2020-02-04 nap bejegyzései

(3089) Miért kell MOST felkészülni a koronavírusra – fordítás

Tibor bá’ online

 

A jelentések szerint több mint 20.000 fertőzött mellett a koronavírus exponenciálisan terjed, és ez mindössze „hivatalos”. És bőven van ok arra, hogy feltételezzük a valóságos adatok ennél jóval magasabbak.

Bár csak két hét múlva lesz az átfogó kép sokkal világosabb a közösségünkbe betoppanó járványra való felkészülés ideje MOST van. Miért? Azért mert a korai felkészülés hátrányai minimálisak, meg a késés hátrányai rendkívül nagyok.

A járvány beköszöntése egyértelműen érthető lesz, amikor is MINDENKI sietni fog beszerezni a szükséges termékeket. Gondolj a felhalmozásra, hiányra, verekedésre, stb. Miért kockáztatnád az egészségedet és a családod egészségét?

Szerezd be MOST a tartalékokat. Olvasd el Chris jelentését, a koronavírus fájdalmas hatását a tőzsdére. https://www.peakprosperity.com/blackswan 

__________________________________________________________________________

A koronavírus egy hadászati vegyi fegyver, állítja Dr. Francis Boyle az amerikai Biológiai Fegyvertörvény benyújtója – fordítás

Dr. Francis Boyle állítja, hogy a 2019-es Wuhan koronavírus egy támadó biológiai fegyver, és a WHO tud róla.

Egy exkluzív interjúban (a „Geopolitics and Empire” számára) Dr. Boyle kiejtette véleményét a Wuhanban kitört koronavírussal kapcsolatban. Szerinte a vírus kikerült a négyes biztonsági fokozatú (BSL-4) laborból. Úgy tudja, hogy a vírus potenciálisan halálos, mint egy támadó biológiai fegyver, ami genetikailag módosítva volt. Eredetileg a kínai kormány ezért próbálta eltitkolni, de most már drasztikus lépéseket tesz a megfékezésére. A Wuhan BSL-4 labor egyben egy különleges feladatokkal ellátott WHO kutató létesítmény, é Dr. Boyle szerint a WHO pontosan tudja, mi történt.

Fény derült még arra, hogy egy kínai ügynök, aki a winnipegi (Kanada) laborban dolgozott, kilopott koronavírust és átadta a Wuhani labornak, ahonnan kiszabadult.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________