(3538) Nőiesítés

Tibor bá’ fordítása online (hétvégére)

 

A nyugati világ férfijainak nőiesítése

2021 a 89. év

Szerző: Paul Craig Roberts

A Russia Insider 2019 márciusi számában megjelent egy igen érdekes interjú. Anissa Naouait meginterjúvolta Iben Thranholm újságírót a nyugati férfiasság eltűnésével kapcsolatban: Kedves nyugati férfiak, ti szánalmas puhapöcsök vagytok. Már, hogy ez egy dán nő következtetése.

Thranholm állítja, hogy a nyugati férfiakat nőiesítették, a nyugati nőket pedig nőietlenítették. Szerinte, a feministák elpusztították a férfiakat, akiket mostanában nőként kezelnek. Ebből az következik, hogy nincs, aki megvédené a fehér nőket a szexuálisan agresszív bevándorlóktól, akiket behozott az európai országokba a fehér ellenes egyesülés, a nemzeti függetlenség ellensége, akik meg akarják semmisíteni az európai nemzetállamokat. Az Európai Uniót Washington és az amerikai töke támogatja.

Thranholm következtetése megegyezik az enyémmel. Már jó pár éve észlelem, hacsak nem vagyok idősebb férfiak társaságában, gyakran hallok hímnemű egyéneket női hangon úgy beszélni, mintha lányok lennének. Olyan az intonációjuk, azokat a szavakat használják „kedvelem”, „valóban”. Ha, rájuk nézel, nyoma sincs a férfias erőnek, amit Camille Paglia se lát, aki azt mondja, hogy a hímnőség (kétneműség) történelmileg a kultúra összeomlásának a jele: https://www.lewrockwell.com/2021/05/no_author/lesson-from-history-transgender-mania-is-sign-of-cultural-collapse-camille-paglia/

Amikor, Washingtoni és európai fővárosokban székelő idiótákat hallom, hogy az oroszokat fenyegetik arra gondolok, hol a fenében fognak olyan embereket találni, akik szembeszállnak az orosz hadsereggel?

Iben Thranholm szerint a nyugati férfiakat megfosztotta a feminizmus az erejétől, az önbizalmától. Az európai fehér nőket, franciákat, németeket, dánokat, svédeket nyíltan megerőszakolnak azok a kiváltságos helyzetbe hozott színes bőrű férfiak, akiket olyan hitvány alak, mint Merkel, na meg a francia kormány örömmel fogad, az olaszok nagyokat segédkeznek csak úgy mint a seggfej angolok. Miközben a fehér férfiak elfordulnak.

A feminizmus nem csak kiirtotta a férfiakból a nőkkel szembeni kötelességüket, de halálra vannak rémítve, hogy letartoztatják őket, amiért egy színes bőrűt megbánt, mert közbelép, amikkor egy fehér nőt megerőszakol. Skandináviában a nők nem csak félnek elhagyni otthonaikat, de a megerőszakolást is félnek bejelenteni a rendőrségen, mert esetleg a rendőrök meggyanúsítják őket gyűlölet vezérelt feljelentésért, védett színes bőrű ellen.

Svédországban a svéd nők védelme annyira nem létezik, hogy egy színes bőrűnek  gyakorlatilag jogossá vált egy svéd nő megerőszakolása. A hazaáruló kormány nem javítja ki azt a hibát, amit a migráns-behatolók beengedésével végzett,  akiket nem von felelősségre. Ezért a megerőszakolt fehér nőt teszik felelőssé. És a birka svéd nép újra választja azt a kormányt, amely előnybe helyezi a migráns-behatolókat, saját népével szemben. Ki tud elképzelni egy svéd hadsereget az oroszok ellen. Ez egy öt perces háború lenne.

Ez a helyzet, egész Európára jellemző. A migráns-behatolók bemutatták, hogy átvághatnak Európán, ahogy a kés a vajon. Ennek oka semmi más, mint önbizalom hiány és öngyűlölet. Európa csak mint földrajzi fogalom létezik. Ha meg akarod érteni Európát és az összeomló Amerikát, akkor olvasd el Jean Raspail  The Camp of the Saints című művét.

Hogy, ez milyen ironikus. NATO-nak van egy hadserege, legalább is névleg, ami az oroszok ellen nyújt védelmet. Viszont, semmit se lehet tenni, hogy az európai nőket megvédje valami a migráns-behatolókkal szemben, akiket lelkesen üdvözöl Európai kormányokat jelentő trágya. Létezik olyan ember, aki kevésbé képviseli a német etnikumot, mint Merkel? Vagy a francia etnikumot, mint Makron? Hol van Európában olyan politika, ami figyelembe vennék az európai fajt?

Iben Thranholm állítja, hogy a férfiasság elpusztításával a feministák felborították a társadalmi egyensúlyt, és maguk alatt vágták el a fát. Már, nincsenek férfiak.

