(2052) Európa meghülyült

Tibor bá’ online

 

Az Izraelben élő Bálintnak, rendszeres olvasónknak és hozzászólónknak tökéletesen igaza van. A kamionos tömegbehajtást nehéz eltitkolni, de a „kisebb” ügyeket agyon hallgatják. A múlt héten derült fény arra, hogy Németországban a 19 éves Maria Ladenburger orvostanhallgatónőt előbb megerőszakolták, majd megölték. Hamarosan kiderült, hogy a gyilkos Hussein Khavarí afgán „menekült”, aki azt állítja, hogy 17 éves.

Erre most került napfényre, hogy ez a Hussein Khavari még 2013-ban Görögországban megpróbált megölni egy másik diáklányt úgy, hogy ledobta egy szikláról. A diáklány aktív sziklamászó volt, ezért pontosan tudta, hogy a 8 méteres guruló zuhanás közben hogyan tartsa magát a sérülés minimalizálása végett. Így sikerült neki túlélni az esés, majd azonosítani a támadót. Az afgán a tárgyaláson azt állította, hogy 17 éves. Mint kiskorút az afgán „menekültet” 10 év-re ítélték, de kiengedték a börtönből, mert Németországba akart menni, amit a görög hatóságok megengedtek neki. A józan ész azt diktálja, hogy ha valaki kedvezményt akar kapni kiskorúsági alapon, akkor igazolnia kell a kiskorúságot. Enyhítő körülményt nem lehet bemondásra elfogadni. A görögök nyilván azért engedték ki, mert nem volt kedvük egy nem görög bűnözőt 10 éven át etetni. Etessék a németek, ha már idecsalogatták őket.

A németországi gyilkosság után a tettest szembesítették a görög áldozattal, aki egyértelműen felismerte az afgánt. Így derült ki, hogy 4 év után még mindig 17 évesnek vallja magát, nyilvánvalóan azért, mert ki volt okosítva.  (Itt van az eredeti történet angolul)

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

50 gondolat erről: „(2052) Európa meghülyült

  1. Sőt, köze lehet egy másik, Németországban elkövetett erőszakhoz és gyilkossághoz is. Amúgy állítólag ebből is csak azért lett ügy, mert a szerencsétlen orvostanhallgató lány apja valami befolyásos jogász

  2. Sajnos úgy tűnik szükségesek ezek a terrortámadások Németország és Európa jövője szempontjából. Mivel a német cenzúra ezt már nem tudja szőnyeg alá söpörni. Az egyes személyeket ért támadások, mivel elhallgatják, maximum a családtagok, barátok, közeli ismerősök számára lehetnek szemfelnyitóak. Minél több ilyen nagyobb támadást szenvednek el a jövőben, annál nagyobb a valószínűsége, hogy Merkelnek esélye sem lesz a következő választásokon. Minden egyes muszlim, aki komolyan veszi a vallását, vallásos meggyőződésének mértékében jelent veszélyt az európai hagyományokra, életvitelre, életekre. Ráadásul, mivel egy párhuzamos társadalomban élnek, folyamatosan irritálja őket szinte minden, ami vallásos meggyőződésükkel ellentétes. Így idővel mindegyik, lassan de biztosan halad a radikalizálódás felé. Ennek legjobb példái a kalifátusért tüntető ezrek feltűnése az utcákon az utóbbi években. Így utólag kezd, sajnos, értelmet nyerni Breivik szörnyű tette. ” Azt mondja, megérti, hogy ideológiáját nehéz elfogadni, de szerinte idővel az emberek majd megértik, hogy helyesen cselekedett, és rájönnek, hogy a multikulturalizmus kudarcot vallott”.. Amit tett szörnyű, de rideg logika fényében sajnos védekezésnek tűnik, mivel a liberális eszmékkel segített európai iszlám idővel a pusztulásunkat fogja okozni.

  3. Egyetértek Zee-vel!
    Az a baj, hogy ez nem egyedi eset. Ilyenek tömkelegével történnek
    Európában. És ez csak fokozódni fog, egészen a polgárháborúig!
    A muszlimok rég készülnek már rá. Több illegális fegyverraktárt találtak az elmúlt évben mecsetek tőszomszédságában. Ezekben nem egy-két pisztoly volt, hanem egy kisebb hadseregnek elegendő fegyver, és muníció! És ez csak a jéghegy csúcsa. A fősodrású média ezeket elhallgatja, de az alternatív média tele van vele.
    Az megvan, hogy több mint egy tucat kiskorút GYEREKET vettek őrizetbe
    Belgiumban, mert öngyilkos merényleteket készítettek elő?!
    http://napimigrans.com/lehet-tovabb-fokozni-tobb-mint-tiz-kiskorut-helyeztek-zart-intezetbe-belgiumban-karacsonyi-vasarok-ellen-keszitettek-elo-terrortamadast/
    Ezzel kell hogy szembenézzen Európa. És még csak épp hogy elkezdődött…
    Az isten legyen irgalmas hozzánk, mert más nem lesz az!

