel állatról került át emberre a wuhani húspiacon. Most egy évvel később egyre gyakrabban lehet olvasni arról a véleményről, hogy a kutatási adatok szerint a vírus laboratóriumból került ki az emberek közé.

Ha ez igaz, akkor két lehetőség adódik. A vírus hibás kezelés miatt szökhetett ki egy laborból, vagy létrehozása után szándékosan ereszthették rá az emberiségre. Ez utóbbi esetben a szándék népesség szabályozás lehet.

Vizsgáljuk meg, mekkora az esély, és logikus-e ez a fajta népesség szabályozás!

Az ausztrál próbálkozásokból arra lehet következtetni, hogy az ember beavatkozása biológiai folyamatokba sohase jár következmények nélkül. Megemlíteném az Ausztráliába betelepített vadnyulak esetét, amit vadászati, jó szándékkal követtek el katasztrofális következményekkel. Nem tudom elképzelni, hogy az emberiségre szabadított vírus „gazdái” ne gondolták volna végig, milyen következményekkel járhat a vírus kiszabadítása, és hogy lesz-e mód a kordában tartásra. Végül is ők is, és családjaik is emberből vannak.

Következésképpen én nem sok esélyt látok arra, hogy egy félőrült szándékosan ránk szabadított a vírust. Ha nem állatról lépett át ránk, akkor csak véletlenről lehet szó.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________