2015-09-09 nap bejegyzései

(1698) A vég kezdete a mindent elsöprő támadás

Tibor bá’ online

 

~q191Ha hiszitek, ha nem, „megérkeztünk”. A jövő annyira sötét, hogy már nincs is. A jól tartott politikusaink egyszerűen csődöt mondtak. A 24. Óra utolsó perceiben se képesek megszabadulni a liberális hóbortjuktól, amiért Európa elvesztése a fizetség. Ezeket nyugodtan kijelenthetem, mert már tapasztalatból beszélek, nem csak eszelős módon spekulálok.

A „menekültek” Európába áramlása nem tegnap kezdődött, már évek óta tart, de amíg csak az olaszokhoz érkeztek a tengeren át, a kutya se figyelt oda, pedig az országok vezetőinek ez lett volna az (egyik) kötelessége. Szakértők bevonásával rá kellett volna döbbenniük, hogy a közel-keltről (és Afrikából) származó bevándorolni akarók ellen csak a könyörtelen és fegyveres elhárítás hatásos, tehát csak ez jöhet számításba, és erre fel kell készülni. Nem történt semmi, pedig ez egy pozitív visszacsatolás. Utánpótlás pedig van bőven. Miért? Mert egyre több érkezik és ezek mind kapcsolatot tartanak az otthon maradt barátokkal, rokonokkal, akiket tanácsokkal, tapasztalatokkal, tippekkel és minden szükséges információval látnak el, hogy azok is útra merjenek kelni. Tehát minél többen érkeznek, annál többen indulnak el. És minden az ő oldalukon áll: szívósabbak, igénytelenebbek, elszántabbak, vadabbak, életképesebbek, mint mi európai fehér emberek. Kérdem én, mi az esélyünk a túlélésre, ha 500 millió európainak hirtelen lelkiismeret furdalása lesz egy 3 éves, vízbe fulladt gyermek hullájának a látványától. Eszünk be se jut, hogy a gyermek anyja és apja a felelősek. Nem vesszük észre, és nem vonjuk le a következtetést, amikor egy apa 2 éves gyermekét maga előtt tolva készül áttörni a rendőr kordont. Pajzsnak használja a gyerekét (aki arra felé fogyóeszköz), mert tudja, hogy milyen hülyén szentimentálisak vagyunk. Olyannyira, hogy saját jövőnkről tökéletesen megfeledkezünk.

Európa már visszafordíthatatlanul elveszett, mert a tőke lett az úr felettünk. Görög hajók jó pénzért fuvarozzák a menekülteket. Embercsempész bandák alakultak, akik jó pénzért a szárazföldön fuvarozzák a menekülteket. Vezető politikusok (oligarcha nyomásra) „felső határ nélkül” csalogatják a bevándorlókat.

Európa már visszafordíthatatlanul elveszett, mert percek alatt Ukrajnából is meg fognak indulni a menekültek felénk. Hamarosan az egész világ felkerekedik és mindenki oda fog menni, ahol valamivel jobb, mint ott, ahol eddig élt. Ez lesz a globalizáció ultima rációja.

Európa már visszafordíthatatlanul elveszett. Az utolsó harangzúgásra már nem kell sokat várni. A bevándorlók iszonyatos tömege mindent elsöpör. Beindult egy invázió, ami egyre csak növekszik. Ha Orbánnak sikerül kiépíteni a déli védelmi vonalat, és ezzel eltereli az áradat nagy részét, avval csak a végső elbukás dátumát tudja késleltetni.

___________________________________________________
___________________________________________________
_________________