  4. Ezek szerint mégis igaza van Udo Ulfkottének, aki szerint a fősodratú médiát nagyon erős politikai nyomás alatt tartják.

    De ki és miért? Az ISIS, vagy a 17 éves Ali?

    Innen kezdve elég zavaros a dolog, sokkal egyszerűbb a zsigeri reakciók felé terelni a népeket…
    Oké… Szidjuk a muzulmánokat…

    De kik szabadították ránk őket, kik harcoltak azért, hogy bárminemű feltartóztatás vagy regisztráció nélkül százezrek áraszthassák el Európát háborús övezetekből, ELLENSÉGES területekről, miközben az európai reptereken európai útleveles, érvényes jeggyel rendelkező nagymamákat meg gyerekeket taperolnak meg vetkőztetnek le?

    Nem…

    Én nem hiszem, hogy ez szimpla hülyeség.

  5. Szerintem a „zsigeri reakciók” a muszlimok szidása nem terelés eredménye. Azt az ilyen és ehhez hasonló támadások során, az emberekben feléledő természetes életösztön motiválja. Igazad van abban, hogy valódi ellenségek köztünk vannak és a muszlimok egyre agresszívabb viselkedése az ő segítségük nélkül nem nyerhetett volna teret ilyen könnyen. Ők a liberálisok, zöldek, multikulti erőltetők stb. De hogy a háttérből őket ki pénzeli, ők kiknek az érdekeit képviselik áldásos tevékenységükkel, az szerintem a mi szintünkön biztosan senki sem tudhatja. Itt már előjönnek az összeesküvés elméletek és sokan tudni vélik hogy a háttérben az amik, a zsidók, az oroszok, Soros, meg még ki tudja kicsoda áll. Mindenesetre idővel nyílvánvalóan megoldódik majd ez a probléma is mivel a helyzet lassan de biztosan egy véres európai polgárháborúvá eszkalálódik.

  6. Ki tartja sakkban a MSM médiát? A kormányok, akiknek nem érdekük, hogy kiderüljön az igazság, amit eltitkolnak az emberek elől.
    Olyasmire gondolok, hogy kitől kapnak olyan utasításokat, hogy fegyveres menekülteket is be kell engedni és nála kell hagyni a fegyverét.

    Meglep milyen lilasapkás katonák járőrőznek a Váci utcán gépfegyverrel, nem tudom TEK-esek-e vagy más.

  7. 5. Zee

    „a helyzet lassan de biztosan egy véres európai polgárháborúvá eszkalálódik.”

    De ciki belemenni egy háborúba, ha azt se tudjuk, hogy ki az ellenség !

  8. 7. Bazs

    „Ki tartja sakkban a MSM médiát?”

    Ajánlom Udo Ulfkote könyveit e téren…

    Itt egy szemnyitogató videó…

  9. 2.Breiviket nem lehet semmivel igazolni.
    Amiért kilőtte a táborozó diákokat régen a lágy
    szélben kellene lengedezzen.
    A rosszarcu Geert Wilders azonnal posztolta Berlinről a véleményét.
    Szidja a Muttit, a twitteren agitál.
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/07/30/12/36B9286100000578-0-image-a-6_1469878138813.jpg
    Pár éve még kis fekete sapka volt a favoritja.
    Ilyeneknek,mint Strache, Wildeers van kiadva hogy gyűlöletet keltsen a bevándorlók ellen.

  10. Nem lehet, hogy ezek az események (Berlin, Török, stb) a titkosszolgálat elkeseredett vagy éppen nem elkeseredett lépései ? A Mutti a saját és Európa zsákutcájából már csak így képes visszafordulni … szeretném hinni hogy így van.

  11. pont ez
    Ezek az események nem véletlen helyzetből adódnak.
    A török robbantásoknál Rrdogánnak otthon, valamivel igazolnia kell hogy a török haderővel kirándulást szervez Irak és Szíria szuverén államokba.
    Az EU-ban más a helyzet.
    Ha fenti urak Holland és Ausztria viszonylatban,
    + itt MO.- a kétnevűek (Torockai, Vona)
    kerülnének kormányzati helyzetbe
    MO.-nak és más okoskodó nemzeties államoknak reszeltek!
    Úgy mint 1919. -ben,most, Ma is meg lenne az indok a külső fegyveres beavatkozásra.

    http://www.valtozast.hu/web/index.php?option=com_content&task=view&id=437&Itemid=36

    Arra gondolok, ha a román, belga és francia csendőrség bevonul BP.-re, nem egy hétig maradnának.
    KIK ezek a sebtiben itt termett piros sapkás fegyveresek a belvárosban?