Itt van az interjú. Mindenki, de különösen a feministák jól teszik, ha figyelnek rá. https://russia-insider.com/en/dear-european-men-you-are-pathetic-pussies-iben-thranholm-video/ri12471

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

51 gondolat erről: „(3538) Nőiesítés

  1. Igen, a feminizmus férfit csinált a nőből és most bevégzi küldetését, elnőiesíti a férfit. És azért, hogy a maradék ellenállás is megszűnjön, kitalálta a legcélravezetőbb megoldást, a propagandát. Ez nyomja 0-24-ben az éppen aktuális ellenségképet (vírus, járvány), hogy félelemben tarthassa, egymás ellen fordíthassa és dróton rángathassa a jónépet. Ügyes, mondja ő magáról. Elképesztően körmönfont és aljas, mondom én, de ez csupán egy szubjektív vélemény. 🙂
    Hogy mennyire hatékony a propaganda? A közeli környezetemből totális pálfordulásokat tapasztalok, szöges ellentétben korábbi véleményükkel. Ha rákérdezek, sértődés a reakció és mintha egy gépet látnék, hallanék magam előtt, akit (amit) átprogramoztak. A hideg kiráz tőlük.

  2. Ehhez a témához kapcsolva, muszáj belinkeljem ezt a dalt annak, aki még nem hallotta:

  3. Kedves Iben!
    Nekünk itt van Orbán Viktor, aki megvéd az erőszakos migráncsoktól! 🙂
    Tessék ide jönni, és talál még rendes férfiakat, akik nem lányosodtak el, szívesen gyűrik össze a párnáját! 🙂

    Egyik ismerősöm mondása az, hogy a Római Birodalom is azért bukott meg, mert elbuzultak. Fontosabb volt a vezetőknek a szűk seggű fiúcskák hajkurászása, mint a tökös barbárok megfékezése… 🙂

  4. 3 – dajtás:
    Adalék a poszthoz:
    Az élelmiszerek teleszórása megengedett mennyiségű vegyi anyagokkal a herék lassú sorvadásához vezetnek. Kisebb herék kevesebb tesztoszteront, és kevesebb spermát termelnek. Az előző lassú impotenciához, az utóbbi magtalansághoz vezet. A migránsokat igen, de magtalanságot és impotenciát Orbán Viktor se tudja kivédeni. Te még birkózhatsz a lepedőn, de mi lesz a mai húsz évesekkel?

  5. A „pussies” fordítása „cicákra” azért kivett a cím éléből.

  6. 6 – d311c:
    Boldogan fogadok el jobb fordítást. Rajta! Papucs? Pipotya? Ezek jó fordítások lennének, de a papucs és pipotya férfi a feleségével szemben az, nem külső ellenlábassal szemben. Lehetne még punci vagy pina, de az meg hatalmas félrefordítás lenne.

  7. Ez óriási!
    Tegnap végre fodrászhoz kerültem,jól kiröhögtük a szőrtelenített segg plasztikázott,sminkelt buzikat.

    Hát nála megfordul pár beteg állat,néhányat el is mesélt,de örülök hogy Ő is így látja.
    Leszarja,mert fizetnek,de lenézi őket.
    A világ egy nagy tenger,ahol a szar úszkál a felszínen.

  8. 6 Tibor bá’:
    Szó szerint punci az, csak magyarul nem használt, ahogy a cica sem. Nyamvadt, csoffadt, nyámnyila jó csak hiányzik az éle ezért én puhapöcs-re fordítottam volna.

  9. Ez a téma nagyon hasonlít Robert Merle Védett férfiak című regényére jobboldali megközelítéssel. Nem kötném szorosan a feminizmushoz, hanem inkább ahhoz, hogy a mai fiúkat nagyrészt az anyjuk neveli (apa nélkül, jó esetben vasárnapi apukával), az iskolákban szinte csak női tanárok vannak, ráadásul még a katonáskodás is megszűnt. Vagyis, úgy nőnek fel a mai fiúk, hogy a férfiszerepet nincs kitől tanulniok. Maradnak a filmek és videójátékok, amik inkább csak tovább rontanak a helyzeten.

  10. Re:10
    El is jutottunk oda, hogy ez csak véletlen, vagy „véletlen”.
    Szerintem nagyon is „véletlen”, aminek az a célja, hogy a nyugati társadalom férfi tagjai kellően le legyenek szedálva, ami által egy erősebb horda(migráncsok) le tudja majd nyomni.
    Persze lehet prideozni, meg színes szagos zászlók alatt vonulgatni, de a kalifátusokban nem lehet ezt nyíltan csinálni, mert ép bőrrel nem lehet megúszni…

  11. 11 dajtás
    Sokszor olvasom ezt, csak valahogy nem érzem reálisnak, kinek, miért érdeke ez, hogy aztán ezt az enervált puhapöcs társadalmat leváltsa egy kívülről hozott agresszív, nem behódoló, alkalmazkodni nem hajlandó, dolgozni nem akaró, archaikus modellre, alamizsnára és élősködésre berendezkedett népességgel?
    Aztán mit kezd velük? Ki fog dolgozni, hasznot hajtani, tolni a gazdaság szekerét, amin az exkluzív ülésein az elit is utazik?
    Kezdi előröl az egészet, őket is ugyanúgy leszedálni?
    Lehet, hogy naiv vagyok, de számomra még mindig az tűnik reálisabbnak, hogy a nyugati ideológia meghasonlott önmagával, és irreális elképzelései vannak a jövőről, idealisztikusan hisz abban, hogy majd ezt a tömeget megszelidíti, beolvasztja a társadalom gépezetébe, jó munkaerőt farag belőle, és még a lelkiismeretét is megnyugtatja, hogy ezt az igazságosabb világrendért teszi, megosztva a befogadottakkal a nyugati kultúra és jólét áldásait…

