2020-02-27 nap bejegyzései

(3111) Az én stratégiám

Tibor bá’ online

 

Az én stratégiám, amit javaslok követni, az alapvető logikára épül, figyelembe véve a realitásokat. Ilyen realitás például az emberi viselkedés, magatartás. mert lehet méltatlankodni, milyen hülyék az emberek, de ettől még hülyék maradnak, és erre számítani kell. Egy társadalmi összeomlás alapja az emberi viselkedés, az pedig egyén központú és nem nézi a közösségi érdekeket. Velem egyet nem értők! Kapjatok a szívetekhez, de ettől még ez így van, és így is marad néhány ezer évig, ha lesz emberiség. Már írtam, pont ezért kellene az államnak előre megszervezni a szolgáltatásokat. Mi lesz, ha Karbantartó István nem megy be, mert tegnap a társa egész nap köhögött?

Nos, ebből az következik, hogy amint kezdenek egyesek kidőlni sorainkból, a társadalom szervezettsége felbomlik. Akadozni fog a termelés, a közlekedés, az ellátás, a fegyelmezett viselkedés, a törvények, rendelkezések betartása, ha az egyén részére az nagyobb biztonságot jelent. A tét a vírusos fertőzés elkerülése. Lehetséges ez? Végérvényesen nem, de nem mindegy mikor kapod el a kórt. Minden fertőzésnek van egy felfutó szakasza, egy tetőzése és egy lecsengő szakasza. A kérdés az, mikor kapod a legjobb ellátást? Nyilvánvalón a felfutó szakasz elején, és a lecsengés végén, mert akkor lesz a legkevesebb beteg. De a felfutó szakasz elején még nem lesz rutin, és alapos ismeret az egészségügyi dolgozók részéről, valamint még nem forrja ki magát a legalkalmasabb eszközök kitalálása a sikeres gyógyításhoz.  Ebből következik, hogy meg kell magad óvni a fertőzéstől, hogy minél tovább húzhasd ki a betegség nélkül. Ennek pedig egyetlen módja, ha elszigeteled magad a társadalomtól, amit csakúgy tudsz maradéktalanul megteremteni, ha több hónapi készletet halmozol fel, hogy ne kelljen kimenned a tömegek közé vásárolni, vagy másképp megszerezni.

Ha azt gondolod, ezt nem teheted meg, mert dolgoznod kell, és vannak egyéb kötelezettségeid, amiket el kell látni, akkor arra fogsz rádöbbenned, hogy lesznek sokan, akik nem így gondolják, és pont ez vezet az összeomláshoz.

Mostanában vannak híres szakértőktől nyilatkozatok, amik szerint a végén a társadalom 40-60 százaléka fogja megkapni a kórt. Erre sokan felszisszennek. Pedig szerintem ez a szám 100 % lesz. Nem látom be, miért lenne kevesebb. Ki és hogyan tudná végérvényesen elkerülni a fertőzést? És miután már vannak esetek, akik kétszer kapták meg a kórt, és állítások miszerint a kigyógyulás nem jelent immunitást a kórral szemben, ha ez igaz, akkor hatásos gyógyszer nélkül ez az emberiség végét jelentené matematikailag.

Akárhogy is van, aki időt nyer, az életet nyer. Megismétlem, azért kell a felhalmozott tartalék, mert hónapokkal később jobb lesz az ellátás, és kitalálhatnak valami ellenszert.

Friss hír azoknak, akik kételkednek a szavaimban.

Kínában a betegek 14%-a újrafertőződött

15:35 Kínában Guangdong tartományban a koronavírus fertőzöttek 14%-a újrafertőződött.A pozitív tesztet követően a beteg felgyógyult, negatív lett a tesztje, majd később újr diagnosztizálták nála a vírust. ez arra utal, hogy a szervezetnek kialakul egy azonnali immunitása, de az antitestek nem emlékeznek a vírusra. Mindez a védőoltás készítését is jelentősen megnehezíti. Guangdong tartományban 1333 betegnél mutatták ki a koronavírus fertőzést.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________