  12. 10. „Ilyeneknek,mint Strache, Wildeers van kiadva hogy gyűlöletet keltsen a bevándorlók ellen.”
    Az ilyeneknek esélyük sem lenne a gyűlöletkeltésre, ha a bevándorlók, vagy a már régebben itt élő muszlimok nem adnának ilyen és ehhez hasonló okot rá idöről időre az ártatlanok elleni támadásokkal.
    Breivik tette valóban elfogadhatatlan és röhej hogy még él. De kiket is gyilkot meg? A Norvég Munkáspárt utánpótlását. Azokat akik később majd elősegítik a muszlim térhódítást. Az ellenséged barátja neked nem az ellenséged?

  13. Én is be akartam linkelni, de Chani megelőzött.
    Ez európai ésszel felfoghatatlan! És ezekkel állunk szemben.
    Ebből nagyon véres, és mocskos polgárháború lesz!
    Efféle ellenséggel sok száz éve nem találkozott már Európa szerencsére. Azért különösen veszélyesek, mert ezek olyan fanatikus, agy mosott „katonák” akik nem akarják túlélni a háborút!
    Mert természetesen minden normális katona, vagy civil polgár élni akar. Még a fanatikus Waffen SS katonák is élni akartak. De ezek NEM! Ezek meg akarnak halni. Mert a hitük szerint, csak akkor juthatnak biztosan a mennyországba, ha mártír halált hallnak a szent háborúban Allah ügyéjért.

  14. 16. Unicornis

    Tévedsz, nem ezekkel állunk szemben! Ők csak a fegyver, az ágyútöltelék. Ha ezeket elpusztítjuk jönnek majd mások. Az igazi ellenség az emberi természet, ami kialakította azt a pár száz bankár családot, akik a háttérből befolyásolják az eseményeket. A baj az, hogy helyettük is jönnének újak.

  15. 17. gabiiii

    ” Az igazi ellenség az emberi természet, ami kialakította azt a pár száz bankár családot…”

    Nem…
    Ezt a hozzáállást nem az emberi természet okozza, hanem egy kiválasztott, kiválasztódott(??) csoport, 40 éves sivatagi bolyongása, több évszázados társadalmi elszigetelődése alatt létrejött és kikristályosodott tudatállapota okozza. Nem egyszerűen csak zsidók… Ők már túl vannak a Tórán és a Talmudon. Ők már nem várják a Messiást, mert ŐK a messiások… EZÉRT tartják magukat alkalmasnak arra, hogy a világot a saját szájuk íze szerint rendezzék be. Ehhez a Kabala ad nekik útmutatást.

    Az egyszerű ember sokkal alacsonyabb szinten rezeg, és csak követi azokat, akik elé állnak és vezetik őket. Akár jóra, akár rosszra.
    De magukból képtelenek lennének kitermelni ilyen szintű vezetőket akkor is, ha meglenne hozzá az akarat… ehhez évszázadok kellenek.

    80-120-as IQ-val nem lehet normálisan élni abban a világban, ami 130+-os IQ-sok van állítanak be maguknak… nyilván torzul az élethez való viszony. Az IQ meg adottság, de le vannak hülyézve, mintha tehetnének róla.

  16. 18. Attila (PV)
    Nem értek veled egyet.
    Szerintem a hatalom megszerzésének, megtartásának, növelésének technikája az emberi történelem során egyfajta evolúción ment keresztül.
    És mint minden evolúciós folyamatnál, itt is az a lényeg, hogy a legsikeresebbek legyűrik a kevésbé sikereseket, a sikeres mintákat pedig egyre többen átveszik, ez egy általános törvényszerűség.
    Ez persze nem zárja ki azt a feltételezést, hogy az a csoport, amely ezt leghamarabb alkalmazta, az olyan lépéselőnyhöz jutott a többiekkel szemben, hogy előnyét képes fenntartani, konzerválni.
    De a hatalmi technikák már megszülettek, és az emberek azon része, amely kellően intelligens és gátlástalan (és ebből hidd el, bőven van utánpótlás nemzetiségtől függetlenül) szemrebbenés nélkül alkalmazná ezeket, ha nem akadályozná meg ebben a pozícióban lévő csoport.
    Bármilyen hatalomváltás, és politikai berendezkedés képtelen megakadályozni azt a kiválogatódási folyamatot, amelynek során a legintelligensebb, leghatalomvágyóbb, és leggátlástalanabb és persze legszerencsésebb egyének (bármilyen álarcot felöltve) kiépítsék a maguk hatalmi fellegvárát, ahol már szinte érinthetetlenné válnak.