  12. 12. hubab

    Tényleg naiv vagy. Te, a fiad, a lányod, az unokád fog rájuk dolgozni. És természetesen a mi, és a mi utódaink. És ehhez nincs szükséged sok mindenre, nagyon is kevésre. Semi szükség arra, hogy mindenki utazgasson, például. Elég, ha teszi a dolgát. Mondjuk idöben szolgálja fel a jeges üdítöt. Utána pedig csöndben visszavonul, és nem rontja a kilátást…

    😉

    Ha valakinek ezen mosolyogni támad kedve, gondoljon bele hogyan müködött a világ legnagyobb része a XX. század elejéig, közepéig…

  13. 13 sleeper
    Jó,jó, de akkor ki fog dolgozni, termelni, ha mi elfogyunk a bevándorlók tengerében?
    És ki fogja őket féken tartani, ha ők majd úgy gondolják, hogy nekik jobban tetszene az ő rendszerük, és elég erősnek is fogják érezni magukat ehhez?

  14. 11. dajtás

    Mindig ide lyukadunk ki.

    12. hubab

    Azért a betörő hordák -gondolom- nem ‘úsznák’csak úgy simán meg.
    Jó kis csetepaté lenne, amiben jelentős lenne az emberveszteség mindkét oldalon.

    A Közel-Kelet és Európa térképe és demográfiája jelentősen átrajzolódna.
    Nem biztos, hogy egy elit van, teszem hozzá.

    Vagy marad a’ természetes’ kollektív öngyilok, vagy atomháború a végén(szintén öngyilkosság) vagy valami más.
    Na ez a vmi más az, amit próbálnak.
    Ez a valami más, -hívhatjuk akár terveknek is- folyton alakul. Változik, mert a nagyszámú játékos reakciójától függ.
    Az elit nem uralja a világot, hanem csak befolyásolja a trendeket.
    Nem uralja,egyszerűen nem uralhatja fizikailag. Nincs katonasága 8 mllrdra. Ahogy az emberiség léte társadalmi rendszerének felépítésétől függ, úgy az elitek léte az emberiségtől.
    A rendszer felépítése spontán vagy tervezett?!
    Ha valaki alaposabban megvizsgálja, láthatja, hogy a befolyásolási módszertan nem logikus trendeket indít el.
    Mi már olyan fogalmakról beszélünk 10 éve amit most kezdenek el feszegetni nagyobb körben. Illogikus életvitelünk felismerése nem a mi privilégiumunk. Egyszerűen megérthető.

    A gond az, hogy nem érdekel senkit. Ez biztos véletlen, az emberi természetből fakad stb.
    Ilyen nincs. A hülyeség magát generálja,- ei igaz- , csakhogy vannak jelek, hogy csúnyán belenyúlnak a rendszerbe.

    A fogyasztói társadalom kialakulása az emberi ösztöntörekvések meglétére egy válasz. Ez a mintakövetés természetéből adódóan a normalitássá vált.
    De az emberi természet egy! részéről beszélünk.
    Ha a szuperegora gyúrnánk, egész más világ lenne.
    Tudományosan bizonyított, hogy lehet ugyanaz az ember ördög és angyal is.
    Útválasztásunk gondolkodásbeli evolúciós megrekedésünk következménye. Csakhogy ez a megrekedés nem hülyejózsinál, hanem az elitnél gond. Hülyebalázs csak szív miatta.

    Az emberi természet, intelligencia önfejlesztő mívolta nem lehet kérdéses. Mértéke biztos nem a zabáljuk magunkat hülyére a bolygó kontójára szintig terjed.
    Azzal együtt, hogy a nagytöbbség(nem trendalakító, csak befogadó) valóban itt mozog.
    Ezt hinni naivság.

  15. 11,dajtás
    Szerintem nem kell túl messze menni és titkos ármánykodásokat feltételezni a manapság eseményei mögött. Véleményem szerint a társadalmak olyanok , mint az ember, illetve minden élőlény.Megalakul, fejlődik, kiterebélyesedik, rányomja arculati bélyegét, afféle ” spirit of an era ” alapon polgáraira, majd lassanként kezd elöregedni, gyengülni, értékrendje, erkölcsi normája kezd kiürülni, mentalitása halványodni, hajszálra, ahogy egy elöregedő szervezet leromlik, majd elenyészik.
    Újjászületik ugyan, de másképpen, soha nem lesz a régi.
    Mindig lesznek a konzervativok, akik a régiben szocializálódtak, akik szomorúan figyelik és megsiratják a régi társadalom enyészetét, nehezen vagy sehogy nem képesek illeszkedni az újba.
    Ezek vagyunk mi, a ” régiek”.

  16. A nők nagy része egyáltalán nem vágyik a puhapöcs kategóriára. Szóval ja, lehet vonulni a szivárványos zászló alatt, vagy lehet kritizálni a nőket, mert ezt meg azt tették. Vagy lehet gerincet növeszteni, megfogni a munka végét, odaállni a nehezebbik oldalra, támasz lenni nehéz időben is, nem félrekúrogatni, nem hisztizni, játszmázni, lelépni az első balhénál. És akkor talán akad méltó párja is ennek a férfi energiának.

