2016-12-21 nap bejegyzései

(2052) Európa meghülyült

Tibor bá’ online

 

Az Izraelben élő Bálintnak, rendszeres olvasónknak és hozzászólónknak tökéletesen igaza van. A kamionos tömegbehajtást nehéz eltitkolni, de a „kisebb” ügyeket agyon hallgatják. A múlt héten derült fény arra, hogy Németországban a 19 éves Maria Ladenburger orvostanhallgatónőt előbb megerőszakolták, majd megölték. Hamarosan kiderült, hogy a gyilkos Hussein Khavarí afgán „menekült”, aki azt állítja, hogy 17 éves.

Erre most került napfényre, hogy ez a Hussein Khavari még 2013-ban Görögországban megpróbált megölni egy másik diáklányt úgy, hogy ledobta egy szikláról. A diáklány aktív sziklamászó volt, ezért pontosan tudta, hogy a 8 méteres guruló zuhanás közben hogyan tartsa magát a sérülés minimalizálása végett. Így sikerült neki túlélni az esés, majd azonosítani a támadót. Az afgán a tárgyaláson azt állította, hogy 17 éves. Mint kiskorút az afgán „menekültet” 10 év-re ítélték, de kiengedték a börtönből, mert Németországba akart menni, amit a görög hatóságok megengedtek neki. A józan ész azt diktálja, hogy ha valaki kedvezményt akar kapni kiskorúsági alapon, akkor igazolnia kell a kiskorúságot. Enyhítő körülményt nem lehet bemondásra elfogadni. A görögök nyilván azért engedték ki, mert nem volt kedvük egy nem görög bűnözőt 10 éven át etetni. Etessék a németek, ha már idecsalogatták őket.

A németországi gyilkosság után a tettest szembesítették a görög áldozattal, aki egyértelműen felismerte az afgánt. Így derült ki, hogy 4 év után még mindig 17 évesnek vallja magát, nyilvánvalóan azért, mert ki volt okosítva.  (Itt van az eredeti történet angolul)

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________