  17. 18:
    Nem szeretem a személyeskedést, de a te eseted egy kivétel. Én már évek óta nyomom neked a szöveget, de te makacsul ellenállsz a tényeknek, mert egyénileg meg vagy fertőzve és képtelen vagy bármit is elfogadni, ami nem a te „fertőzött” fejedből jön ki. Értsd már meg végre, hogy adott körülmények között bármelyik emberi család ott lehetne a „pár száz bankár családod” között. Nagyon jó példa erre az a néhány cigánya család, akik uzsora kamatra adnak kölcsönt a többinek. Ehhez mindössze az kell, hogy egy család bármelyik család valahogy szert tegyen 100.000 forintra, amit elkezd kölcsön adni. Hogy melyik család tesz szert 100.000 forintra, az kizárólag szerencse kérdése. Ha ezt nem érted meg, akkor HÜLYE VAGY. Ezt próbálta veled megértetni gabiii és hubab is. Én pedig nem fogom megengedni, hogy a hülyeségedet itt hirdesd.

  18. Sziasztok,
    a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy mikor jut el európa arra a szintre, hogy nem 50fő afgánt fog kitoloncolni nagy hírverést csapva, hanem tömegével (hajó, vonat) kezdi visszaküldeni a migránsokat?
    Illetve mikor kezdi el visszafordítani a csónakokat, építeni valami komoly falat, stb ?

    A kérdést úgy is fel tehetném, hogy eljut-e egyáltalán erre a pontra?
    Ha tegyük fel a belátható jövőben eljön ez a pont, akkor mi lesz a szelektálás alapja ? mikor jött? vannak-e papírjai? van-e hova visszamennie? amióta itt van tett-e bármit a beilleszkedés, munkakeresés területén? rusnya szakálla van ?

    Szerintem demokratikus módon ez a nem fog a következő 30 évben beindulni. Ha pedig diktatórikus (katonai) módon valósul meg, akkor az valóban háborús helyzeteket fog jelenteni sok helyen az eu-ban.

  19. 20. Tibor bá’

    Akkor a 300 család között MIÉRT nincsennek cigányok, négerek, eszkimók, indiaiak, kínaiak, ha csak a megszerzett pénz számít?

    És mik azok az „adott körülmények” ?

    Szerintem a 300 család azért tekintheti saját játszóterének a Földet, mert az intelligensebb megmondóemberek ugyanazt mondják, mint te, és a tömegek elfogadják, hogy hát na bumm. ez van, nem lehet ellene tenni semmit.
    Viszont az intelligencia mint tulajdonság nem jelenti automatikusan azt, hogy igazuk is van… példa erre, hogy magas szintű tudósok is vitáznak egymással…

  20. ami a híreket illeti:
    a CNN-en (sicc!) láttam először, mert véletlenül odakapcsoltam. nyomták ezerrel. azonnal a német adókra kapcsoltam, de még a teletext-ben sem, interneten sem találtam semmit. kicsit később a magyar oldalak is kezdték informálni a nagy közönséget, és utána, jóval később, mint az várható lett volna, a németek is feleszméltek.
    nem zárom ki, hogy egyes médiumok azonnal reagáltak, de a fősodrású médiáról ez nem mondható el, és nekem ez valahogy fura volt …

  21. 19. hubab

    „Ez persze nem zárja ki azt a feltételezést, hogy az a csoport, amely ezt leghamarabb alkalmazta, az olyan lépéselőnyhöz jutott…”

    Itt van a kutya eltemetve.
    És ehhez a technikához megalkották a kiválasztottság ideológiáját, ami bebetonozta őket évszázadokra ebbe a pozícióba.
    És ezzel nem nagyon lehet versenyezni, mert nem lehet mindenki más is kiválasztott…
    Sőt…. A baloldali ideológiák mutatják, hogy a „mindenki egyenlő” nézetre nagyobb a kereslet mint a „mi különbek vagyunk” koncepcióra…
    Persze ott van a „másság”, de az már más tészta…

  22. 22:
    Indiaiak és Kínaiak már vannak, vagy hamarosan lesznek. Már van olyan kínai, aki 1 millió dollárért vesz egy szép kutyát. Az eszkimók, négerek, stb. „fejlődésben” messze lemaradtak Európa(Amerika) mögött. A zsidók ragyogó érvényesülésének alapja a családban van. Még egyszer (és utoljára) leírok neked egy konkrét esetet, ami különben igen széles körű. A technikum legtehetségesebb tanulója voltam. Érettségi után az apám azt mondta, hogy a család nem engedheti meg magának, hogy egyetemre menjek, holott az ösztöndíj biztosítva volt. El kellett mennem dolgozni és a fizetésem felét haza kellett adnom. Hogy saját erőből kiforrtam magam, ahhoz a szüleim egy centivel nem járultak hozzá.

    A rendszerváltáskor az egyik zsidó barátomnak a fia 20 éves volt. Azonnal beíratta egy amerikai menedzserképző iskolába fél millió forintos tandíj mellett. A második évben a tandíjat csak úgy tudták befizetni, hogy a család eladta az összes arany ékszerét. A harmadik évben kölcsönöket vettek fel a szélesebb rokonságtól. Végzés után a srácot felvette az Unilever 1 millió forintos menedzser fizetéssel. Plusz 30 milliós kölcsönt vehetett fel u>kamat mentesen akkor, amikor 30 százalékos volt a magyar infláció, de olcsóak az ingatlanok. A srác vett 3 lakást, aminek az árát visszafizették a bérlők. A kölcsön visszafizetése után elhagyta a céget, az ingatlanárak felmentek, volt egy 100 milliós tőkéje. Ma már milliói vannak. — Attila! A zsidókat nem szidni kell, üldözni vagy halál táborokba vinni, hanem le kell őket utánozni.