    A nők tették ezt a férfiakkal? Egy erős, identitással, önbizalommal, megfelelő intelligenciával rendelkező férfiből az összes nő együttvéve nem csinál puhapöcsöt.

  17. 17. Réka

    Igazad van, de szerintem itt senki nem szeretett volna általánosítani, ami a nőket ért vádakat illeti!
    Kizárólag a feminizmussal, mint jelenséggel és annak akkoriban talán nem is várt negatív utóhatásaival van a baj. Mert ugye azt senki sem vitatja, hogy voltak ennek a mozgalomnak teljesen jogos követelései is.
    És persze, hogy nem a nők tették ezt a férfiakkal, csupán egy részük asszisztált hozzá. Nő és férfi kiegészítik egymást. Egyik a másik nélkül nem teljes egész. Még egy karrierista nő- vagy férfi sem! No, de merre tart a társadalom? Elég csak a széthulló családokat említeni, mindjárt kiderül, hogy rosszul működik a férfi nő nélkül és fordítva is. A felnövekvő generáció pedig férfi minta nélkül nevelkedik, mert ugye az anyánál marad a gyermek. Ám az vitathatatlan, hogy a jelenlegi- és a siralmasnak vizionálható jövő kezdete a feminista mozgalom térnyeréséhez köthető.

  18. 17,Réka
    …”A nők tették ezt a férfiakkal?
    Igen! A feminizmus néha hajneresztő, eltúlzott , ostobaságba átcsapó hülyeségeit lelkesen felkaroló kissebbség, vagy jobbik esetben beleegyező csendben aszisztáló többségi nők tömege tette ezt a férfiakkal.
    Egy erős, identitással, önbizalommal, megfelelő intelligenciával rendelkező férfiből az összes nő együttvéve nem csinál puhapöcsöt….”
    De igen! Elvették a férfinépségtől az összes felsorolt tulajdonságait.
    A nők!

  19. 18. Csak kérdezek

    A feminizmus félresiklása valóban nem szerencsés, ebben maximálisan egyetértünk. Azt is tartom, hogy a túltolt feminizmus több kárt csinált a nőknek, mint hasznot.
    De a család széthullásában valószínűleg emellett éppen olyan szerepet játszik a kétkeresős családmodell is. Valóban, pl. a tanári pályáról fájóan hiányoznak a férfiak, de nem hiszem, hogy ez a nők bűne, sokkal inkább az alulfizetettség, a megbecsültség hiánya.
    A sorkatonaság mellett eltüntek az MHSZ sportklubjai, és nem váltotta őket semmi, még egy cserkészklubbal is előrébb lennénk. Ez is oka a puhaságnak, hisz tényleg, sehol nem lehet férfi modellt látni.
    Nem csak a család ment szét hanem a kisebb „törzsi” egységek is: pl falu, ami egy önszabályozó kis egységként betartatta a saját morálját, kiközösítette a semmirevalót, segítette az elesettet.

    Akkor fordítsunk egyet: Kik csináltak a nőkből pucsító, szilikonmellű, műanyag szájú kacsákat, akiknek olyan hosszú a körme, hogy segítség nélkül a feneküket sem törlik ki?
    Csak nem a férfiak? Akik ezeket kedvelik, keresik?
    És utána sírnak, hogy hol vannak a valódi nők, a varázslatosak, az okosak, megértők, támogatók, otthon melegét adók?
    Ugyanott ahol a „marsikus” férfiak. Lapítanak csendben 😀

    19 bálint
    Akit ki lehet forgatni a gerincéből, annak sose volt, legyen ez nő vagy férfi. Egy férfi attól férfi hogy megáll a helyében, nem lehet cibálni. Agymossa a média? Ne már, nem találja a kikapcsoló gombot a TV-n? Vagy nincs jobb dolga?

  20. 20. Réka

    Szerintem, tökéletesen egyetértünk 🙂

  21. 11. dajtás
    „El is jutottunk oda, hogy ez csak véletlen, vagy “véletlen”.
    Szerintem nagyon is “véletlen”, aminek az a célja, hogy a nyugati társadalom férfi tagjai kellően le legyenek szedálva, ami által egy erősebb horda(migráncsok) le tudja majd nyomni.”

    Hogy mennyire igazad van „dajtás” egy friss hir tőlünk:

    Az utolsó években k.b.: 5OO OOO fiatal, többségében felső oktatásu Görög fiatal hagyta el Hazáját.
    A legújjabb statisztikák szerint Görögország szülőosztályaiban az újszülöttek 7O%-a idegenek germekei.
    Mindazok akik nálunk születnek az EU. utasításai szerint Görög Állampolgárságot kapnak mégha teljesen illegálisan kerültek ide a szüleik…

  22. 3: Az ismerősödnek valószínű nagyobb a szája, mint a tudása a korszakkal kapcsolatban. Egyszer kérd meg, hogy névvel (és uralkodási idővel) nevezzen meg 3 ilyen buznyák császárt a rómaiak utolsó 100 évéből.

  23. 16. balint

    Nem vagytok ti régiek. 40 év ‘előnyötök’ egy szemvillanás. Nosztalgiátok semmi több mint az erkölcsi hanyatlás folyamatának kimerevített idő- és nézőpontja. Ahonnan lesajnálva lehet nézni az utánunk jövőket.
    A rothadás régóta tart és teljes tévedésen alapszik, ahogy azt az emberi történelem mutatja is.

