2015-12-21 nap bejegyzései

(1775) Hátra arc!

VIP.49.

 

Aki csak a magyar híreket nézi/hallgatja, az nem feltétlenül vette észre, hogy Washington (NATO) háta arcot vezényelt a török/orosz szíriai konfliktusa terén, ahogy erre a SAKER rámutatott szombaton. A lényeg fordítását az alábbiakban közlöm.

Mindeddig úgy nézett ki, hogy a háborút csak úgy lehet elkerülni, ha Washington feladja az „Asszadnak menni kell a hatalomból” követelését. Most viszont megtört a jég. Kerry, amerikai külügyminiszter Moszkvában kijelentette, hogy Asszadnak nem kell azonnal távozni a hatalomból, amiről ha lehámozzuk a diplomáciai finomkodásokat, akkor azt jelenti, hogy nem ragaszkodnak a távozásához.

A másik érdekes fejlemény a lelőtt orosz vadászbombázóval kapcsolatos. Először is Washington visszahívott a török légi bázisból 12 darab F-15 vadászgépet, amelyek kizárólag légi csaták megvívására alkalmasak………

A VIP cikk folytatását azoknak küldöm szét, akik évi 6000 forint adakozással hozzájárulnak a honlap fenntartási költségeihez, amiért egy éven át kapják VIP fordításokat. Kapcsolatfelvétel: evatibor#t-online.hu.

___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________