    A zsidó lányok a középiskolába zsidó fiúk mellett azokkal a nem zsidó fiúkkal barátkoznak, akiknek az IQ-ja 130 feletti (a te megfogalmazásod szerint). A nem zsidó lányok pedig azokkal, akik egy ültő helyben meg tudnak inni 3 liter sört.

  23. 22.Atilla
    Atilla, már többször magyarázták neked, tibor bá és jómagam is , hogy téves nézeteket hirdetsz, melyeket igyekszel megvédeni, de ismét tévedsz.
    Tévedésed ,kedves barátom, ott kezdődik, hogy álláspontod a zsidóság sikereit illetően csak a legutóbbi kort, az ún. újkort nézi, a történelem hosszú évezredeit pedig nem,márpedig ezért siklik tévutra egész teóriád.
    Sajnálatos, de te csak a zsidóság MAI sikereit veszed alapul, habár akár felületesen, egy kissé is végigtekintve a történelmen, láthatjuk, hogy az általad annyit lengetett zsidó „siker” ugyancsak váratott magára.
    A világot évezredek óta VALAKIK mindig vezették, valakik mindig uralkodtak, és a zsidók bizony ugymond „nem voltak sehol”. Értem ezalatt hatalom, befolyás, majd mi megmondjuk a tutit, stb. alapon.
    Nem voltak sehol, kedves Atilla, mert még nem jött el az ő idejük, és engedelmeddel megmagyarázom, mire gondolok.
    A világot mindig az adott történelmi korok legsikeresebb csoportjai , vagy ha neked jobban tetszik, családjai vezették.
    A római birodalom nagy volt katonai szempontból, valószínűleg akkor ez volt a korkövetelmény, ez vala gazdaságának alapja, a korai középkorban tudomásom szerint Velence, a kalmárnagyhatalom volt uralmon, most már nem karddal, hanem pénzzel és kereskedelmi flottával szerezve az apró köztársaságnak majd világuralmat, majd később, a kibontakozó ipari forradalom kezdetén Anglia emelkedik fel, a változott korszellemnek és viszonyoknak köszönhetően.
    Az újkori fellendülő iparosodás ad végre teret, majdhogynem azt mondanám parancsolja szinpadra a zsidóságot, mert Most van rájuk szükség, most jött el az ő idejük, mint fentebb irtam volt.
    Az egyre iparosodó , fejlödő modern világnak szüksége volt pézügyi valamint kereskedelmi szakemberekre, márpedig ezekből nincs hiány a zsidók között.
    Summa summarum, Atilla, a világot valamikor az ókorban katonai , a középkorban kereskedelmi, az újkorban pedig a tőke, mára immár globálissá nőtt penzhatalmi elit vezeti.
    Az, hogy többségük zsidó, semmit sem változtat a tényeken
    ha nem zsidó, lett volna valaki más, és tibor bá nagyon helyesen hozott néhány példát dusgazdag kinai és indiai nábobokról, és még ki tudja hány van arrafele, kik még nem léptek nyilvánosság elé.
    Lehet, nemsokára ők a pénzvilág urai, nem a zsidók.
    Mert a világ változik, Atilla, és véltoznak a világot irányitó erők is, ez amit nem akarsz tudomásul venni.
    Ma a zsidók, de holnap valaki más, ki tudja, ha nem egy még rosszabb.

  24. 26: Azért Attilának van némi igaza.

    A zsidó bankárok már a XIV. századtól komoly szerepet játszottak az európai uralkodók hitelezésében – és ezen keresztül befolyásolták a politikát. Ezen kívül leggyakrabban ők vették bérbe az adókat is, a végletekig kifosztva, akit lehetett.

    Szóval Bálint, az össz-zsidóságnak talán most jött el az ideje, de egy kis része már évszázadok óta húzza belőlünk a hasznot, egy jelentős része pedig az 1800-as évek közepétől ott van a gazdasági élet közepén (ez utóbbiaknak jelentős szerepe volt pl. Mo. gazdasági fejlődésében is).