    Itt-ott egy üde színfolt (Jézus, Gandhi, MartinL.King stb.) de amúgy totális, értelmetlen hajcihő.

    Nyugati korcs férfiak? Na és? Újabb tünet.
    A gazdaszervezet betegsége nem detektált.
    A végelgyengülés utolsó fázisában járunk.

    20 Réka

    Egy tanárember nem megbecsült, ellenben egy pornószínész 25cm-es farokkal már menő.
    Ezen mindenki röhög, de a gyermekeink már nem.
    Ők már kifordulva nézik a világot.
    Mindenki hülye akar lenni(Messi, vagy Berki, mindegy csak az egója érezze a törődést.)

    Mit sugall ez?! A női ketrecharc brutalitása a nő sztereotipíája? Nem. De végzetesen torzít a képen.
    Itt már-úgy néz ki- mindent lehet és nem dől össze a világ!

    Pedig dehogynem. A bambuládák előtt cseszik el a jövőjüket.

  24. 22.L.S.
    Erre van egy összetett magyar szó:
    Lakosságcsere.
    Kissebb-nagyobb százalékarányban ez megy mindehol nyugaton, New-Zeelandtól Kanadáig.

  25. 25, balint:
    Magyarorszag nem célorszag a migránsoknak. Státuszt nem kaptak.
    Alaposan utánajártak nálunk az állítólagos politikai-és vallási okok miatt üldözöttek múltjának….

    Az mondjuk komoly hiba volt a kormányzat részéről, hogy női bírák hoztak döntést olyan kérelmezőknek, akik a nőket másodrendűnek tekintik hazájukban….

  26. Nem vagyunk célország. Ez azonban változhat. Majd a kötelező kvóta és az uniós pénzekkel való zsarolás azzá tesz minket. Migránsok véleménye pedig nem fog számítani ahogy miénk sem. Ez is része az általános hanyatlásnak…..

  27. Re:23
    Mondtam egy szóval is, hogy a császár volt meleg?
    Nem, de a társadalmunk vezetői rétege végtelenül dekadens volt már, és elsatynyult, le is nyomták őket a barbár hordák…

    Re:hubab
    A „véletlennek” valamikor a Római Klub idején fogalmazódtak meg egyértelműen, ahol a vezetői elit eldöntötte, hogy hogyan lehet egy puska dörrenés nélkül a populációt redukálni. Abortusz propagálása a női feminista körökkel, mindenféle szexuális perverziók előre tolása, genderőület, homoszexualitás propagálása, szingli lét felmagasztalása, MILF irányzat, aki már úgy sem szül gyereket, stb, stb. Megjegyzem László Ervin volt ebben a fő think-thank, aki elég magas szabadkőműves státuszban volt/van.
    Persze mindent rá lehet fogni a véletlenre, de egyrészt naívság, másrészt békafőzés és szalámi taktika együttesen.
    Csak szépen, csak lassan, hogy senki sem hallja…
    Migráncs vonal, már ennek a hard landing forgatókönyve, akiket ugyan úgy levágnának, mint az őslakos európaiakat.
    Klasszikus náci technika, csinálj balhét (Ukrajna/BLM), szítsd föl, nyerd meg ezzel a választástokat, és tedd félre őket. Bónusz:nagyon szabadság szerető európaiak önként könyörögnek majd egy jó kis diktatúráért, hogy „mentsék” meg őket. 😉

    Re: Bálint
    Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem sajnálkozni, és feladni kell, mert akkor egyből meszeltek nekünk. Fiatalabb 30-40 generáció egy jelentős része nem vette be ezt a méreggel átitatott mézesmadzgot. Pont ebből az irányból fog borulni a bili, de mivel a média maximálisan elnyomja az ellenhangokat, ezért nincsenek még szem előtt.
    Közeljövőben elég sok változás lesz, ezt mindkét oldal tudja.

  28. Talán evolúciós ok is húzódhat a háttérben. Ahol felüti fejét a jólét, ott jól láthatóan, először megugrik, majd bezuhan a szaporulat. Gondolhatnánk, ennek pont ellentétesen kellene történnie.
    A nagy jólét teret enged a szélsőségeknek. Ha küzdelmes az élet, akkor nincs idő finomkodásra, de igény sincs rá, életben kell maradni parancs nagyon erős. Ilyenkor éles a kontúrja a két nemnek, az egyre nagyobb jóléttel ez a kontúr kezd elmosódni.
    A kérdés az, tud e az emberek egy szűk csoportja olyan intézkedéseket generálni, ami ellene megy az evolúciónak. Esetleg már ők is az evolúció termékei?
    A nyomorgásban a táplálkozás is egyszerűvé válik. Azt esszük, azt isszuk ami elénk kerül. Ha hús, akkor azt, ha növény akkor azt. A jólét magával hozza a változás lehetőségeit.

  29. 25. balint
    „Erre van egy összetett magyar szó:
    Lakosságcsere.
    Kissebb-nagyobb százalékarányban ez megy mindehol nyugaton, New-Zeelandtól Kanadáig.”

