2021-05-08 nap bejegyzései

(3538) Nőiesítés

Tibor bá’ fordítása online (hétvégére)

 

A nyugati világ férfijainak nőiesítése

2021 a 89. év

Szerző: Paul Craig Roberts

A Russia Insider 2019 márciusi számában megjelent egy igen érdekes interjú. Anissa Naouait meginterjúvolta Iben Thranholm újságírót a nyugati férfiasság eltűnésével kapcsolatban: Kedves nyugati férfiak, ti szánalmas puhapöcsök vagytok. Már, hogy ez egy dán nő következtetése.

Thranholm állítja, hogy a nyugati férfiakat nőiesítették, a nyugati nőket pedig nőietlenítették. Szerinte, a feministák elpusztították a férfiakat, akiket mostanában nőként kezelnek. Ebből az következik, hogy nincs, aki megvédené a fehér nőket a szexuálisan agresszív bevándorlóktól, akiket behozott az európai országokba a fehér ellenes egyesülés, a nemzeti függetlenség ellensége, akik meg akarják semmisíteni az európai nemzetállamokat. Az Európai Uniót Washington és az amerikai töke támogatja.

Thranholm következtetése megegyezik az enyémmel. Már jó pár éve észlelem, hacsak nem vagyok idősebb férfiak társaságában, gyakran hallok hímnemű egyéneket női hangon úgy beszélni, mintha lányok lennének. Olyan az intonációjuk, azokat a szavakat használják „kedvelem”, „valóban”. Ha, rájuk nézel, nyoma sincs a férfias erőnek, amit Camille Paglia se lát, aki azt mondja, hogy a hímnőség (kétneműség) történelmileg a kultúra összeomlásának a jele: https://www.lewrockwell.com/2021/05/no_author/lesson-from-history-transgender-mania-is-sign-of-cultural-collapse-camille-paglia/

Amikor, Washingtoni és európai fővárosokban székelő idiótákat hallom, hogy az oroszokat fenyegetik arra gondolok, hol a fenében fognak olyan embereket találni, akik szembeszállnak az orosz hadsereggel?

Iben Thranholm szerint a nyugati férfiakat megfosztotta a feminizmus az erejétől, az önbizalmától. Az európai fehér nőket, franciákat, németeket, dánokat, svédeket nyíltan megerőszakolnak azok a kiváltságos helyzetbe hozott színes bőrű férfiak, akiket olyan hitvány alak, mint Merkel, na meg a francia kormány örömmel fogad, az olaszok nagyokat segédkeznek csak úgy mint a seggfej angolok. Miközben a fehér férfiak elfordulnak.

A feminizmus nem csak kiirtotta a férfiakból a nőkkel szembeni kötelességüket, de halálra vannak rémítve, hogy letartoztatják őket, amiért egy színes bőrűt megbánt, mert közbelép, amikkor egy fehér nőt megerőszakol. Skandináviában a nők nem csak félnek elhagyni otthonaikat, de a megerőszakolást is félnek bejelenteni a rendőrségen, mert esetleg a rendőrök meggyanúsítják őket gyűlölet vezérelt feljelentésért, védett színes bőrű ellen.

Svédországban a svéd nők védelme annyira nem létezik, hogy egy színes bőrűnek  gyakorlatilag jogossá vált egy svéd nő megerőszakolása. A hazaáruló kormány nem javítja ki azt a hibát, amit a migráns-behatolók beengedésével végzett,  akiket nem von felelősségre. Ezért a megerőszakolt fehér nőt teszik felelőssé. És a birka svéd nép újra választja azt a kormányt, amely előnybe helyezi a migráns-behatolókat, saját népével szemben. Ki tud elképzelni egy svéd hadsereget az oroszok ellen. Ez egy öt perces háború lenne.

Ez a helyzet, egész Európára jellemző. A migráns-behatolók bemutatták, hogy átvághatnak Európán, ahogy a kés a vajon. Ennek oka semmi más, mint önbizalom hiány és öngyűlölet. Európa csak mint földrajzi fogalom létezik. Ha meg akarod érteni Európát és az összeomló Amerikát, akkor olvasd el Jean Raspail  The Camp of the Saints című művét.

Hogy, ez milyen ironikus. NATO-nak van egy hadserege, legalább is névleg, ami az oroszok ellen nyújt védelmet. Viszont, semmit se lehet tenni, hogy az európai nőket megvédje valami a migráns-behatolókkal szemben, akiket lelkesen üdvözöl Európai kormányokat jelentő trágya. Létezik olyan ember, aki kevésbé képviseli a német etnikumot, mint Merkel? Vagy a francia etnikumot, mint Makron? Hol van Európában olyan politika, ami figyelembe vennék az európai fajt?

Iben Thranholm állítja, hogy a férfiasság elpusztításával a feministák felborították a társadalmi egyensúlyt, és maguk alatt vágták el a fát. Már, nincsenek férfiak.

Itt van az interjú. Mindenki, de különösen a feministák jól teszik, ha figyelnek rá. https://russia-insider.com/en/dear-european-men-you-are-pathetic-pussies-iben-thranholm-video/ri12471

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________