2015-12-31 nap bejegyzései

(1783) Mekkora a farkad?

Tibor bá’ online

 

~q191Úgy értem milyen hosszú a hímtagod? Ha erektált állapotban 14 cm alatt van, akkor olvasd tovább.

Ezerszer meg lett már állapítva, hogy a nők nem buknak a hosszú péniszre, illetve a nők hatalmas többségének az a véleménye, hogy a méret nem számít. Ennek ellenére a férfiak többsége nincs megelégedve farka hosszával. Ezért lehet életképes az amerikai „farknövesztő társaság” mint civil szervezet. A társaság célja a hozzájuk fordulok tanáccsal való ellátása a hímtag hosszának a megnövelése érdekében. Az eljárás ingyenes és nem titkos.

A lényeg, hogy a laza péniszt végénél fogva húzni kell, mondjuk napi 20 percen keresztül. Meg fog nyúlni? NEM. A dolog ennél érdekesebb. A szakértők által jóvá nem hagyott elmélet értelmében a húzás következtében a szöveteken belül mikró szakadás keletkezik amivel együtt jár a pénisz apró megnyúlása. Aztán a szakadás résében a sejtek sarjadni kezdenek és rögzül a megnyúlás. Ez a folyamat újra és újra lejátszódik, aminek következtében egy idő után a pénisz mérhetően hosszabb lesz. A probléma mindössze az , hogy az elméletet gyakorlatban még nem sikerült bizonyítani. Ennek ellenére havonta 600 új tag jelentkezik a mozgalomhoz.

Az egészben egyetlen egy elfogadható dolog van, éspedig, hogy ingyenes. Ezzel szemben a különböző sarlatánok, vagy inkább kóklerek agyba-főbe hirdetnek különböző krémeket, eljárásokat a hosszabbításra, méghozzá eléggé borsos áron. Na ez az, aminek nem kell bedőlni. Tök mindegy mekkora a péniszed, a legokosabb, ha tudomásul veszed. Férfit már sok mindenért hagytak el, de azért, hogy a farka túl rövid, azért még soha.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________