    Tisztelt „balint”

    New-Zeelandot és Kanadát nem lehet Hazámmal összetéveszteni.
    A Görögök emberemlékezet óta őshonos nép a földjükön. Egyetlenegy népet sem zavartak el vagy gyilkoltak le, hogy mások Hazájába betolakodjanak.
    Lakosságcsere lenne egy olyan országban mint USA-ban
    SZ.U.-ban ahol a népek „levese” él együtt.
    Ez nem egyszerü lakosságcsere, ez egy előre megfontolt szándékos bűncselekmény népünk elen.
    Különböző vadidegen népek illegális betelepitése, akik teljesen ellentétesek tőlünk és ellenséges vallásokkal szerinted milyen jövő vár Reánk?
    Vajon mi célbol teszik?

    Ez nem lakosságcsere!

  30. Re:30
    Mai napig szeretik nyomni a szociáldarwinizmust, ami már akkor is megbukott, de ez nem az.
    Minden magasan fejlett civilizáció eljut erre a pontra, és vagy magukat kapálják el, vagy tovább lépnek, és magasabb szinten kezdik fenntarthatóan szervezni a társadalmukat. Mi is ebben a vizsgafeladatban vagyunk, ami vagy összeomlással, vagy a csillagok közé lépéssel fog járni…

  31. 29: Ja, értem, a császár nem volt vezető, így már érthető, hogy a „Fontosabb volt a vezetőknek a szűk seggű fiúcskák hajkurászása” esetén őt nem kell beleérteni.
    No meg persze nyilván nagy volt az elbuzulás a kereszténység államvallási időszakában, hiszen a kereszténység az amolyan buzuláspropaganda.
    Miután megküzdöttek a vezetők mögött(!) felsorakozva, hogy homousion vagy homoiusion, igazából arra jutottak, a homo mindenkinek közös elem, azt kell szeretni… A homousion a „bitch”, a homoiusion a „butch” mert neki van egy vesszőcskével többje. (és ezért hívják a római katolikusok „anya”szentegyháznak a szervezetüket, aminek vezetői kizárólag férfiak).

    Aztán Szent István úgy döntött, hogy a magyarok is ezzel a „szeressük egymást gyerekek” csapattal akar együtt játszadozni, megkezdte a római vallás és államszervezés erőltetett meghonosítását, aminek egyenes következménye volt, hogy a tatárjárás idejére „Fontosabb volt a vezetőknek a szűk seggű fiúcskák hajkurászása, mint a tökös barbárok megfékezése…”. Nem is tartott már sokáig utána, hogy kihaljon az Árpád-ház. (Ami ugye eleve úgy kezdődött, hogy Emese arról álmodozott, hogy Ügyek helyett egy tökös ragadozómadár termékenyíti meg…)
    Oh milyen egyszerű megérteni a történelmet, ha a világ felosztható tökösökre, meg buzikra.

  32. Re:33
    Akinek nem inge, ne vegye magára… 😉

    Ne mosd össze az államvallást a valódi kerszeténységgel, mert buktába szaladsz.
    Össze lehet izzadni némi összemosással prekoncepciókat, csak értelme nincs sok.
    Nézzük meg mi történt az 5.sz. Római birodalomban:
    https://hu.wikipedia.org/wiki/5._sz%C3%A1zad
    Egy dekadens birodalom látlelete az, hogy elszabadulnak az abszurditások, és ha tetszik, ha nem, a homoszexualitás előretörése ennek az egyik jó fokmérője.

  33. 14. hubab

    „…És ki fogja őket féken tartani, ha ők majd úgy gondolják, hogy nekik jobban tetszene az ő rendszerük, és elég erősnek is fogják érezni magukat ehhez?…”

    Van erre megoldás, olyan régi, mint a történelem. Kiemelnek egy csoportot, bizonyos kiváltságokat adnak nekik, amivel kiemelik őket a tömegből, és cserébe „csupán” annyit kell tenniük, hogy tartsák féken a többieket. És ezek, hogy bizonyítsák hűségüket és megbízhatóságukat, sokkal keményebben és kegyetlenebbül fogják elnyomni társaikat, mint amire akár az „elit”, vagy azok gyomra valaha is képes lenne.

    Gondolj csak bele, aki eddig nyomorgott, most hirtelen be tudja biztosítani a lakást, és minden nap garantáltan enni tud adni a gyermekének. Vagy a mikor a gyerek megbetegszik, azonnal mehet kivizsgálásra, és azonnal megkapja a megfelelő kezelést. Miközben most is tudjuk, hogy a ráknak is vannak olyan gyors lefolyású formái, ahol az azonnali diagnózis életet menthet, csupán egy hónapi késedelem meg a biztost halált. És az átlagos várakozási idő a kivizsgálásra (!) mondjuk két hónap?

  34. 33 Avatar, értékelem, hogy van történelmi tudásod, de nem szeretem amikor elkezdesz trollkodni.

  35. 34: Az általad adott linken semmi nyoma annak, hogy megbuzultak volna a rómaiak és emiatt kerekedtek volna föléjük a gótok meg a többiek.
    Mutasd meg azt a fokmérőt amit emlegetsz! A római birodalomban mikor mennyire ment a buzulás? Mi az egység, és hány buziság fokig mér az eszközöd? Évtizedes bontásban van adatod, vagy esetleg sűrűbben, amiből egyértelmű a bukás előtti „felmelegedés”?
    Az egész birodalom buzult meg, vagy a keleti fele nem, és azért élt tovább még majd ezer évig Konstantinápolyi központtal?
    Bizonyára részletes adatokkal rendelkezel hiszen különben igen merész dolog volna erre az egyetlen dologra visszavezetni a birodalom nyugati részének bukását.

    36: Miért trollkodás, ha egy baromságra rámutat valaki? Miért nem az a trollkodás, ha valaki ilyen faék egyszerűségű hülyeséggel akarja a nyugat római birodalom bukását megmagyarázni?

  36. 37: Olvastam egy Mikszáth-regényt, ami az ókori Rómában játszódott, és a császár buzi volt benne. Ez tehát tény. 😛

    Nyilván a kereszténység előtti Rómáról van szó egyébként.

    A szexuális deviancia pedig nem fenntartható, ezt mindenki tudja, legalábbis a jóérzésű emberek, de játékelméleti síkon is könnyedén levezethető. További adatra tehát nincs szükség. 😛

    De komolyra fordítva a szót: tudományos bizonyíték van rá, hogy a pornónézés debilizál és szétszórttá, hatékékonytalanná tesz. Forrás: https://www.yourbrainonporn.com/hu/

    Valószínűleg hasonló a helyzet a valóságosan megélt szexuális devianciákkal is. Aki állandóan orgiákban tobzódik, annak nincs agya háborúzásra, munkaszervezésre, birodalomirányításra.

  37. Re:37
    Nyilván pasziánszoznak a pompei mozaik freskókon, bár én mást láttam…
    https://mult-kor.hu/egy-agyban-a-romaiakkal-szex-es-perverzio-az-okori-romaban-20170922
    Kedvedért kiemelem: „A házas férfiak továbbá ugyancsak anélkül létesíthettek szexuális kapcsolatot más férfiakkal, hogy emiatt szégyenkezniük kellett volna.”
    „míg a Nero néhai feleségére állítólag nagyon hasonlító tizenéves Sporus – miután kiherélték – rendszeresen jelent meg császárnének öltözve az uralkodó oldalán.”
    „A nyíltan homoszexuális ifjú Heliogabalus császár perverziói csak tovább növelték népszerűtlenségét. Állítólag „testének minden nyílását örömszerzésre használta és embereket küldött ki azért, hogy minél nagyobb pénisszel rendelkező férfiakat kutassanak fel számára… Egy férfi nemiszervének mérete gyakran befolyásolta azt is, hogy milyen magas pozícióra számíthatott a császári udvarban.””
    Biztosan tovább is van idő előrehaladtával, de 5 perc alatt ezt találtam…

    Buziságmérőt, már ha lehet ilyen alpári módon nevezni, 1000fő/homoszexuális százalékot lehetne mondani. Biztosan van erre modern statisztika, de óriási differencia nem lehet a mai, és a múlt béli közt. Az emberi társadalomban mindig voltak homoszexuálisok, csak éppen az nem mindegy, hogy a propaganda előtérbe nyomja, és ezáltal a serdülőket befolyásolni tudja(„divatbuzik”), vagy valóban homoszexuális valaki, és propaganda nélkül is ez dobta ki nála a gép.
    Megjegyzem semmi bajom a homoszexuálisokkal, amíg nem akarják rám tukmálni a „büszkeségüket”. Azonban ma elfeminizálták a férfiakat, nyígnak egy kis balhétől, erre jó példa a Srebrenicai mészárlás ahol holland békefenntartók telesírták a párnájukat, mintsem a mészárló szerbeket megállították volna…
    Ez vár a dekadens nyugatra, ha a puhapöcs férfiaknak kell megvédeni magukat a rájuk támadó agresszívebb etnikumtól.
    (Nem vagyok Rambo, nekem is forog a gyomrom egy lefejezett embertől, elég randa látvány…)

  38. Pompeii: Megszűnés dátuma: i. sz. 79.
    Nero: Meghalt: i. sz. 68.
    Heliogabalus: Meggyilkolása: i. sz. 222.

    Ezek neked V. századról szóló információk?

  39. Németországban vonaton a kalauz nem megy oda a sötétebb bőrűekhez jegyet kérni. Ezt 2 éve láttam, amikor Mallorcára még lehetett utazni. A spanyol tengerpart teli van erősen lebarnulttakkal, akik sokmindent árulnak. Zaklatják a világos bőrűt. Rengeteg a nigger kurva és a stricijeik. Hozzájuk nem mer szólni a rendőr. Ha egy angol gyerek holt részegen kurjant egyet azt benyomják a rabomobilba. Rasszizmus?

  40. Re:40
    Már vártam, hogy mikor csapsz rá a dátumokra… 🙂
    Rendszerszintű volt a Római Birodalomban a szexuális perverzió, amire gyors kutatás után ezt találtam. Gyaníthatóan az elit nem lett egy csapásra szent életű, némi forrásanyag kutatással az időben közelebb hozzánk szintén találnánk szaftos részleteket.
    Elfogadom a cáfolatodat, ha forrásanyaggal támasztod alá, meggyőzhető vagyok, de „mert csak” érvelés kevés nekem 😉

    Hogy államvallás lett a kereszténység nem sok vizet zavar, nézd meg a mai „vallásos” politikai elitet, és a tetteit, élén a csatorna mászó Alaptörvény írójával, vagy a volt győri főpolgit. A hatalom a gyönge személyiségeket eltorzítja, ez emberi alaptulajdonság.

  41. 42: Egy csapásra biztos nem, de Te ~400, illetve ~250 évvel lőttél mellé.
    Még Heliogabalus is közelebb élt korban Augustus császár halálának időpontjához, mint Romolus Augustulus elbukásához.
    A principátus kora után volt 1-2 változás kezdve a katonacsászárokkal (szerinted ők is buzik voltak?) majd a dominátus kora és a birodalom kettéosztása. A dominatus korán belül a kereszténység üldözött vallásból államvallás lett. stb stb
    Nálam okosabb emberek százféleképpen összefoglalták, de a komoly ismeretekkel rendelkező ember nem a buzikat teszi felelőssé, szóba se kerülnek az időszak tárgyalásakor…
    pl: http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/a_nyugatromai_birodalom_bukasa/

  42. Csak egy gondolat, a buziság hogy függ össze a harckészséggel?
    Fura, de Nagy Sándorról és katonáiról köztudott, hogy sokan melegek voltak, és így hódították végig a fél világot, rendkívüli katonai teljesítményeket produkálva…
    Erre eddig nem is gondoltam, de a téma kapcsán beugrott…

  43. 44 – hubab:
    Kétféle buzi van: 1) áll a fasza, 2) síkos a segglyuka. Nagy Sándor katonáinak a segglyuka nem volt síkos. Elfogadod megoldásnak? /font>

  44. 44: Végighódították a fél világot az igaz, de közben a nagy ókori hellén civilizáció utolsó nagy korszaka voltak. Utánuk Görögország már gyakorlatilag csak egy római gyarmat volt.

  45. 45. Tibor Bá.
    „Nagy Sándor katonáinak a segglyuka nem volt síkos¥”
    Ne má’ Tibor Bá! Ezt meg honnan veszed? Forrás? 🙂

  46. 45 Tibor bá’
    Lehetséges, de akkor az előbbieknek nagyon nehéz dolguk volt a hálótárssal… 🙂

  47. 46.Ábel
    „Végighódították a fél világot az igaz, de közben a nagy ókori hellén civilizáció utolsó nagy korszaka voltak. Utánuk Görögország már gyakorlatilag csak egy római gyarmat volt.”

    Ez így igaz, Ábel!

    A sötétség borította az Ókori Görög Szellemet, azon a helyen, ahol a Fény született és szabadult fel, és mély lelki sötétségbe merítette a görögöket. A görögök a zsidókhoz hasonlóan 2000 évet éltek spirituális haza nélkül, teljesen elszakadva az Ókori Görög Ideál Elveitől és Értékeitől.

    Bizánc: a sötétség birodalma

    A bizánciak, a hellenizmus legrosszabb üldözőiként, soha nem nevezték magukat görögnek – έλληνες- hellén. A birodalom hivatalos neve, amely a birodalom hivatalos szövegeiben, az akkori krónikákban és történészekben szerepel: „Az Állam”, „A rómaiak királysága”, „A Keresztény állam”, „Az Ortodox királyság” , „Románia” ». A birodalom polgárait „rómaiakként” azonosították. A „Görög” a bizánciak számára szidásnak minősült, mert az ősi (görög-hellén) vallás szeretőjét jelentette. A Hellenizmus a birodalomban nemzeti státus nélkül maradt, mint nemzetet és kultúrát kíméletlenül üldözték.
    Bizánc kohéziós köteléke a közös vallás, a keresztény vallás volt.
    A kereszténységet hivatalos vallásként fogadták 380-ban. A görög nyelvet az 620-as év után vezették be a birodalom hivatalos nyelveként, elsősorban annak a ténynek köszönhetően, hogy a kereszténység a görög nyelven alapult és terjedt.

    * Az egész Bizánci Birodalom történelmi ideje alatt a Bizánc és a Hellenizmus összeegyeztethetetlen fogalmak voltak.
    * Bizánc az Ókori Görög Civilizáció Nagy Üldözője volt.

    Bizánc felgyújtotta, szétrombolta, kifosztotta a Görög templomokat, lemészárolta a görög Nemzetieket, elégette vagy eladta az ókori görög könyveket Nyugatnak, bezárta a filozófiai iskolákat, és helyükön elterjesztették a skolasztikát (vagyis a filozófia a vallásnak való alávetését), eltörölte a Hippokratészi Orvostudományt, mint az ördög eszközét, tömegesen bevezetve az ördögűzéseket, mint gyógyító módszert, eltörölte az Οlimpiai játékokat – küzdelmeket – Ολυμπιακούς Αγώνες -, felváltotta az Ókori Görögország örömét és Fényét a borzalom sötétségével, a halál, a végzet, az engedelmesség, az alázatosság, a test bántalmazását önsanyargatással és kimerítő böjtökkel, amelyek kimeritik a testet és az elmét.

    Egy szerző, Joseph McCabe elismerte: „Bizánc tíz évszázadon át nem tudott egyetlen egy könyvet sem elkészíteni, amelyet ma egy kulturált ember olvashatna.”

    Βυζάντιο: η Αυτοκρατορία του Σκότους
    https://alampasis.wordpress.com/2017/08/19

  48. 49: Érdekes, hogy erről a nagy üldözésről mi nemigen tanultunk középiskolában. Pedig elég jó volt a történelemoktatásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük