2021-05-31 nap bejegyzései

(3558) Antalffy elvtárs

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Naponta kapok át nem engedett hozzászólásokat az alábbi tipikus tartalommal. Ezen a hozzászólások szerzői nem adják fel. Ugyanazok, újra és újra próbálkoznak. Akkor lássunk egy mintadarabot!

Antalffy elvtárs: “A következő lépés az lesz, hogy Orbán a kedvenc lovát miniszternek jelöli, majd magából istent csinál. Végül felégeti Karácsony Gergely Budapestét hegedűszó mellett. Volt már ezekre példa, a magyar nép ezt lehetővé teszi.” – majd később: “A poszt nem politizál, egyértelmű tényeket állapít meg.” – mondá Antalffy elvtárs a libsik vén propagandistája, aki már-már a zsidó Alja Ehrenburg babérjaira tör, a primitív uszítás műfajában, ja, és cenzúrázik, mint a zsidó Zuckerberg elvtárs…

Az elvtárs megszólítás nyilván azt akarja közölni, hogy komcsi voltam. Ez következik abból is, hogy libsi vagyok, illetve zsidó, mint Zuckerberger.

A helyzet az, hogy nem voltam még párttag se. Nem volt rá szükségem. Utalnék itt Márai Sándor 1944. március 18-án tartott Sándor napi házibulijára, ahol éjfél környékén megszólalt a telefon. Márai egyik Sopronban élő barátja telefonált. Közölte, hogy a német csapatok éppen most lépik át a határt. Az ünneplő baráti társaság letargiába esett. Közülük egy örvendezett. A többiek meg voltak ütközve, amire a lelkendező: könnyű nektek, ti tehetségesek vagytok.

Nyilvánvaló, hogy a szélsőséges pártokba azért lépnek be, hogy könnyebb legyen érvényesülni azoknak, akiknek különböző ambíciói vannak. Illetve a tehetségtelenek azért, hogy valamivel kompenzálják hasznos képességek hiányát.

Szóval nem voltam komcsi, és nem vagyok se libsi, se zsidó. De a tisztelt Fidesz imádóknak felhívnám a figyelmét arra, hogy KISZ titkárok voltak Varga Mihály Deutsch Tamás – és most kapaszkodj – Kövér László és Orbán Viktor is. Lehet, hogy őket illetné meg az elvtárs megszólítás? Esetleg a megbélyegző libsi jelző?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________