    „ha nem egy még rosszabb” Még rosszabb? A mostaniaknál? 😀

  25. 27:
    Magyarul, Goldbergerek, Weiss Manfrédek, stb. nélkül Bulgária szintjén lennénk. Horthy meg is hálálta nekik. 🙁

  26. 28. Tibor bá’

    „Horthy meg is hálálta nekik. ? ”

    Ők is Horthynak…

    És ne csak Budapestet nézd… A vidék bőven Bulgária alatt volt (…. kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk…)
    Ekkor vesztette el a földjét a parasztság nagyrésze, meg a kisbirtokosok… EBBŐL űzték a fényt az Andrássy úti palotákban Goldbergék…

  27. 29. Ismét a régi nóta. Különböző témájú topikok, sablonos végkövetkeztetés: mindenért a zsidók a felelősek.
    Itt a bevándorlók agresszivitása volt a fő téma, de ugyan oda jutottunk. Csakhogy ezúttal nem látom a logikai összefüggést. Miért is lesz az jó a háttérben álló zsidóknak, ha európát az iszlám fogja irányítani?

  28. 29: „EBBŐL űzték a fényt az Andrássy úti palotákban Goldbergék…”

    A TEXTILGYÁROS Goldbergék (Goldberger egyébként) ? Attila, neked mindenről „csak az” jut az eszedbe… 😀

    30: „Miért is lesz az jó a háttérben álló zsidóknak, ha európát az iszlám fogja irányítani?”

    Nem fogja irányítani. Viszont az egész hercehurca arra jó, hogy az európai zsidók ‘hazatérjenek’ félelmükben. Erre viszont Izraelnek nagy szüksége van, mert jelen állásban ‘túlszaporodják’ őket az arabok.
    A térségbeli arab országok gyengítése szintén elemi érdeke Izraelnek, örök félelmük, hogy egyszer az arabok összefognak ellenük, a tengerbe söprik Izraelt és visszaveszik a földjüket.

  29. 30. Zee

    „Miért is lesz az jó a háttérben álló zsidóknak, ha európát az iszlám fogja irányítani?”

    Nem lesz jó…
    Nem is az a cél, hanem hogy a keresztények meg a muzulmánok megtizedeljék egymást, és a végén Ámerika jön segíteni, rendet rak az Új Világrend tervei szerint, és mi örökre hálásak leszünk érte neki…

  30. szerintetek melyik országot borítja lángba szíria után a nagy háttérbrigád?
    azt látom, hogy mindig kell legalább egy mit szétbarmolnak, az okokat ismerjük, majd ha sikerült rommá lőni, akkor jöhet a következő.
    én törökországra tippelek, most ők következnek.
    /ne legyen igazam…

  31. 26. balint

    „A világot évezredek óta VALAKIK mindig vezették, valakik mindig uralkodtak, és a zsidók bizony ugymond „nem voltak sehol”. Értem ezalatt hatalom, befolyás, majd mi megmondjuk a tutit, stb. alapon.”

    A választ a „(847) Mi, zsidók uraljuk a médiát” című bejegyzéshez írtam, mert itt tényleg off…

  32. 30. Zee

    “Miért is lesz az jó a háttérben álló zsidóknak, ha európát az iszlám fogja irányítani?”

    New Yorki központ és a nemzetállam Izrael között ellentét van (attól függetlenül, hogy azonos gyökerűek). A globalizáció a nemzetállam Izraelt is fenyegeti. Emiatt Izraelnek nem érdeke Európa iszlámosítása, ezzel polgárháború kirobbantása, majd az államok felszámolása.
    Kedvező hozadéka lenne számára az európai zsidóság Izraelbe vándorlása (más kérdés, ha költözni kell, akkor ezt választják-e), de az itteni pozíciójukat sem akarják feladni (az meg a vallásukból következik).
    A beözönlést megakadályozni nem tudják, legfeljebb fékezni (kerítés építés).
    A média által Nyugaton sulykolt bevándorláspártiságot csak merényletekkel lehet ellensúlyozni, hogy a közhangulatot meg lehessen változtatni, ami talán változást hozhat a vezetésben is.
    Orbán ezt az ellentétet használja ki, támogatás nélkül már rég eltávolították volna. Az más kérdés, hogy hosszú távon kinek az érdekét szolgálja? Kik számára próbálja „tisztán” tartani ezt a területet? Most ebben mindkét nép érdeke azonos. (Nem véletlen a keresztény-cionista HIT Gyülekezete irányváltása sem -atv-.)
    A veszély abban van, hogy adott helyzetben mégis feladhatják Európát, ők elköltöznek, mi meg itt maradunk magunkra. De más megoldást nem látok. Vagy azonnali behódolás és megsemmisülés, vagy időt nyerni, hátha lesz valami kihasználható változás.

  33. Ma hallgattam Kiszelly Zoltán politológus nyilatkozatát a rádióban.
    Azt mondta, hogy a nyugati országok mérlegelték, hogy mi mennyibe kerül, és úgy döntöttek, hogy olcsóbb a külföldi munkaerő becsábítása, mint a saját lakosság motiválása a gyerekvállalásra, mert ez egy jóléti államban nagyon drága.
    Persze ennek problémáit és következményeit rátolják a lakosságra.
    Tartok tőle, hogy ez a helyzet, és nagyon nem hatják meg őket a terrorizmus áldozatai, azt egyszerűen beleszámítják az árba, amit még így is olcsóbbnak gondolnak, mint a másik út.
    Az egyetlen dolog, ami behúzhatja a féket, az a hatalomvesztéstől való félelem, mert a jelen választási rendszer mellett ezt nem tudják megúszni.

  34. 36:
    Ha azt mondaná nekem a Sátán, hogy irgalmatlan gazdaggá tesz, egy feltétellel, ha beleegyezek abba, hogy a magyar nemzet felmorzsolódjon. Isten úgyse hozzá vágnám a tintatartómat.

    Különben tudod-e, hogy az 1.200.000 millió német bevándorlóból mindössze 40.000-nek van állása, de ebből 10.000 csak ideiglenes munka. És 800.000 ember nem tud írni-olvasni saját anyanyelvén. Ami azért elég messze van az agysebészektől, magfizikusoktól, programozóktól, stb. mint ahogy annak idején a PC propaganda harsogta.

  35. 37. Az egyetlen változásnak egyenlőre azt nevezte meg, hogy behúzták a féket a migráció ütemében, mert ez a beözönlés még az ő teherbírásukat is meghaladta, de továbbra is szükségesnek tartják az évi 300-500 ezer fős beáramlást.
    Nem tudom, hogyan képzelik el a selejttől való megszabadulást, ehhez valószínűleg fel kell számolni a jelenlegi liberális jogrendet.
    Meglehet erre felé fogunk haladni, és így két legyet ütnek egy csapásra.
    Említette is, hogy Amerikában is léptek életbe olyan törvények a 9/11 után, amelyek azelőtt elképzelhetetlenek voltak, és a folyamat még nem zárult le.
    Egyébként az az érzésem, hogy a németek sem gondolták komolyan, hogy a németországi agysebészi és magfizikusi állásokat bevándorlókkal töltessék be, szerintem az bőven kitermelődik az őslakosság ambíciózus és anyagilag tehetős részéből. A bevándorlók inkább a gyártószalagok mellé kellenek pörgetni a termelést, meg fogyasztónak.
    Az más kérdés, hogy az sem egy sétagalopp lesz rávenni őket…

  36. 27. observer
    “ha nem egy még rosszabb” Még rosszabb? A mostaniaknál?”
    Igen, kedves Observer, egy még rosszabb: az iszlám.!!
    Most MÉG nem nem, de nemsokára MAJD megismered, és nem gyözöm eléggé tudatositani benned, hogy mennyire mélységesen szomorú leszel!!!!!
    ?

  37. 39: „egy még rosszabb: az iszlám”

    Ugyan már, az a béke vallása. Azt mondják… 🙂

  38. Tibor bá’, köszönöm a javítást 9/11-re, látom, figyelsz! 🙂

  39. Az iszlám csak eszköz arra, hogy az európai, keresztény kultúrában szocializálódott fehér ember rákényszerüljön annak az új világrendnek az elfogadására, amire oly régóta és oly nagyon vágyik a nem létező háttérhatalom, amelyben a kis Izrael cionista urai alaposan kiveszik a részüket.

    Az első lépést próbálják most az Unióra erőszakolni: kérjék fel a NATO-t, hogy jöjjön és csináljon rendet. Mint tudjuk, ahhoz nagyon értenek. Lásd: Líbia, Irak, Szíria…

    Trump orosz testőrséget szervez.

    http://costadelsolmagazin.com/content/trump-nem-bizik-az-obamat-vedo-testorsegben-orosz-testorok-fogjak-vedeni-januar-20

  40. Na és tegnap épp hallottam, hogy Trump a fegyverrendszerek megerősítését adta ki parancsba (atom is),azaz egy erőteljes fegyverkezés indul.
    Na de ez megér majd szerintem egy jövő heti posztot:D
    Akkor lehet mégis háborúpárti az öreg.

  41. 44:
    A fegyvereket nem feltétlenül kell felhasználni. A gyártás viszont profit a tőkésnek, fizetés a munkanélkülinek.

  42. 18.,19., 20.

    Attila, Hubab, Tibor bá’

    Előkerestem néhány híres politikus mondását arról a bizonyos háttérhatalomról, a 300 családról, akinek a létezését – Tibor bá’ és Hubab – a mai napig nem tudjátok elfogadni, pedig már a 48-as forradalom után felhívta rájuk a figyelmet Benjamin Disraeli. Az pedig több mint 150 éve volt… 😀

    Csak azért, mert folyton lehülyézitek Attilát, pedig igaza van, csakhogy ez nem közbeszéd tárgya, ezért hiszik sokan, hogy csupán összeesküvés elmélet.

    „A kormány, amit az emberek számára hoztak létre különleges érdekeltségeknek a kezén van. Egy láthatatlan birodalom állt fel a demokrácia alakja fölé.” Wilson elnök mondta ezt a XX. század elején.

    Benjamin Disraeli Anglia volt miniszterelnöke még korábban tudta ezt, még az előző században a 48-as forradalom után: „A világot egészen mások kormányozzák, mint ahogy azok gondolják, akik nem látnak a színfalak mögé.”

    Roosevelt 1912. augusztusi beszédében a következőket mondta: „A látható kormány mögött trónol egy láthatatlan kormány, amely nem tartozik hűséggel a népnek, és nem ismeri a felelősséget.” Ők nem azért uralkodnak, hogy a népnek jobb legyen, hanem azért, hogy a hatalmukat kiterjeszthessék, ha kell háborúk és emberek százmillióinak a halálán keresztül. Ezeket a köröket nem lehet felelősségre vonni. Ők a valódi hatalom a világban, és ők azok, akik az államok felett állnak.

    Walter Rathenau, a Rothschild család pénzügyi tanácsadója, aki az első világháborúban a császári Németország hadiiparának legfőbb irányítója a következőket írta a Wiener Press 1921. december 24-i számában: „Csupán háromszáz ember, aki mind személyesen ismeri egymást, határozza meg Európa sorsát. Utódaikat is maguk választják ki kíséretükből. Ezek az emberek minden szükséges eszközzel rendelkeznek ahhoz, hogy véget vessenek annak az államformának, amelyet ésszerűtlennek ítélnek.” Ez a hatalom hozta létre mind a demokrácia, mind a kommunizmus rendszerét az európai monarchiák eltávolításával, ami előmozdította hatalmuk kiteljesedését.

    John F. Kennedy, 1961. április 27-én New Yorkban a Waldorf-Astoria Hotelben tartott beszédében a következőket mondta: „Amivel világszerte szemben állunk az egy monolitikus és könyörtelen összeesküvés, mely elsősorban titkolt eszközökkel éri el, hogy befolyásának a nagyságát megnövelje beszivárgással megszállás helyett, felforgatással a választások helyett, megfélemlítéssel a szabad választás helyett, gerillákkal teszik ezt este, semmint hadsereggel nappal. Ez egy rendszer, ami óriási emberi és anyagi erőforrásokat toborzott egy szorosan összefonódott, igen hatékony gépezet szerkezetében, mely katonai-, diplomáciai-, hírszerzési-, gazdasági-, tudományos- és politikai műveletekből áll.”

    Kennedy beszéde fenn van a YouTube-on is.

  43. 46.Persze,ezt nevezzük érdekszférának,ezek lobbiznak és ezek pénzelik a választási kampányokat és veszik meg kilóra a politikusokat.
    De ez természetes jelenség,az ember már csak ilyen.Ezt már sokszor el lett mondva,ha eltávolitod újak lépnek a helyükre. A kapitalizmus ezer fejű szörnyének is nevezik ezt a jelenséget,de ahogy Csörcsil is mondta- szar a kapitalizmus ,de a többi rendszer még szarabb 🙂

    Mit gondolsz,Kinának nincs meg a saját elitje ?!
    Felesleges ezekkel dolgokkal foglalkozni ,mert soha nem emelkedhetsz olyan magasságba ,hogy bármit befolyásolni tudj,de ha mégis sikerülne ,akkor már automatikusan igazat adsz nekik,mert már hozzájuk tartozol…
    …inkább fogadd el a sorsod és éld az életed 🙂

  44. 46:
    Kerested volna elő az én gondolataimat. Elég szemléletesen megmagyaráztam, hogy ha a pesti óriáskerék tetejéről nézelődsz, miközben egyszer csak elered az eső. Mit veszel észre, hogy az emberek szinte varázsütésre kinyitják az ernyőiket és annak védelme alatt mennek tovább. Te azt állítod, hogy összeesküdtek. Kalotaszegi és sokan mások, beleértve engem is, azt mondjuk, hogy összebeszélés nélkül, azonos érdekek mentén (ne ázzanak meg) ugyanúgy döntenek. — Különben, ahogy én az Embereket ismerem, ha összeesküdtek volna már 150 éve, akkor idő közben százszor összevesztek volna. — ismered a megsüketült bolha történetét?
    47:
    Churchill nem egészen ezt mondta, „még nem találtak fel jobbat.”

  45. És hogy mi vezetett idáig Európában? Egy brit dokumentum 1971-ből Európa aláásásáról. Innen láthatjuk mi volt az EU kialakításának eredeti terve.

    https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/acft/FCO+30+1048.pdf

    Lépések:
    1. Közös fizetőeszköz bevezetése
    2. Fiskális unió kialakítása
    3. Közös európai hadsereg létrehozása
    4. Egységes külpolitika erősítése
    5. Az EU törvények nemzeti törvények fölé állítása

    Anglia felismerte időben, hogy mit okoznak majd ezek a törekvések és jó úton halad a következmények elkerülésével, a Brexittel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük