(1698) A vég kezdete a mindent elsöprő támadás

Tibor bá’ online

 

~q191Ha hiszitek, ha nem, „megérkeztünk”. A jövő annyira sötét, hogy már nincs is. A jól tartott politikusaink egyszerűen csődöt mondtak. A 24. Óra utolsó perceiben se képesek megszabadulni a liberális hóbortjuktól, amiért Európa elvesztése a fizetség. Ezeket nyugodtan kijelenthetem, mert már tapasztalatból beszélek, nem csak eszelős módon spekulálok.

A „menekültek” Európába áramlása nem tegnap kezdődött, már évek óta tart, de amíg csak az olaszokhoz érkeztek a tengeren át, a kutya se figyelt oda, pedig az országok vezetőinek ez lett volna az (egyik) kötelessége. Szakértők bevonásával rá kellett volna döbbenniük, hogy a közel-keltről (és Afrikából) származó bevándorolni akarók ellen csak a könyörtelen és fegyveres elhárítás hatásos, tehát csak ez jöhet számításba, és erre fel kell készülni. Nem történt semmi, pedig ez egy pozitív visszacsatolás. Utánpótlás pedig van bőven. Miért? Mert egyre több érkezik és ezek mind kapcsolatot tartanak az otthon maradt barátokkal, rokonokkal, akiket tanácsokkal, tapasztalatokkal, tippekkel és minden szükséges információval látnak el, hogy azok is útra merjenek kelni. Tehát minél többen érkeznek, annál többen indulnak el. És minden az ő oldalukon áll: szívósabbak, igénytelenebbek, elszántabbak, vadabbak, életképesebbek, mint mi európai fehér emberek. Kérdem én, mi az esélyünk a túlélésre, ha 500 millió európainak hirtelen lelkiismeret furdalása lesz egy 3 éves, vízbe fulladt gyermek hullájának a látványától. Eszünk be se jut, hogy a gyermek anyja és apja a felelősek. Nem vesszük észre, és nem vonjuk le a következtetést, amikor egy apa 2 éves gyermekét maga előtt tolva készül áttörni a rendőr kordont. Pajzsnak használja a gyerekét (aki arra felé fogyóeszköz), mert tudja, hogy milyen hülyén szentimentálisak vagyunk. Olyannyira, hogy saját jövőnkről tökéletesen megfeledkezünk.

Európa már visszafordíthatatlanul elveszett, mert a tőke lett az úr felettünk. Görög hajók jó pénzért fuvarozzák a menekülteket. Embercsempész bandák alakultak, akik jó pénzért a szárazföldön fuvarozzák a menekülteket. Vezető politikusok (oligarcha nyomásra) „felső határ nélkül” csalogatják a bevándorlókat.

Európa már visszafordíthatatlanul elveszett, mert percek alatt Ukrajnából is meg fognak indulni a menekültek felénk. Hamarosan az egész világ felkerekedik és mindenki oda fog menni, ahol valamivel jobb, mint ott, ahol eddig élt. Ez lesz a globalizáció ultima rációja.

Európa már visszafordíthatatlanul elveszett. Az utolsó harangzúgásra már nem kell sokat várni. A bevándorlók iszonyatos tömege mindent elsöpör. Beindult egy invázió, ami egyre csak növekszik. Ha Orbánnak sikerül kiépíteni a déli védelmi vonalat, és ezzel eltereli az áradat nagy részét, avval csak a végső elbukás dátumát tudja késleltetni.

___________________________________________________
___________________________________________________
_________________

169 gondolat erről: „(1698) A vég kezdete a mindent elsöprő támadás

  1. Földi László meglátásai:
    Egységes uniós menekültpolitika nincs, több 10 ezer útnak induló migráns azonban van. Nagyjából így lehetne jellemezni az Európát jelenleg uraló helyzetet. A szerb-magyar határon ismét végeláthatatlan sorokban érkeztek a bevándorlók, akiket a hatóságok sem tudtak visszatartani és áttörték a rendőri sorfalat Röszkénél. – See more at: http://www.echotv.hu/v…/107429/20150908_Napi_aktualis_1_resz

  2. Az Európába eljutott menekültekről szóló sztorik és képek felkeltették azoknak az irakiaknak és nigériaiaknak az érdeklődését is, akik elégedetlenek kilátástalan életükkel, de eddig nem gondoltak a kivándorlásra – derül ki a Wall Street Journal (WSJ) riportjából. Ebből még nagy gondja támadhat azoknak a döntéshozóknak, akik úgy vélték, hogy főként a szíriai menekültek problémáit kell kezelniük.
    Az otthon maradottak barátaik telefonhívásain és Facebook-üzenetein keresztül követhetik nyomon a bevándorlók útját a Balkánon keresztül egészen Németországig vagy láthatják, amint ismerőseik partot érnek Görögországban. Ez ülteti fejükbe a gondolatot, hogy itt az ideje elhagyni hosszú idő óta háború szaggatta, káoszba süllyedt szülőhazájukat.
    http://wwww.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/csak_most_jon_a_java_utnak_indul_irak.602782.html

  3. A fönti cikkek fényében egyre jobban érteni vélem Jövőnk által oly gyakran hivatkozott Svájc új katonai doktrínáját. Csak azt nem értem, hogy ott a rendelkezésre álló hírszerzési infók, elemzések alapján pont egy ilyen „apokalipszisre” készülnek pár éve, akkor a többi Eu – s állam mire is várt letolt gatyával…?!
    Viktátorék meg az egész műszaki határzár, migrációs kérdéskört majd 1/2 évig PR -ként kezelték, belpolitikai célokból, majd így előzik a Jobbikot. Aztán felkészületlenül a nyakunkba szakadt, pedig február óta megvolzak a hírszerzési infók. Ja, hogy azért arra jó az egész, hogy „orwelli” törvényeket elfogadjanak a hazai lakossággal szenben.
    Bulgária felé nem mennek a tömegek, de próbálták még a tavasszal, csak kb. szarrá verték őket az ottani rendfenntartó erők. Idehaza meg olyat bénázik a rendőrség, hogy…!

    Jó volt olvasni, nagyjából egyetértünk!

  4. Így van. Ahogy írtad Tibor bá’.

    Az a társadalom, amelyik államvallássá tette az idegenek, és a másság kötelező imádatát, amelyik az élősködők, élősködéshez való jogát szentesítette törvényeiben, másként nem is járhat.
    Az a társadalom, amelyik szenvtelenül nézi, ha saját népét nap, nap után terrorizálhatják a társadalom felett álló belföldi és külföldi paraziták, az öngyilkos módján saját maga ellen fordul. Ráadásul teszi ezt úgy, hogy közben megbélyegzi, és bünteti azokat, akik ez ellen szavukat emelik, vagy akármilyen igazságot ki mernek mondani, vagy tenni a kérdésben. Az a nép, amely ellhallgatja a saját testét képező magyar állampolgárainak naponta ismétlődő meghurcoltatását (mint pl. öregezés), de egy élősködő bármilyen kismértékű sérelmét önostorozóan, természetellenes módon túlreagálja, az a kihalás elött áll.

    Az iszlám roham, csupán a hátralévő időt rövidíti meg.

    A kerítés, (amiről valljuk be semmit sem ér, ha közben azt nem védjük, annak célját nem engedjük érvényesülni), még kör-körösen sem véd(ene) meg bennünket, mert első sorban velünk van a BAJ. Bennünk van a KÓR, amelyet az állampolgári fejekbe 1948 óta folyamatosan beinjekcióznak, és táplálnak, mindenkori kormányaink.

  5. Ez csak a kezdet. A következö honapokban ujjabb szäzezrek erkeznek majd, räadäsul jön a tel, mär nem ejszakäzhatnak a szabadban. Csak idö kerdese es ahogy fokozodik a nyomäs, ugy nöl majd a feszültseg is. Mär most is lehet lätni annak a jeleit, hogy a kezdödö nehezsegek hatäsära kiütköznek az ellentetek az orszägok vezetöi között. A legutobbi epp a Lengyel-Nemet „csörte” zajlott. Hosszabb tävon, ha toväbbra is ebbe az iränyba haladnak az esemenyek, ez akär az EU szetesesehez is vezethet. A hatärok lezäräsäval indulhat el a folyamat, de a Kelet es Nyugat Europai orszagok közötti, szemlelet különbseg multikulti temäban is egyre melyitheti a szakadekot. Valoszinü, hogy ahogy sujosbodik a helyzet, ugy ugranak majd egymäs torkänak egyre gyakrabban Europa „politikusai”…

  6. „európainak hirtelen lelkiismeret furdalása lesz egy 3 éves, vízbe fulladt gyermek hullájának a látványától. Eszünk be se jut, hogy a gyermek anyja és apja a felelősek”

    Pontosan ezen a véleményen vagyok én is, a média ezt mégsem sugározza, csak megy a sajnálkozás. Persze engem is megrázott a fotó, de rohadtul nem azt a következtetést vontam le, hogy mi vagyunk a hibásak, hanem pontosan azt, hogy a szülei.

    „Európa már visszafordíthatatlanul elveszett, mert percek alatt Ukrajnából is meg fognak indulni a menekültek felénk. Hamarosan az egész világ felkerekedik és mindenki oda fog menni, ahol valamivel jobb, mint ott, ahol eddig élt.”

    Igen, de vajon hogyan fog ez történni? Hirtelen fog beszakadni az európai társadalom, vagy egy fokozatos leépülés lesz? Azért nem mindegy, mert fontos, hogy meddig leszünk célpont. Ha már kellőképpen lezüllöttünk, nem kívánkoznak majd ide, bár valszeg ez sokakat már nem fog vigasztalni. És nem hiszem el, hogy a német, francia és angol vezetők olyan hülyék, hogy ne lássák, ha befogadnak néhány ezret, akkor az motiválja a többieket is a felkerekedésre. Persze lehet, hogy ők is a médiában sugárzott nép akaratától tartanak, de a népnek nem az az akarata, ami a médiában látott néhány liberális hülyének.
    És ezen véleményünk miatt mi nem leszünk embertelenek, mi is sajnáljuk ezeket az embereket, de azt is látni kell, hogy ezzel mindannyiunk jövőjét taszítjuk a mélybe. Azzal nem segítünk szerencsétleneken, ha mi is az ő szintjükre süllyedünk le.

  7. Hagyjuk már ezt az nevetséges Orbán-féle ellenállást. Ez csak a potenciális szavazóknak szól, és az első pillanattól lehetett tudni, hogy a dróthálóval semmit nem lehet elérni. 1 kalasnyikov lövés többet jelentene, mint 1000km drótháló, de ezt soha nem fogja bevetni EU áldás nélkül, ami ugye akkor jön, mikor már mindennek vége.

  8. Most hír, hogy a kormány a honvédséget operetthadseregként, fegyver nélkül akarja a határra küldeni, mert „nemzetközi szerződések tiltják, hogy lőjenek a menekültekre”. Mivel a menekültek fegyverhasználatát viszont gyakorlatilag semmi nem tiltja, a dzsihadisták majd röhögve lövik le az első honvédeket. HA nem adnak nekik fegyvert, ne is küldjék ki őket!

  9. 10-11:
    Nem igen értetek a gyakorlati dolgokhoz. A kerítést építés egy folyamat. Az első akadály már kész. Most jön a 4 méter. Aztán a határőrség, mert nélkülük a kerítés nem ér semmit. Először a kerítésen átmászni szándékozókat könnygázzal, vízágyúkkal fogják védeni, aztán sokkolókkal. Közben a beszivárgott isis-esek néhány robbantás fognak végezni, és akkor a határőrséget fel lehet fegyverezni és lehet lőni is, mert ezek már nem menekültek. Szóval, várjátok ki a végét. Orbán ezt nagyon jól kezeli. Az egy hülyeség, hogy a kerítés szart se ér.

  10. 12: Tibor bá nagyon jó a fantáziád, de nem lesz itt semmi ellenállás. Nézted a videókat Melilánál, ahol 3-szoros 6m-es kerítés van + földsánc, és minden centije be van kamerázva – hogyan futnak át rajt a négerek? Pedig ott még a rohamrendőrök botozzák is őket.
    Én már 2 hónapja is azt írtam, hogy olyas fajta határőrizetet kell visszacsinálni, mint amilyen a kommunizmusban volt – de Ausztria felé. Itt pedig megvonni minden fajta támogatást tőlük.

  11. Ezúttal meg kell védenem Orbánt. Tök mindegy, hogy populizmusból, saját hatalom féltésből vagy hátfájás ellen, de ő a helyzetet legjobban kezelő EU-s politikus. És én is úgy érzékelem, hogy a brutális EU válasz megelőzésére egy jól kitalált védhető forgatókönyv szerint próbálja a határokat megvédeni és az ezért beígért EU retorziót elkerülni. Támogatom, mert jelen helyzetben ez a legtöbb ami tehető az EU azonnali beavatkozása nélkül.

  12. 15. solouse

    Lehet, hogy a menekültválságnak lesz egy olyan mellékhatása, hogy végre összerázza a magyarokat, és végre egységesen lépnek fel ?
    Lehet, hogy ez is átterjed Európába, és a ÖNMAGUKKAL szoridásisan
    kipenderítik a globalista elitet?

  13. 2: Sokukról fénykép is van. https://kuruc.info/r/2/148068/
    Toroczkai eszement dolgokat ír, mi történik Ásotthalmon, tegnap megint elfoglaltak egy tanyát, amikor a tulajdonos otthon volt, útblokádot emeltek, megállították a helyi buszt, stb. A káosz egyre nő, úgy látszik, ez is a cél.

  14. Tibor bátyám és Nógrádi György egy véleményen! 🙂

    Nógrádi György szerint Európa aláírhatja saját halálos ítéletét:
    A migránsok döntő része nem hajlandó visszamenni, nem hajlandó megmondani, honnan jött, „bujkál”, így papíron ki lehet utasítani, a valóságban azonban ez igen nehéz feladat. Németországban ez tartományi hatáskör, és a tartományok a kiutasítást egyszerűen nem tudják végrehajtani – jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
    http://www.hirado.hu/2015/09/09/nogradi-gyorgy-szerint-europa-alairhatja-sajat-halalos-iteletet/

  15. Ezt is érdemes meghallgatni:

    Ez a szezonnyitó adás. Május végén, amikor programunk nyári szünetre ment, Magyarországon még a bevándorlásról szóló, komoly európai visszhangra talált nemzeti konzultációs kérdőíveknél és a menekültek ellen uszító plakátoknál tartott. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának adatai szerint a világon 60 millióan élnek olyanok, akik kényszerből hagyták el a lakhelyüket, közülük mintegy 19 millióan menekültek, akiknek óriási többségét egyébként a világ legszegényebb országai fogadják be. Csak a négy éve tartó szíriai polgárháborúnak eddig 240 ezer halálos áldozata volt és 7 millió 600 ezren voltak kénytelenek elhagyni a lakóhelyüket. Ezek a hírek talán még a napi híradók szintjén sem érdeklik az európai emberek többségét. Így volt ez egészen addig, amíg a napi halálos fenyegetettség elől menekülők tízezrei meg nem jelentek Európa határain. Ezt a műsorunkat, amelyben a nyár külpolitikai eseményeit foglaljuk össze, meghatározza ez a helyzet, azaz a menekült-kérdés. Szakértőink: Nagy Gábor, a Heti Világgazdaság vezető szerkesztője és Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő.

  16. 10-11:

    Szerintem ezek a Szerbia felé nyitott U alakú tranzitzónák nagyon jó ötlet, hiszen ezzel nem lépnek az EU területére a „menekültek”. Gyors elbírálás után mehetnek vissza Szerbiába, esetleg néha Magyarországra.
    Aki pedig nem az átkelőhelyeken jön, az illegális határlépő, ami bűncselekmény, ami börtönt, majd kiutasítást von maga után.
    Ha pedig tömegesen akarnának áttörni, akkor könnygáz, vízágyú, miegymás. Végül is, az a minimum eszköz, amit Gyurcsányék megengedtek maguknak a magyarok ellen.

    20:

    Sajnálom én azokat, akik ilyen körülmények között élnek, de erre nem az a megoldás, hogy Európa befogadja őket.

  17. 16. Attila (PV)
    Hát szép álom amit írsz, de szerintem álom marad. Nekünk végünk. Annyi remény lehet esetleg, hogy ha nem adjuk könnyen az irhánk, akkor másfelé vonulnak. Egy darabig. Összességében lefőtt a kávé.

  18. Most olvasom, helikoptereket veszünk 174 milliárdért…

  19. Egyvalamit nem értek, hogy mért nem kezdett már el a kormány: a magyar lakosság katonai kiképzését, és tartalékban tartását, otthoni fegyverrel, hogy ha kell, házról-házra meg tudjuk védeni magunkat.
    A már beszivárgott ellenséggel szemben ez – a svájci típusú – lehetne az egyetlen hatékony védekezés.

    És ilyen helyzetben még attól sem kellene félnie a kormánynak, hogy a nép ellene fordul. Hogy az ország összezár, az már itt most látszik abból, hogy pl. Tibor bá elismerő szavakkal szól Orbánról.

  20. 24 Ábel +1 LIKE

    Jelenleg két legális lehetőséged van:

    1. Vadász vizsga és vadász fegyver (bizonyos helyzetekben nem ideális, pl. utcai harcban vagy helységen belüli tűzharcban).

    2. Sportlövészet, egyeslövésre átalakított gépkarabély (pl. AMD Subcompact, AK-47 tactical). Feltétel: sportorvosi, pszichológiai vizsga (konfliktus kezelés), sportlövészeti egyesületi tagság, verseny vagy minimum minősítő lövészet évente, ajánlás saját fegyverre, újabb pszichológiai (fokozottan a konfliktus kezelés), rendőrségi engedély (autmatikus, miután ellenőrizték a tárolást), majd vásárlás. Rendőrség évente általában bejelentés nélkül többször is ellenőriz. Vásárolhatsz úgy is, hogy az egyesületnél tartod. Ár: AMD Subcompact 7,62x39mm 30as tár, rövid cső 300.000 HUF, 1db 7,62-es ~150Ft.

    3. Gumilövedékes, gáz-riasztó, számszeríj (az utolsó kb. vadászfegyverrel ekvivalens valahol) engedély nélkül.

    Nekem is lenne egy javaslatom a kormány felé:
    – önkéntes alapon Honvédség, Rendőrség vagy valamilyen Nemzeti Gárda a Honvédségen belül, ahová úgy is be lehet lépni, hogy a delikvens megfinanszírozza a saját felszerelését, fegyverét. Otthoni tárolásért cserébe Btk. módosítás és ha a delikvens valami hülyeséget csinál akkor brutális sittre vágás, akár tényleges életfogyt. Én azonnal jelentkeznék és azonnal önfinanszíroznám; mondjuk egy AKS-74U-t, ha lehetne választani. És mennék havonta vagy hetente egyszer ácsorogni, vagy amit parancsba adnak. De ez az… semmi ilyen nincs.

  21. 24-re
    Ábel én már azzal is megelégednék, ha a saját kerítésemen belül megvédhetném magam minden következmény nélkül…

  22. 22. solouse

    ” Összességében lefőtt a kávé.”

    Azért a felszín alatt sok minden munkálkodik.
    Az EU-s országok tömegei a menekült áradat ellen vannak.
    A franciák be akarják szüntetni az ororszok elleni embargót.
    Az oroszok már aktívan jelen vannak Szíriában.

    A globális hatalom ellen folyamatos a szervezkedés, és nem csak alacsony szinten…

    Amit mi itt látunk, azt sokan mások is látják. És a legtöbbnek nem tetszik.
    Szóval a menekültválság valóban lehet egy esély a globális hatalom elleni összefogásra…
    Legalább szurkoljunk, akkor is ha az esély kevésnek tűnik.

  23. 12> Egyetértek, csak azt mondom, hogy már az elején se szabad katonákat fegyvertelenül kiküldeni, vagy hangoztatni, hogy nincs tűzparancsuk. Minden katona mindenkor használhat fegyvert, ha azt a körülmények elkerülhetetlenné teszik, ez a szabály.

  24. 25:

    ..és mik a nem legálisak?

    Kinek hiányzik ilyen procedúra éppen most? Senkinek.

  25. Ábrándoztok itt határvédelemről, önkéntes honvédségről, stb – nevetséges. Nem látjátok, hogy ezek a menekültek EU védelem alatt állnak, és gyakorlatilag érinthetetlenek? Mi lenne ha egy átlag magyar csoport elindulna gyalog az autópályán? Vagy csak „gyorshajtásért” mit kapunk a minket védő rendőröktől?
    Most akarnak törvényt elfogadni, hogy az illegális határátlépés bűncselekmény. És hol lesz elég börtön majd erre a célra, mikor már így is 130%-os a telítettség? És mi mit kapnánk szerintetek pl. a szerbektől illegális határátlépésért, vagy akár lejárt dokumentumokért? Én pl. a rendszerváltás után jóval is álltam órákig a határon, szétszedték az autót stb., mert nem volt valami szimpatikus a határőrnek.

  26. 30. nippur

    „Ábrándoztok itt határvédelemről, önkéntes honvédségről, stb – nevetséges.”

    Azért az új honvédelmi miniszter valamivel tökösebb legény…
    Ő már az EU-s csatlakozást is ellenezte.

    A károgás nem segít.
    Próbáljuk megnézni, hogy hol vannak pozitív lehetőségek…

  27. 30. EU-védelem alatt állnak? És szerinted meddig?

    A németek már kezdik látni, milyen csürhét invitáltak olyan szeretettel. Egy-két terrorcselekmény kell a részükről, és felébred Európa, hogy háború van.

    Négyezer terrorista sokat tud rombolni, de ha a német hadsereg 220 000 aktív és 355 000 tartalékos fővel rájuk száll, nem ugrálhatnak túl sokáig.

    Most már elég sok köztéri kamera van mindenütt, és megvannak azok a szoftverek, amik felismerik, ki megy el előttük. Akár ezres tömegben is.

  28. A ‘legjobb’ eset talán az lesz, hogy építenek egy dupla 4-6 méteres falat +határőrök.És valamelyest vissza tudják fogni a témát.Nem tudom hogy az USA-mexikó határnál ez mennyire működik.

    A ‘legrosszabb’ eset hogy ha lesz kerítés ha nem akkor is több millióan fognak jönni és Európa elvegyül …(Ugye ők még nem klíma vagy olajválság bevándorlók)

    A kettő eset között bármi lehet , talán ezt még senki sem tudja.

    Aki határ mellett lakik annak már biztos elege van. Aki nem határ mellett lakik az még csak a hírekből tudja a helyzetet.

  29. 32: az EU nem fogja megvédeni magát, mert ezzel be kéne ismernie, hogy az egész liberális ideológia egy kapitális baromság. Ez az, amivel képtelenek szembesülni.

  30. 32. Mi lesz velünk akkor, ha a fejlettebb nyugat ezrével toloncolja ki őket arra, amerről hozzá érkeztek (mondjuk Magyarország irányába)?
    Pénze, (had)ereje megvan hozzá!

  31. 34. Camelia

    „az EU nem fogja megvédeni magát, mert ezzel be kéne ismernie, hogy az egész liberális ideológia egy kapitális baromság.”

    Az EU nem egyenlő a libsi ideológiával…
    Az átlag európai, lehet, hogy birka, de már tele van a hócipője…
    Conchitát lehet hogy lenyelte, de ezt már nem fogja, mert közvetlenül hat rá.

    Príma meglátás:

    http://41.media.tumblr.com/43aa22f86e8a211818d54a83180e1e54/tumblr_nto308smd81qg4oi0o1_1280.png

    A muzulmánok nem azt a „szabadságot” találják, amit kerestek…

  32. Az Új Világrend NWO, bevezetésének utolsó akadálya a nemzetállamok léte. Az Eu-ban a még józanul gondolkodók közül a gazdasági válság, Görögo. stb. hatására egyre többen kérdőjelezik meg az európai álmot, és fordulnának vissza a romokban levő nemzetállami keretekhez, visszakérve a szuverenitást.
    Ezt úgy lehet megelőzni a tervezők részéről, ha magát a nemzetállamot, a homogenitást szüntetik meg belülről, felgyorsítva az évtizedek óta zajló folyamatokat. Amikor összekeverednek a népek, Európa országai végleg elvesztik az identitásukat, jöhet megint az Unió, ami majd felolvad az NWO-ban,
    A brüsszeli politikusok, és Merkel, Hollande, Renzi tevékenységét látva egyértelmű hogy a saját népük ellen vannak.
    Aki megakarja védeni a határait, vagy ami még rosszabb az identitást, az szerintük rasszista, idegengyűlőlő, kirekesztő,
    ez látszik a magyar kormány ellen indított propagnada hadjáratban is.

  33. Hogy polgárháborút hoznak a terroristák Európába, az valószínű. Hogy le tudják igázni Európát, az viszont még nem biztos.

    Addig biztosan elviszik a káoszt, hogy a lakosság maga követeljen olyan biztonsági intézkedéseket, amik a magánszféra teljes megszüntetését jelentik. A technika készen áll, de az európaiaknak még fontos a magánéletük, az adataik védelme. De ha ez a puszta életünk ára lesz, már nem lesz olyan fontos.

    És akkor majd le lehet győzni akár az iszlám államot is, ha bevezetésre kerül a totális diktatúra.

    Ez csak egy vízió, ne legyen igaz. Habár még mindig inkább élnék egy zsidók vezette totális diktatúrában, mint az iszlám kalifátusban…

  34. Lassan már néha azt érzem, hogy „csak essünk már végre túl rajta”.
    A Nagy Vízen túl az év végére mind a 109 reaktor megkapja a dízel- generátor Faraday- kalitkáját.
    Aztán jövőre indulhat a buli.

  35. 36:

    Szerintem el kéne terjeszteni, hogy a homokosok sokkal hamarabb kapnak menedékjogot, mint a heterók. 😀

    Én azért még nem temetem el teljesen Európát, de Tibor bának igaza van a bevezető poszttal.
    Hogy Orbán jól taktikázik e az kiderül hamarosan.

    Megérkezett 1 millió menekült csak ide Németországba. Nem volt alkalmam egyel sem beszélni, de nagyon szeretném tudni, hogy mik a terveik itt? Egész biztos vagyok benne, hogy a megérkezés után egy hónappal már elég nagy százalékuk csalódodtt lesz, mert nem erre számítottak. Jelenleg igen nagy hányaduk tornatermekben alszik 50-100 másik menekülttel nulla privátszférával. Ez már magában is elég frusztráló, hát amikor még elkezdik lefordítani nekik, hogy mi vár rájuk. Nyelvtanfolyam, munkahelykeresés…
    Az igazi problémák itt kezdődnek majd. Németország már most is kezdi törvényileg pozitívan diszkriminálni a menekülteket. (ha menekültnek adod ki az albérletet adókedvezményt kapsz)
    Ellenben maguk a németek kirekesztőek lesznek. Nem fognak alkalmazni menekülteket, és ha a jelenlegi hangulat tovább romlik, akkor a beérkezett 1 millió menekültnek nem lesz munkája.
    A feszültség csak nőni fog mind a két oldalon. A menekültek elkezdenek gettósodni és teljesen elszakadnak a német valóságtól, soha többet esélyük sem lesz a társadalomba beilleszkedni.
    Egyelőre nem emel adókat a német állam, de ez elkerülhetetlen lesz, mert hosszútávú problémát vett a nyakába. Az első adóemelésnél a németekből elő fog jönni az idegengyűlölet már nyiltan is, hiszen az első alkalom ez lenne, hogy saját bőrükön érezzék az elszenvedett veszteséget.

    Ha nem érkeznek újabb milliók Németországba, akkor a helyzet rövid és középtávon kezelhető marad.

    Ami még nagy változást hozhat Európában az a francia választások. Szinte biztos, hogy a baloldal elbukik ott is. Ez fordulatot hozhat bevándorlás kérdésében és a német francia kapcsolatokban is.

    Nagyon érdekes egyébként a mai helyzet, mert szerintem ilyenre nem igazán volt még példa Európa életében.
    Ha továbbra is kitartunk az értékeink és a jelenlegi törvényeink mellett, akkor ez az évezred legbékésebb háborúja lesz.
    Sőt Frau Merkel még meghívót is küld majd nekik. 😀
    Kedves nyomorultak világszerte,
    nálunk itt németbe nagy a jólét és olyan liberálisak vagyunk, hogy csak na. gyertek hozzánk. Kaptok milka csokit egy audit meg házikót 😀 😀 ha elfogynának az üresek, majd kilakoltatjuk ezeket az őshonos kis szőke kékszemű hulladékokat.

    Azt nem tudom, hogy miért kell itt németországban egyből integrálni? Jöjjön a menekült, elhelyezik őket szállásokon, ha kell akkor 5 éven át, és ha Szíriában megoldódott a gond, akkor azonnal vissza az összes oda! Na mindegy…

  36. 41 Curix

    „nálunk itt németbe nagy a jólét és olyan liberálisak vagyunk, hogy csak na. ”

    Nézd meg a linket amit a 36-ban betettem…

    AZért megnézném amikor liberális TV kommentátor felvezeti a gay pride menet meg a shariat követelő muzulmán tüntetés találkozását.

  37. Gugli:
    Miből van 109 reaktor odaát?
    Mit csinálnak ezekben a dízel- generátorral?
    Faraday- kalitka?

  38. Szerintem az Orbán most jól csinálja, ha sikerül csak egy hétre megfogni a beözönlést, még ha páran átcsúsznak is, nyertünk, mert akkor Szerbiának is azonnal lépnie kell, mert így náluk torlódik fel a migráncs áradat, s gyorsan ki fogja verni a biztit. Csak a határ menti főleg Magyar falvakat sajnálom… Különben is hamarosan megtudjuk, mert 15.-e után eldől minden.

  39. Szerintem messze túlzás, ahogyan a menekültek miatt rettegtek.
    Az EU 500 milliós népessége mellet csepp a tengerben, ha jön 1-2 millió bevándorló. A Németországhoz hasonló népességű Törökországban speciel közel 2 millióan vannak már egy ideje, mégsem omlott össze tőlük az egész ország, pedig gyengébb gazdasági alapokon állnak.
    No és persze nem is minden menekült terrorista, de még csak nem is feltétlen mélyen hívő muszlimok. Az ISIS által veszélyeztetett területekről épp azoknak van a legkomolyabb okuk menekülni, akik nem kérnek a sharia törvénykezésből.
    Nyilván a valóban veszélyes provokátorokat, beszivárgott terroristákat a nemzetbiztonsági szolgálatoknak ki kell majd szűrni, de még ha sikerül is olyan terrortámadást végrehajtaniuk, mint mondjuk a 2005-ös londoni metróban, attól se fog összedőlni egyik ország se.

  40. 51:
    Nézz már rá azokra a grafikonokra:
    2013ig párszázan,
    2013: 28.000
    2014: 56.000i
    2015- csak eddig: 156.000

    Ez qrvára exponenciálisnak tűnik és nem visszafordíthatónak. Ahogy a többi „problémánk” is.
    Szóval közeleg az összeomlás

  41. 50: „Szerintem messze túlzás, ahogyan a menekültek miatt rettegtek.
    Az EU 500 milliós népessége mellet csepp a tengerben, ha jön 1-2 millió bevándorló. A Németországhoz hasonló népességű Törökországban speciel közel 2 millióan vannak már egy ideje, mégsem omlott össze tőlük az egész ország, pedig gyengébb gazdasági alapokon állnak.”
    Sajnos nem ennyire egyszerű a helyzet. Az valóban nem olyan orbitális gond, ha bejön az EU-ba néhány százezer ember. Azután záróra. Nincs további bevándorlás.Csakhogy itt nem erről van szó. Szerintem ez az egész egy sok-sok milliós ember cunami első hullámocskája. Mi lesz ha be akar jönni egy év alatt Észak-Afrikából, Közel-Keletről,Pakisztánból stb. mondjuk 60-80 millió ember? A németek megengedő nyilatkozatai mintegy zöld utat adnak a milliók felé. A „nyitott” határ híre futótűzszerűen terjed ezek között az emberek között. Az embercsempészek (is) csak gerjesztik ezt a hullámot, hiszen az érdekük az hogy minél több „ügyfél” legyen. Hamarosan megjelennek az olcsóbb fapados embercsempészek is, ha a szegényebbek is nekilódulnak…

  42. 52: erről van szó.
    Túl sok már a baktérium a Petri- csészében. A tápanyag meg egyre fogy.
    Csak ezeknek a baktériumoknak atomfegyvereik meg egyéb játékszereik is vannak.

  43. 51.Ouse M.D.

    Ezt az atomreaktoros dolgot kifejtenéd bővebben? Nem értem, de érdekel…
    Köszi!

  44. Szerintem Jövőnk hamarosan rávilágít a lényegre…
    Mármint a Faraday- kalitka szerepére a hűtést végző dízel- generátorok kapcsán.

  45. 44,48

    Németországban a menekültek tömeges alkalmazása csak a törvények lazításával lehetségesek.
    El kellene olvasni az egész cikket, nem csak a Főcímet. A CBA akkor alkalmaz bárkit is, ha az nekiáll tanulni. Szerintetek mikor fognak magyarul beszélni a megérkezett menekültek?
    Pont ez a probléma Németországban is. Valamennyire azért van rálátásom a német munkaerőpiacra. Egyszerűen nem látok ennyi üres helyet, amit képzés nélkül kevés némettudással be lehetne tölteni.

    Hiába mondja a Mercedes, hogy felvenné a képzett migránsokat, mert ennek semmi köze a képzettséghez. Még az én unión belüli magyar bizonyítványaimat sem fogadja el a német állam addig, amíg el nem ismertetem. Ez magyar papírokkal sem könnyű, de olyanok esetében, akik idejönnek útlevél nélkül és azt mondják, hogy Szíriában mérnökök voltak…. ez lehetetlen. Még ha mérnök is volt valóban akkor sem töltheti be az állást.
    Félő azonban, hogy Németország ez miatt is tovább lazít a munkatörvényen és tovább nehezíti az őshonosok dolgát, de tulajdonképpen mindenkiét (a törökét is) akik már itt voltak.

    54:

    Erre a teljes blokkolásra kíváncsi leszek.

    56:

    Ouse azt tudod hogy ezeknek a félmondatoknak úgy nagyjából semmi értelme? Belöksz ide valamit, aztán mással megmagyaráztatod.

  46. Ouse MD azt akarja mondani, hogy az amerikaiak EMP biztossá teszik a reaktoraik hűtését, aztán amikor Európában már jó nagy a káosz, megindítják az atomtámadást az oroszok ellen. Magyarul ha kapnak is néhány találatot, legalább a saját reaktoraik nem fognak ellenük fordulni. Legalábbis ez a terv.

  47. Nem biztos, hogy az USA védelme a cél.
    Hanem, hogy máshova ne terjedjen el a sugárszennyezés…
    De persze ezt az amcsi vezetésnek nem kell feltétlenül tudnia.

  48. Ouse M.D. és a többiek tökéletesen és röviden (velem ellentétben) megtették.

    Ha az USA támad először, akkor kb. 2.000 töltetet kap, mindet városokra. + egy kiadós HEMP-et, amitől a reaktorok nem olvadnak le, de az elektromos ellátó rendszer bekrepál. 1000mrd USD lenne a hálózat EMP védelme, helyette nukleáris fegyverkezésre költenek pontosan ennyit. A Perimeter rendszer, a „halott kéz” doktrína alapján azért lehet, hogy a töltetek felszíniek lesznek, sugárszennyzéssel.

    Ha az oroszok lőnek először – Amerikának ez a célja* – akkor a 450 Minuteman-III siló kap 450-900 darab 800kt töltetet jó nagy sugárszennyzést okozó felszíni robbantással, meg még vagy 100-400 másik célpont. HEMP lásd fentebb.

    Lásd weboldal: kezdődik.

    Edited:
    * Klíma kampec, olaj-energia kampec… kérdés mikor, mert azt megelőzően jön az atomháború. Ez az USA célja, méghozzá, hogy elsőnek őket trafálják jól telibe, majd ők a többieket… klíma megoldva, olaj megoldva…
    aztán az elit majd előmászik, ha a túlélők – jó sok lesz kezdetben – egymást lemészárolták és csak az erősek maradtak életben… nekik majd el lehet mondani, hogy a g@ci Putyin volt. És jön a zöld energia, meg az istenítés. Ez a nagy terv a klímára és az olajra.

    A „menekültek” meg… jó nagyot kavarnak majd a szaron itt Európában, felgyorsítva a hanyatlást és később a mészárlást.

    Szóval: „apa… kezdődik”.

  49. 60.Jovonk

    Látom változott a weboldal eleje.Ha rámegyek az egyik képre akkor előjön sign in.Csak kérdés hogy lehet regisztrálni?Vagy régebbről maradt a honlapon a sign in?Ha lehet én regisztrálnék…

    —-
    Általánosan hozzáfűzés a fentiekhez (mint a témához nem értő): ha USA megcsinálja a Faraday kalitkát a reaktorokhoz attól még az EU-s reaktorokon nem lesz és ha EU kap atomot akkor ezek elszállnak,de akkor USA sem ússza meg ha itt elszáll több 10 erőmű…

  50. Ezért is kell védekeznünk a muszlim bevándorlók ellenében, akik magukkal hozzák a muszlim törvényeket, melyek ilyen tetteket is törvényesen lehetővé tesznek:
    http://nol.hu/mozaik/egy-nap-neha-7-8-ferfi-is-megeroszakolt-minket-1562083
    Majd ha egyre több helyen lesznek érvényesek a saria törvényei, vért fogunk izzadni. A muszlim hívei mindenkit szabadon megölhetnek aki nem iszlám vallású.
    Forrás:http://www.dzsihadfigyelo.com/wp-content/uploads/2015/07/Sharia-t%C3%B6rv%C3%A9ny-nem-muszlimoknak-ebook-1506211.pdf
    Olvasd el az első tíz oldalt ás garantálom hogy roppant ideges leszel!!

  51. Már írtam, véleményem szerint nem lesz thermoháború, kár az energiáért. Vannak már bio megoldások, illetve ezek fejlesztés alatt.

  52. 61: ezért írtam, hogy nem biztos az USA védelme a cél. Hanem, hogy ne legyen túl nagy a globális sugárszennyezés. Hogy mondjuk ott lent ne kelljen sokáig bunkerekben kuksolni.
    De mindegy, mert még ha klímát re-bootolni is lehetne- az élővilágot nem lehet.
    Szóval évtizedekig konzervet meg embert enni nem lesz túl jó party az elitnek sem

    64: akkor mindenki feleslegesen öl 100 milliárd dollárokat ebbe?
    Hogy hűtöd vissza biológiai fegyverekkel a légkört?

  53. Ukrajnából Oroszországba mennek,menekülnek.És már régen mennek.Be is fogadják őket.

    Nincs olyan ország,aminek az adórendszere elbírna ennyi menekültet amennyi jön.
    Na most a foglakoztatásról annyit,hogy ezek az emberek nem tudnak hozzá adott értéket adni.Nagyon kevés dogot kell már kézzel végezni.Automatizálva van minden,illetve gépeken kell dolgozni.Feketén nem fognak embereket foglalkoztatni,illetve ha nem tud nyelvet,nem tud vele kommunikálni. Ez a céges duma,ezt nem tudom ki találta ki.De ez nem így működik.
    A politikai képviselők pedig az igazságot úgy sem fogják elmondani,így hát marad a mese hogy a háború elöl menekülnek.
    Nem fogják elmondani hogy kevert népet akarnak létrehozni,és hogy Izrael nem tűr meg maga mellett jóléti államot.Meg Iránt is háromfelé szeretnék venni,de előbb Szíriát kell lerendezni.És európán is verekednek hogy hova tartozzon.

  54. A helyzet fokozódik:

    Ma jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy Áder hivatalosan is honvédelmi miniszterré nevezte ki Simicskó István, miután Hende összeveszett a kormányfővel és lemondott. Orbán eleve nem volt elégedett vele, lassan épült a határzár, így elfogadta a lemondását.
    Az Index most azt írja, a honvédelmi minisztérium által fenntartott Honvéd Kórházban elkezdték összeírni, az alkalmazottak közül azokat, akiket szükség esetén el lehet vezényelni Budapestről.
    De ennél is nagyobb belső vezénylésekre utal, hogy a laktanyákban mozgósítást rendeltek el. A 24.hu-nak több laktanyából is megerősítették a mozgósítást, ami váratlanul érte őket.
    http://24.hu/kozelet/2015/09/09/orban-uj-miniszterevel-megkezdodott-a-katonai-mozgositas/

    Aki volt katona, az eléggé jól sejtheti, hogy ez a hadgyakorlat persze gyakorlat is, de ugyanakkor álcázott kitelepülés a határzónába. Hisz egy klasszikus hadgyakorlat esetében nincs mozgósítás. Mozgósítás utoljára ’99 -ben volt a koszovói „buli” alatt, amikor vagy 25.000 fős kontingens volt „beásva” délen a Szerb határnál, az akkor még meglévő Határőrség mellett.

  55. Egy elmélet szerint a középkori kis jégkorszakot az európai lakosság felét kipusztitó pestisjárvány okozta.Kevesebb földet műveltek meg. A természet dús vegetációja csökkentette a Nap melegitő hatását. Ha mégtöbben kipusztulnak,ugyanez történhet megint,bár ez már nem rólunk fog szólni.

  56. 68:
    Kedves Sándor!
    Megkérlek, hogy „egy elmélet”-re ne hivatkozz. A világ teli van hülyébbnél hülyébb elméletekkel. Ha nem tudod ezeket kiszűrni, akkor inkább maradj csendben.

  57. Belegondolni is rossz, hogy mi lesz amikor a menekültek rájönek hogy itt hideg van télen. A gáztározók telítettségéről most nem is írok.

  58. 6.
    A tanulatlan bevándorlókat fel lehet használni hagyományos földművelésben , állat tenyésztésben,szemét szállításban ,a környezet gondozásában ,mert az energia méregdrága lesz hamarosan.Rabszolgának jönnek a fehér fajnak.Ezért csalogatja Németország annyira. 🙂

  59. 71 – Kalotaszegi!

    Rendszerint igen épkézláb gondolatokat szoktál beírni, de ez most nem sikerült. A bevándorlók zöme az ottani társadalom felső rétege, és különben se azért jönnek, mert imádják a kemény fizikai munkát, és már rég elterjedt közöttük, hogy az európai fehér ember hülye és ragyogóan kihasználható. Már rég tudják mindazt, amit a cigányok már régen tudnak.

  60. 50
    Az EU népességéhez viszonyítva, 1-2 millió bevándorló lehet hogy nem sok, csakhogy folyamatosan jönnek. Naponta csak ide, és csak akiket elkapnak vannak 2-3 ezren, és akkor nem számoltuk azokat, akik mondjuk a tengeren érkeznek Olaszországba. Szintén több ezren naponta. Így gyorsan lesz a 2 millióból 10. És az már igencsak számottevő. Nem pusztán az a gond hogy egy vagyon az eltartásuk. A gond az, hogy Európa a vesztébe rohan. Egy teljesen idegen kultúra veti meg itt a lábát, több milliós tömegben. Ráadásul szaporodnak is, néhány évtized, és 100 millióan lesznek. És ezeknek a muszlimoknak a gyerekei már muszlimok lesznek. Hiába születik ide, muszlimnak fogják nevelni, és nagy valószínűséggel a no go zónában fog élni, ahol körülötte mindenki muszlim, és ezt a barbár kultúrát fogja magába szívni. Na ilyen embertömeget már nem fog tudni eltartani Európa. Ez egy népvándorlás, és a közeli jövőben nem fog megállni.
    Törökországban lehet hogy 2 millióan vannak, de az ő eltartásukat a Török kormány csak kis részben fedezi. Jórészt a gazdag keleti országok támogatásából élnek.
    Egy árva terrorista robbantás nem fogja megbénítani az EU-t, de mi van akkor, ha hetente fognak robbantani valahol. Ki lesz olyan bátor, hogy utazzon a metrón, ha mondjuk az elmúlt hónapban már kétszer robbantottak. Csak azok fognak utazni, akiknek életbevágó. Ez már bizony mérhető gazdasági károkat okoz. Például több külföldi lemondta hozzánk az utazást már most. Pedig még nem is robbantottak. Százezrével jönnek ezek az emberek, ki szűri azt ki, hogy nincs-e köztük az iszlám államnak pár terroristája? Hülyék lennének a terror szervezetek, ha ezt a számukra remek lehetőséget nem használnák ki. Nem csak azok jönnek akik nem kérnek a Shariaból. Szíriában több fanatikus muszlim vallási irányzat is harcol egymással. Lehet hogy az ISIS elől menekülnek, de ez nem jelenti azt hogy kevésbé fanatikus idióták. Csak egyszerűen nem ők vannak hatalmon. Terror szempontból meg az is bőven elég, ha csak minden ezredik ilyen. De akár fanatikus, akár nem, ezek integrálódni soha nem fognak, mert nem is akarnak. Ezek az emberek, itt gyökértelenek. Nem érdekli őket Európa, vagy annak az országnak a történelme ahol élnek. Jelen esetben a miénk. Nekik nem mond semmit a Mohácsi, vagy a Pozsonyi csata, nekik 1956 csak egy szám. Nem kötődnek ide. Csak a jobb élet lehetősége miatt vannak itt. Ilyen gyökértelen embertömeggel mihez kezdünk?

  61. 75: Az alfahír infodoboza szerint 195 220 migránst regisztráltak nálunk idén eddig, Németország úgy kalkulál, hogy 800 000 ember érkezhet hozzájuk idén. Szóval idén az 1-2 millió se lesz meg, nemhogy 10. Nyilván nem fogja az EU végtelen ideig beengedni őket, ha éveken keresztül folyamatosan próbálnának jönni.
    Hogy az érkezők mennyire mélyen vallásos muszlimok az megint erősen kérdéses, az meg pláne, hogy a gyerekeik mennyire lesznek azok. Speciel a szembe szomszédom egyiptomi származású, a család egy része most is ott él és egyáltalán nem vallásosak. Kb annyira érdekli őket az iszlám, mint azokat, akiknek annyiból áll a kereszténységük, hogy meg vannak keresztelve. Nem járnak mecsetbe, nem szoktak szőnyeget leterítve imádkozni, isznak alkoholt, nem hordanak csadort a nők, de még csak kendőt se Mo-on.
    A no-go zónákkal kapcsolatban számos valóban ott élő ember elmondta, hogy a Fox News kitalációi. Videók vannak a youtubeon, amiket az emberek az állítólagos No-Go zónák közepén készítettek, és egyáltalán nem uralkodnak saria törvények, jönnek-mennek az emberek (sok nő kendő nélkül), élik világukat. Párizs polgármestere be is akarta perelni a Fox News-t a hazugságaik miatt, hiszen ha elhiszik ezeket az emberek, akkor nem sok turista akar majd oda menni… Már a Fox is kénytelen volt elismerni, hogy egyáltalán nem olyan a helyzet, mint ők azt beállítani próbálták.

  62. Tegnap Vámosszabadi térségében járva tapasztaltam :a hekusok alapjáraton ketyegő motoru autóval cammognak a Győr felé haladó négerek nyomában. A megszálló horda közben bőszen szemetel.Chipset tömnek,meg szénsavas üditős dobozok jelzik a nyomvonalat. A tábornál leirhatatlan szutyok ,kint az ut mellett.Már ebből tudható hogy nagy tömeg indult útnak Bécs felé kis idővel ezelőtt. A média a pár tucat emberről kamuzott.Én a pár perc alatt mig elhaladtam a Felvidék felé, minimum 300 sötét alakot láttam gyalogolni. Mit mondjak,szinte kivétel nélkül rosszarcúak, nem bizalomgerjesztőek voltak.
    Véleményem szerint lőparancs kell,.de csak kis kaliberű, és lehetőleg csak sebesülést okozó lövedékkel.,Pl apró sörét.
    A megsebesült négereket katonaorvos csoport látná el, természetesen fedezet mellett. A visszatoloncolásukat pedig azonnal meg kell kezdeni. 1-2 hét és nem jönnének. a Néhány száz sebesült kártéritést kapna a liberálisok nyomására később,de messze így úsznánk meg a legolcsóbban.
    A sokat szidott Drábik bácsi is kénytelen volt kimondani hogy bár a Cion Bölcsei jegyzőkönyvek egy hamisitvány ,de valahogy az események véletlenül pont úgy alakulnak, mint az abban benne foglaltatik.

  63. 77. Itt már az alapokkal is rendkívül nagy baj van. A kutyámnak sem kell magyaráznom, hogy idegent nem engedünk be a portára, nemhogy ezret, egyet sem! Ez így van, mióta világ a világ, egyidős az emberiséggel. Az idegen potenciális ellenség mindaddig, míg nem azonosította magát. De ha azonosította is, ő ezentúl ott akar élni a házamban sokadmagával az én számlámra az idők végezetéig. Na azt hiszem ilyen után akármelyikünk bottal verné ki a házából az érkező idegent.
    Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő is elmondta a minap, hogy a német hírszerzés vezetője szerint azért nincsenek terroristák a beözönlők között, mert nincsenek és kész. 😀 A nevüket sem tudja a hatóság megkérdezni ilyen számban, nemhogy részletesen leinformálni. Agybaj a köbön és ezt ők komolyan gondolják, ahogy te is haláli nyugalommal adod elő az álláspontod, akárcsak a szarkeverő Zsohár Zsuzsika a tévében. Nekem már semmi kétségem afelől, hogy kit szolgáltok. Sötét erők készülődnek a háttérben.

  64. 78: Azért ne essünk túlzásokba. A törvényeket a kormánynak is be kell tartani, mert különben jön a teljes anarchia.

    Lássuk meg, mire elég a csomag, ami 15-étől hatályos. Ha nem lesz elegendő, a kormány tovább fog lépni, és megteremti a jogi lehetőséget a tűzparancsra is akár.

  65. 77:
    Kurvára unom az ilyen destruktív hozzászólásokat. Ha szerinted nincs globális felmelegedés, ha szerinted nincs bevándorlási horda veszedelem, akkor mi a picsának jársz ide olvasni és hozzászólni. Simán csak lépj le.

  66. 77:

    Avatar sokan beleesnek ebbe a hibába, amibe te is. Van néhány ismerősöm facebook-on aki védelmébe vette a menekülteket.
    Miért? Nem azért, mert nem látja a pusztítást, amit csinálnak vonulás közben, hanem mert ismer közülük néhányat személyesen!
    Itt a probléma. Akiket ismer, azok jóravaló dolgos, értelmes emberek és ez a tapasztalat vagy élmény felülírja a józan gondolkodásra való képességet.
    Ha neked van egy jófej egyiptomi szomszédod, akkor nagyon könnyen elfogulttá válsz és kijelented, hogy az egyiptomiak jófejek.
    Ez teljesen normális emberi viselkedés, nem a te hibád.
    Egyetlen közvetlen kontaktus egy személlyel nagyságrendekkel nagyobb élmény, mint távolabbról embertömegekről hallani, olvasni.

    Erre remek példa a 3 éves vízbe fúlt menekült gyerek. Amíg az újság leírta, hogy 800 ember köztük sok gyerek fulladt vízbe senkit nem érdekelt. Azon nyomban, ahogy a fénykép megjelent az újságban a halott kisgyerekről mindenki elájul itt európában.
    Egyetlen gyerek tragédiájával tud azonosulni az ember, de 800 emberével már nem. Így működik a pszichénk, ezzel semmi gond. Azzal van gond ha az eszünkkel nem tudjuk érzékelni, hogy a 800 halott pont 800-szor akkora tragédia, mint az egy kisgyerek halála. Ennek tudatosítására már nem olyan sokan képesek.

    Ugyan ez a dolog áll fenn nálad is, és sokaknál, akik a menekültekkel személyes kapcsolatba kerültek. Ha leülsz egy menekülttel beszélni szinte biztos, hogy rokonszenvet fogsz érezni majd esetleg szimpátiát és együttérzést. Ez teljesen rendben van.
    A baj ott kezdődik, amikor ez miatt a személyes élmények miatt nem ismerjük fel a bevándorlásban rejlő kockázatokat.

    Itt Pugacsov elvtársnak igaza van, ilyen mennyiségben ide érkező idegen (teljesen mindegy kik, és honnan jöttek) alapból egy óriási kockázat.

    Csak úgy zárójelben. Ma már annyira talán nem, de régen ha az ember egy kis falu közösségébe érkezett városból vagy másik faluból, akkor szinte ki kellett érdemelni az őslakosok bizalmát és elfogadását. Ez hosszú évekbe telt, pedig saját nemzettársa saját kultúrája, saját nyelve stb…. volt!!
    Ma meg ki kell nyalni a seggét egy jött-ment szarházi menekültnek. Itt látszik, hogy mennyire kifordult ez a világ a sarkából.

  67. 77. Avatar

    „A no-go zónákkal kapcsolatban számos valóban ott élő ember elmondta, hogy a Fox News kitalációi.”

    Ehem… Halkan jegyzem meg, hogy egy ilyen no-go zóna szomszédságában lakom…
    Napi rendszerességgel tapasztalom a létezésüket.

  68. Kezdődik, illetve egyre nagyobb gyakorisággal tovább eszkalálódik… Egy 7 éves (fehér) kislányt erőszakoltak meg Németországban:

    Bár gondolom egy szörnyű, brutális gáncsoláshoz képest ez a kis gyermekmegrontó semmiség már nem éri el a legtöbb médium ingerküszöbét…

  69. Times: súlyos hiba a migránsok befogadása

    London, 2015. szeptember 10., csütörtök (MTI) – Súlyos hibának nevezi a The Times szemleírója az Európába érkező menekültek befogadását.

    Melanie Phillips a tekintélyes konzervatív brit napilap csütörtöki kiadásának véleményrovatában közölt öthasábos cikkében azt írta: Orbán Viktor miniszterelnököt már „nácinak” is bélyegezték a menekültek befogadásával kapcsolatos álláspontja miatt, ám éppen az ilyen megbélyegzésekkel lehet elérni, hogy Európában a fasizmus realitássá váljék.
    Ha ugyanis a „liberális uralkodó osztály” nácinak bélyegez mindenkit, aki kultúráját akarja megvédeni, azzal az embereket az igazi rasszisták és fasiszták karjaiba hajtja.
    Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője ki fogja aknázni a jelenlegi folyamatok táplálta dühöt, csakúgy, mint Magyarországon „az ultranacionalista Jobbik”, Görögországban az Arany Hajnal, vagy Belgiumban a Vlaams Belang – olvasható a The Times kommentárjában.
    A szemleíró szerint a válság mibenlétének megjelölése is hibás. Nem humanitárius menekültválságról, hanem politikai migránsválságról van szó, hatalmas, példátlan méretű népvándorlásról a fejlődő térségből a fejlett világ felé, amely elöntéssel fenyegeti Európát.
    A szerző úgy véli: a migránsok többsége nem felel meg a menekültek jogállását meghatározó 1951-es konvenciónak sem, mivel zömük nem az életét féltve menekül.
    Melanie Phillips ugyanakkor érthetőnek nevezi, hogy a migránsok ott akarják hagyni hazájukat, mivel tudják, hogy ott nincs jövőjük. Az arab és a szélesebb muszlim világ káosz, háború és terror közepette esik éppen darabjaira, a Nyugat által exportált nemzetállami modellt törzsi háborúskodás söpri el; egy haldokló kultúra fordult gyilkos módon saját maga ellen, miközben egyidejűleg a világot is meg akarja hódítani – fogalmaz csütörtöki cikkében a The Times szemleírója.
    Ebben a helyzetben „látványos tévedés” az az álláspont, hogy Nagy-Britanniának és Európának „erkölcsi kötelezettsége” befogadni a konfliktustól érintett százezreket.
    „Először is miért a mi felelősségünk ez, amikor az Öböl menti (arab) országok egyetlen menekült befogadását sem vállalták. (…) A jelenlegi migráció nem tekinthető-e elsődlegesen az arab és a muszlim világ felelősségének?” – teszi fel a kérdést a The Times szemleírója.
    Hozzáteszi: néhány kelet-európai ország kivételével Európa keresztény országai nem törődnek az iszlám terror elől menekülő keresztényekkel, miközben megnyitják határaikat több százezer muszlim előtt. http://www.thetimes.co.uk/tto/opinion/columnists/article4552486.ece

  70. Pedig Viktornak szeretni kellene a menekülteket!
    Mivel hoztak neki választási győzelmet 2018-ra!

  71. 83.
    És igen! Végre valaki rákérdez. Én csak a szűk környezetemben kérdeztem rá, hogy mit gondolnak arról, ha a migránsok 80%-a 20-40 év közötti életerős fiatal férfi, hogyan oldják majd meg a nemi életüket? Annyi hivatásos némber nincs. És ehhez hozzátartozik az is, hogy tárgynak tekintik a nőket, továbbá az a biológiai tény is, hogy a fekete és arab férfiakat nagy szerszámmal áldotta meg Allah. Hogyan lehet egy ilyen erőszakot túlélni? Nem lesz erőszak? Hanem? Akkor hogy oldják meg hónapokon keresztül a nemi életük? Erre senki sem gondol?

  72. 77: Az iszlám egyik ide vonatkozó törvénye a sok közül:

    SARÍA TÖRVÉNY NEM MUZULMÁNOKNAK
    A KAFÍROK
    5. fejezet
    Új témához érkeztünk: a hitetlenekhez – vagyis a
    nem muszlimokhoz. A saría törvényről készült fordításokban a
    nem muszlim
    kifejezést használják, de a tényleges arab szó a
    kafír. A kafír szó lényegesen többet jelent a
    nem muszlimnál. Az eredeti jelentés: „igazság elfedője, Allah irgalmának elhárítója”, vagyis aki eltitkolja az iszlám igazságát.
    A Korán szerint a kafírokat be lehet csapni, szabad összeesküvést szítani ellenük, gyűlölni, rabszolgaságba hajtani, kigúnyolni, kínozni őket vagy még rosszabbakat is. Általában még hitetlennek is fordítják, azonban ez a fordítás hibás.
    A hitetlen szó érzelmileg semleges, míg a
    kafír a legsértőbb, leggyűlöletesebb szó,
    egy szó, amely tele van negatív előítéletekkel [a magyar gyaur szó jobban vissza adja a szó negatív jelentéstartalmát.
    – a ford].
    Sokféle vallási elnevezés utal a kafírokra: többistenhívő, bálványimádó, a könyv népei (keresztények és zsidók), buddhista, ateista, agnosztikus és pogány.
    A kafír szó lefedi mindet: mindegy, hogy mi a vallási elnevezés, egyformán lehet őket kezelni. Amit Mohamed a többistenhívőkről mondott vagy amit tett velük,
    az mindenféle kafírra alkalmazható.
    A kafírokat ki lehet gúnyolni:
    [Korán 83:34] Azon a napon [ítélet napján] a hívők ki fogják gúnyolni a kafírokat, miközben nászágyukon ülnek, és nézik őket. Vajon megkapták-e a kafírok a fizetségüket azért amit cselekedtek?
    A kafírokat le lehet fejezni:
    [Korán 47:4] Ha a csatamezőn találkoztok a kafírokkal, vágjátok le a fejüket, míg fölényesen le nem győztétek őket, majd fogjátok a rabokat, és szorosan kötözzétek meg őket.
    A kafírok ellen szabad összeesküvést szőni:
    [Korán 86:15] Összeesküdnek ellened és cselszövést terveznek ellened
    [Mohamed ellen], ám én is összeesküdök ellenük és cselszövést tervezek ellenük. Ezért viselkedj higgadtan a kafírokkal, és hagyd őket békén egy ideig.
    A kafírokban szabad félelmet kelteni:
    [Korán 8:12] Ekkor a te Urad az Ő angyalaihoz szólt és ezt mondta:
    „Veletek leszek. Adjatok erőt a hívőknek. Én pedig rettegést fogok kelteni a kafírok szívében, le fogom vágni a fejüket, és az ujjuk hegyét is.”
    Egy muzulmán számára egy kafír nem lehet barát:
    [Korán 3:28] A hívők ne barátkozzanak kafírokkal más hívők helyett! Akik mégis ezt teszik, elveszítik Allah védelmét, egyedül maradnak önnönmaguk védőiként. Allah figyelmeztet benneteket, hogy féljétek őt, hisz mindenki hozzá fog majd visszatérni

    Forrás:Sharia-törvény-nem-muszlimoknak-ebook-1506211.pdf

    Ennyit a muszlimokról, akiket nem érdekel a vallás…
    .

  73. 81: Tibor bá’! Újabban itt csak egyetérteni szabad, Bólogató Jánosokon kívül másnak nincs hely? Ha annyira zavarlak, simán csak tilts ki!

    Mellesleg hol írtam én olyat, hogy nincs felmelegedés?

    Azt se mondom, hogy a bevándorlók (bár ezek inkább csak átvándorlók Magyarországon) nem hoznak magukkal kockázatokat. Csak az a véleményem, hogy az 500 milliós EUban az eddig érkezett (és idénre várható) százezrek még nem okoznak olyan hatalmas nemzetiségi és vallási összetételi változásokat. Meg hogy a bevándorlók nem egy zombihorda, akik azért jönnek, hogy minket felzabáljanak, hanem a _többségük_ normális, dolgos ember, akiknek a háborús helyzet tönkretette az életkörülményeit.
    Nyilván éveken keresztül ugyanilyen ütemű bevándorlás nem tartható fenn.

    Tibor bá’: Vészhelyzetben az ellenvélemény romboló propagandának hat. Nem lehet akármit leírni a véleményszabadság oltalma alatt.

  74. 89: Az ujjam hegyét akarják? NEEEE! Hogy lefejeznek, az hagyján. De az UJJAM HEGYÉT NEM ADOM!!!!
    :E

  75. 92: Ábel ez a Koránból vett idézet. Hogy miért kell nekik a fejed mellett az ujjad hegye is, kérdezd meg egy muzulmántól…

  76. 91. Avatar

    „Meg hogy a bevándorlók nem egy zombihorda…”

    Lehet, hogy igazad van… de…

    Európa a bevándorlók nélkül is komoly válságban van a kultúrák összecsapása miatt.
    Egy egészséges társadalom valóban színesedik és gazdagodik a különböző kultúráktól, de csak úgy, mint a finom ételek a fűszerektől… ha túl sok kerül bele valamiből, akkor ehetetlen lesz.
    A túl sok bevándorló egyszerre nem tud integrálódni, hanem gettósodik…

    Egyébként már német városokban tiltják a lányoknak a rövid szoknyát, hogy ne sértsék a migránsok érzékenységét…
    Ez csak a kezdet… még erre jön pár százezer, akikben még semmi európai érték nincs, sokkal radikálisabban fognak követelőzni.

    És ami a legszomorúbb, én is azok között találom magam, aki ezt a nyálacsorgó konzumidiótizmust védik a torokvagdosó terroristáktól…

    Hát igen… ilyen alternatívák közé lavíroztuk magunkat…

  77. 91. Avatar
    Azzal egyetértek Avatarral hogy az 500milliós EU-ba ha idén bejön mondjuk 3-400 ezer migráns, azzal még nem lesz itt világvége és Európa veszte, baj persze lesz velük biztos, de emiatt még nem lesz armageddon.
    Ha meg 1-2 éven belül megépül a kerítés nálunk és esetleg délen(görög ,szerb vagy mittudomén….)akkor nem fognak majd ennyien elindulni feltehetőleg….Illetve talán a szegényebbek nem is indulnak majd el (ja,az lehet hogy x %-uk fizetett bevándorló).De az is lehet hogy még többen indulnak majd útnak jövőre és szétvágják a 3m-es kerítést is, a franc sem tudja mi lesz……
    Én ebben a helyzetben még azt mondom hogy a kis gebasz és a nagy gebasz között bármi lehet legalábbis menekült ügyben.Ha EU elkezd lépni és kerítéseket építgetni /támoatni ezt akkor még visszaszorítható. A majdani klíma és olajv. menekültek más kérdés lesz …
    Vélemény?

  78. 91: „a _többségük_ normális, dolgos ember”
    Avatar, ez csak ugyan olyan feltételezés, mint ennek mondjuk az ellenkezője.

    Erről a 180-190 ezer emberről senki sem tudja, hogy kifélék-mifélék. Viszont az, hogy egy részük még No-ban is megtagadja a regisztrációt, azért az sokat sejtet róluk.
    Mi magyarok, vagy 300 évig fegyverrel harcoltunk az iszlám hódítók ellen. Mi szükség volt rá, ha azok olyan jó emberek voltak? /Mivel a törvénykezésük, szellemiségük azóta nem változott semmit (megrekedt a középkorban) – ellentétben az európaiakkal – bizonyára már akkor is a békés iszlámot képviselték, csak mi már akkor is félreértettük őket. 😉 /

  79. http://24.hu/kulfold/2015/09/10/svedorszag-kiakad-a-danokra-hogy-atengedik-a-menedekkeroket/

    Mocsok dánok… 🙂

    „Rasmussen miniszterelnök meglepetésének adott hangot, hogy a legtöbb menekült nem akar Dániában maradni. “Ha az emberek háború, illetve konfliktusok elől menekülnek, és Dániába jönnek, úgy gondoljuk, hogy olyan országba érkeznek, amelyik biztonságos, illetve ahol jól lehet élni” – fogalmazott a kormányfő.”

    Rájöttem, ezek a szőke svéd nők után mennek… 🙂

  80. Tibor bátyám, Jövőnk, Ouse M.D. és néha én is beszéltünk már erről, ma már a tömegmédiában is megjelenik a lényeg!

    Íme:

    Évtizedeken át könnyelműen továbblapoztunk, amikor a globális felmelegedésről szóló jelentések tömeges migrációt jósoltak a klímaváltozás következményeként. A naponta súlyosodó menekültválság közepette alig éri el ingerküszöbünket, amikor Áder János a „jelenleginél sokkal nagyobb mértékű migráció” veszélyére figyelmeztet, és azt jósolja, hogy háborúk indulnak a vízért. (Miközben az Iszlám Állam az Eufrátesz gátjainak szisztematikus elfoglalásával és elzárásával már most is kegyetlen vízháborút vív Szíriában és Irakban). A sürgetőbb problémák kereszttüzében elengedjük a fülünk mellett, amikor Lányi András a klímaváltozást jelöli meg már a mostani migrációs hullám egyik vezető okaként is.
    http://valasz.hu/vilag/miert-szakadatlan-a-nepvandorlas-egy-ok-amirol-keveset-beszelunk-114994

  81. 98 Tamas

    „ha idén bejön mondjuk 3-400 ezer migráns, azzal még nem lesz itt világvége és Európa veszte…”

    De ezek ahhoz a tömeghez adódnak, mik már itt vannak, és egyes nyugati társadalmakat máris a töréspontig feszítették…
    A kérdés, hogy a robbanó keverékhez melyik tízezer újonan érkező bevándorló lesz a szikra…

    A szomorú helyzet az, hogy már NINCS az a nyugati „jóléti társadalom”, amit féltünk… ami van helyette egy káosz, erkölcsi és gazdasági válsággal felöntve, és pünkt most nem hiányzik több feszültség.

    A repülőgépeken is azt mondják, hogy ha baj van, akkor MAGADNAK tedd fel az oxigénmaszkot előbb és utána segíts másokon… Különben te is azoknak a számát gyarapítod, akik segítségre szorulnak.
    Egy lerongyolódott, kaotikus EU nem tud segíteni senkinek… Látod, a brüsszeli vezetők az USA seggét nyalják ahelyett, hogy választóik érdekeit képviseljék…

    Ha nem vigyázunk, akkor segítség helyett egy még mocskosabb polgárháborúba hívjuk azokat, akik (jó esetben) menedéket keresnek…
    Se nekik, se nekünk nem lesz jó.

  82. 99 Observer

    „Mi magyarok, vagy 300 évig fegyverrel harcoltunk az iszlám hódítók ellen. ”

    Nem tisztem védeni az iszlám hóditókat, de a képet talán árnyalja valamennyire, hogy a Török Birodalom összes pénzügyi és hadügyi vezetője a Spanyolországból elűzött szefárd zsidó családokból került ki, akiket a francia király közvetített a törököknek…
    Tehát a Török Birodalmat bátran nézhetjük úgy mint ma az USA-t, amit gazdaállatként használ a cionista lobby…

  83. 100 Observer

    „Rájöttem, ezek a szőke svéd nők után mennek… 🙂 ”

    Persze… de talán az is játszik, hogy a dánok nemrég a felére csökkentették a bevándorlók segélyét.

  84. A nytimes cikkeinél a hozzászólásokat olvasva elsöprő többségben vannak azok, akik támogatják (jenki létükre) a magyar megoldást (kerítés+hadsereg).

  85. 103: „a dánok nemrég a felére csökkentették a bevándorlók segélyét” Mocsok dánok… 🙂

    Arra volnék kíváncsi, ha rájönnek, hogy Svédország sem tetszik nekik, akkor vajon hova akarnak majd tovább menni?

    102: „szefárd zsidó” Bárkik is irányították őket, elég sikeresek voltak, sajnos.

  86. 106. Observer

    „Bárkik is irányították őket, elég sikeresek voltak, sajnos”

    Ezért alaposan meg kellene nézni, hogy amikor zsigerből szidjuk valakinek az anyját, akkor nem csak egy elénk tolt pofozózsákon adjuk-e ki a dühünket, miközben az igazi gazemberek röhögnek rajtunk ?

  87. 107: Ha ég a ház, először oltani kell. Utána aztán lehet keresni, hogy mitől gyulladt fel.

  88. 108. Observer

    „Ha ég a ház, először oltani kell.”

    Igen, ez az ösztönös reakció…
    De emlékezz Drezda, Hamburg és Tokio bombázására… Először felgyújtották a városközpontot, és amikor mindenki, aki mozgott ment oltani, újra végigbombázták, utána pedig körbe a külvárosokst, hogy menekülni se lehessen…

    Szóval jó ha ismered az ellenfeledet, főleg, ha az az ösztöneidre építve támad téged…

  89. Nekem mint tanárnak az a furcsa, hogy annak idején a szept.11.-i „terrortámadáskor” (nem akarok állást foglalni, mi történt ott, de jelen példa szempontjából most ez irreleváns) az iskolákban ki volt függesztve, hogy minden gyanús, külföldi, esetleg arabnak kinéző személy, aki az iskola környékén feltűnik, azonnal jelentendő „nemzetbiztonsági okokból”. Most napi 3000 „arabnak kinéző személy” özönlik be Európába. Hová illant az a nagy óvatosság, kérem alássan?

  90. 99> „Mi magyarok, vagy 300 évig fegyverrel harcoltunk az iszlám hódítók ellen.” VAlamint mellett… 🙂 Zápolyától Thökölyig.

  91. 98-ra
    Kedves Tamás!

    Először is el kéne olvasnod Tibor bá nem régiben írt cikkét a kultúrák ütközéséről, ezt alátámasztandó, minden nap a szemünk előtt zajló magyar-cigány (ha nem akarsz külföldre tekinteni pl.franciák) öszzeférhetetlenség. De ha ezzel nem értesz egyet akkor sem engedhetsz ide egy más kultúrát, mert egy közösség része vagy, és ezt a közösséget veszélyezteted. Nem mondom, elméletben van esély arra h két közösség erősíti egymást de az emberek nagy többsége 19-re nem húz lapot, és ezt tiszteletben kellene tartanod.
    Összefoglalva: közösségi érzés, csordaszellem.

  92. 111: „Valamint mellett…”

    Az hogy mellettük, az annak volt a hozadéka, hogy a többiek ellen. A törökök ügyesen kihasználták a magyarok széthúzását. Pártolták a reformátusokat a katolikusok ellenében, Szapolyait a nyugat-magyarországi főurak ellen, stb. Mi meg pont olyan hülyén viselkedtünk akkor is, mint most. Pontosabban most viselkedünk pontosan olyan hülyén, mint akkor. 🙂

  93. A görög vámosok a következő – menekülteknek címzett – ajándékokat tartalmazó konténer(eke)t foglaltak le, nem csodálom, hogy közeleg a vég.

    De mi a fenére használná ezt egy menekült Európában? – http://www.youtube.com/watch?v=xn-UCR5p0y0

  94. 113: Ez mindig így van, ha egy hódító birodalom vezetői értenek a kormányzáshoz… 🙂

  95. 91: A vészhelyzetre hivatkozás ebben az esetben szerintem elhamarkodott. Diktatúrák régi jó módszere az, hogy állandóan vészhelyzetre hivatkozva nyomják el a „sötétben bujkáló ellenforradalmárokat”.
    Hacsak nem úgy érted, hogy a menekültek vannak vészhelyzetben… 🙂

    114: Csak nem Mercédeszeket, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak…
    A hajó ugyanis Líbiába tartott, és nem a menekülteknek szállított ajándékokat.
    http://www.ibtimes.co.uk/greece-seized-tanker-haddad-1-concealed-5000-shotguns-libya-islamists-1518372

  96. 116:
    Mondjuk engem nem érdekel a te értékelésed. Persze neked nem vészhelyzet, mert ha nagy a gáz akkor elhúzol Izraelbe.

  97. http://444.hu/2015/09/11/uruguaybol-mar-hazavagynak-a-sziriai-menekultek/

    Ez is aranyos – szegények Uruguay-ig futottak az életükért: „a szíriai menekültek a főváros, Montevideó főterén tüntettek az uruguayi elnöki hivatal előtt: attól tartanak, hogy ugyan most biztosítva van a lakhatásuk, de ha lejár a két évig járó segély, akkor már nem fogják tudni megfizetni a bérleti díjakat.
    Maher al-Dísz is ettől tart. Ő tavaly feleségével és négy gyerekével érkezett az országba. Most azt mondta, attól tart, hogy hajléktalanná válnak, pedig szerinte az uruguayiak korlátlan ellátást ígértek nekik„.

    Mint a c.g.ny.k nálunk…

  98. 116 Avatar:
    Akkor íme a líbiai demokrácia megteremtésének eszközeit láthatjuk, láthattuk.
    Elég nyögvenyelősen jelent meg ez a hír. Nagyobb és gyorsabb kreativitást feltételeztem a CIA-ről, ha valóban úgy lenne, ahogy az Általad idézett cikkben írták [amit én is olvastam már].
    És vajon hány konténert sikerült már elszállítani Líbiába?
    Amit nem vett észre útközben a görög parti őrség.
    Szép estét!

  99. 118: Ha jól értem múlt hétvégén már 13000 embert szállásoltak el Nickelsdorfban segítőikkel, ma az elmúlt órákban (reggel 7 óta – a cikk megjelenése 15 óra) kb 10000 új menekült érkezett a 1770 lakosú Nickelsdorfba.

    A tartományi főemberek kérték a polgármestert, hogy osztrák érdekeket nem sértő módon rendezzék a helyzetet.

  100. 123:

    Zsidónak lenni egy specifikus elmeállapot. Akinek mindenről a „zsidózás” jut eszébe, egyáltalán használja ezt a kifejezést, az önmaga a bizonyíték a jelzett elmeállapot elsajátítására. (és ezen sírni kell, nem nevetni)

  101. http://24.hu/kulfold/2015/09/12/az-embercsempeszekkel-dolgozhatott-a-vizbeveszett-szir-kisfiu-apja/

    „Valami nagyon nem stimmel Abdullah Kurdi történetével. Ő annak a hároméves szíriai kisfiúnak az apja, akinek a holttestét a török partoknál találták meg… A tragédia több túlélője viszont azt mondta a Reutersnek, hogy az elejétől kezdve Kurdi vezetett, akiről végig úgy tudták, hogy az embercsempészekkel dolgozik…. Zainab Abbas, aki két gyermekét veszítette el a tragédiában, egy Ausztrál tévécsatornának nyilatkozva Kurdit vádolta a balesetért. A nő, aki a férjével, és három gyermekével szállt be a csónakba azt mondta, eleinte épp azért gondolta, hogy biztonságban lesznek, mert az embercsempész a családját is magával vitte.”

    Wow…

    Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az a faszkalap, aki azt a rajzot készítette, amin L. Petra EZT a kisfiút rúgja fel, vajon rajzol-e egy olyat, ahol a drága embercsempész apuka éppen vízbe fojtja a gyermekét.

    124: Ugyan nem az én bizniszem, de erről mi jutott volna eszébe, ha nem egy /burkolt?/ zsidózás…
    „ha nagy a gáz akkor elhúzol Izraelbe” 😉

  102. 123 Hitler úgy forog a sirjában hogy termeli az áramot…

  103. 125:
    Létezik definíció a „zsidózás”-ra?

    Ha valaki azon dolgozik, hogy Magyarországot tönkretegye, akkor jogosan feltételezem, hogy amikor ez sikerül, simán lelép oda, ahonnan az ihletét, esetleg a fizetését kapja, függetlenül attól, hogy származásilag zsidó-e vagy sem. Véleményem szerint az, aki az emberinvázió szekerét tolja az vagy USA/Izrael bérenc, vagy totálisan hülye.

  104. 127: Konrád Györgynek nem kellenek migránsok – pedig főzsidó…

    Kezd az a kép kibontakozni, hogy Európa muzulmánokkal való elárasztása az európiai zsidóság alija-ra való kényszerítését szolgálja – egyrészt /nem ok nélkül Németország az egyik fő úti cél – (Dorka kezdhet csomagolni… 🙂 )/.
    Emellett, a migráns tömeggel megbüntetni az izraeli politikát ellenző nyugati demokráciákat /svédek, dánok stb./, megbuktatni a szír rezsimet, lecsökkenteni Nyugat-Szíria lakosságát, menekültekkel elárasztani Jordániát – általánosságban síita-szunnita ellentétet kihasználva meggyengíteni mindkét felet –> nehéz lenne azt állítani, hogy mindez nem jó Izraelnek.

  105. 126!
    Mostanság én is ezt szoktam mondani..
    128!
    Ezek világ körüli turnéra indultak.
    98!
    Az általad számolt 500 ezer lesz több millió is.De maradjunk csak 500 ezernél.Ezek mind te kerteden keljen át,vagy a lakásodon.Azt kívánom.

    Avatar!
    Neked elmentek otthonról!!..Én már erre nem tudok mit mondani neked.Csodálkozom hogy még Tibor bá nem vesztette el a józanságát veled szemben.

    Kedden bevezetik a megváltozott jogrendet..

  106. 128:

    Konrád valóban fő-zsidó, de van neki esze. A menekült kérdéssel kapcsolatos állásfoglalást fel lehetne használni IQ tesztelésnek. Aki egy 3 éves fiú partra mosott hullája miatt most kimegy a keletihez önkéntesnek, az egészen egyszerűen olyan hülye mint a segg. Különben ezek az erőteljes férfiak hónapok óta nem szexeltek. Ezek az erősen más vallású fiatal nők miért nem ajánlják fel nekik a lábuk közét? Az lenne igazi segítség. 😀

  107. A szír kisfiú szappanoperája tovább folytatódik. A holttestet a sziklák között találták meg, de átvitték egy sík területre a parti fövenyen, hogy hatásosabb képeket készíthessenek róla. Azért ehhez már kell gyomor.
    Valaki belinkelte ezt a cseh cikket, nem értek semmit belőle, de a képek beszédesek.
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1927-vsechno-je-jinak-medialni-propaganda-se-nestiti-niceho-aranzovana-mrtvolka-ditete-nemecky-prezident-jazyk-barva-kuze-vira-vse-musi-byt-zmeneno-posledni-dny-narodu.htm

    A libsi oldalakon is gyanúsan kevés migránspárti hozzászólást lehet olvasni. Az a kevés is ami van, valószínűleg a saját sajtómunkásaikból tevődik ki.

  108. 132 nem ugyanaz a két halott gyerek. Nézd meg alaposabban.
    Amúgy qurva anyját a libsiknek.

  109. 128. observer
    hibás elméletet alakitottál ki.
    izrael nem esett a fejére, hogy politikai nézeteltérés miatt menekültek áradatát inditsa európa felé. azonkivül, ha akarná, sem tehetné.
    sem a sziriaiak, sem pedig a libián keresztül európba áramló afrikaiak egyike sem kért engedélyt tölünk, ha hiszed, ha nem.
    és ugyan, miért volna érdeke izraelnek ártani európának, hiszen ha nem is értünk mindenben egyet,-sőt, sokmindenben nem- azért európa nagy segitője, és óriási piaca az izraeli áruknak .. akkor miért vágnánk magunk alatt az ágat, nemde?
    a mostani helyzetnek homályos mozgatórugói vannak. vélményem szerint létezik egy, a világot irányitó titkos hatalom, amely számára izrael is csak egy bábu a sakktáblán, és mely a világ rombadöntését évezredekkel ezelött kidolgozta ugyan, de hadjáratát nemzedéknyi intervallumokban valósitja meg,azért, hogy emberi logikával majdnem lehetetlenség legyen követni.
    nem akarok tul hosszan irni, késő is van már, most csak a kivonatos lényeget:
    nálunk, zsidóknál, egy nemzedéknyi idő 25 év, nem tudom mennyi ez nálatok. nos, nézzük csak a legujabbkori eseményeket, és megértitek, miről van szó:
    II. világháború vége németországban
    1.a marshall segély, hogy, hogy nem füleg nekik van juttatva, az ipar meginditása érdekében.
    2.a német férfilakosság nagyrésze a sirban van
    3. kelet-európa vasfüggöny mögött, senki nem utazhat nyugatra
    európával megutáltatták németországot a nörnbergi szégyenperekkel, senki nyugat-európából hozzájok dolgozni semmi pénzért sem menne.
    4.németország ugyszólván rá van szoritva, kénytelen török vendégmunkások hadát behozni, hogy valahogy talpra lehessen támogatni az ipart
    5. kb.ötvenezer török vendégmunkásból lett mára durván 10 millió..
    közben eltelt valami 70 év, közel 3 nemzedéknyi idő, igaz??
    mintha mozaikdarabkák kerülnének hirtelen a helyükre, nem?
    a többi történelem…

  110. Elindult egy folyamatosan feltöltésre kerülő sorozat, szerintem megosztásra érdemes:

    „Ezzel a sorozattal az a célom, hogy bemutassam azt a folyamatot, ami a mai globális válsághoz vezetett. ”

    Sakktábla – Chessboard, Part 1 – 9/11

  111. 134. Bálint

    „izrael nem esett a fejére,”

    Nyilván…
    De valamelyik műsorban elhangzott hogy SZÍRIA KIÜRÍTÉS ALATT VAN…
    Ez valamilyen szinten illeszkedik a Nagy Izrael képbe… Nem?
    Meg hogy az ISIS nem Izraelt, hanem Izrael ellenségeit támadja?

  112. 134.

    Nyugat Németországban rengeteg jugoszláviai vendégmunkás dolgozott. Jugoszláviában hosszú ideig a márka volt a másodlagos valuta a dinár mellett.
    Németország máshonnan is tudott volna vendégmunkásokat hozatni. A török volt a legolcsóbb. A kapitalista nem igen gondolkozik a cselekedeteinek hosszú távú következményén, hatásán.
    Az igen mérgező ólomtetraetilt is csak azért keverték a benzinbe, mert néhány fillérrel olcsóbb volt mint az alternatív adalékanyag.
    Mindig a pillanatnyilag elérhető legmagasabb profit a cél.

  113. A nyugat által játszott bohózatot egyre inkább úgy értelmezem, hogy eszük ágában sincs megállítani az áradatot, mert a cél a nagytömegű olcsó munkaerő behozatala.
    És ebbe még az is belefér, hogy az sem baj, ha a magyar határon regisztrálás nélkül jönnek be, mert a megélhetési bevándorló ugyanúgy megfelel erre a célra, mint a háborús menekült, ugyanúgy olcsó munkaerőként jelenik meg a munkaerőpiacon. Sőt, meglehet, hogy a megélhetési bevándorló még jobb alapanyag, hiszen ez a lakosság legmobilisebb, vállalkozókedvűbb része, míg a háborús menekült egyszerűen szerencsétlen nincstelen.
    Így már érthető is lenne az a teljesíthetetlen követelményrendszer, hogy egyszerre kritizálják elsősorban a zöldhatár lezárását, és csak mellékesen a regisztrálás hiányát.
    Ha Magyarország lezárja határait, és csak azokat engedi be, akikről bizonyítható, hogy háborús menekültek, az nagyon leredukálná a számukat, főleg, ha a magyar hatóság erősen szőrözni fog.
    Márpedig a határ lezárása után, ha minden migráns ellenőrzött módon lép át a határon, és gyors eljárással eldöntik, hogy jogosult-e a menekült státuszra, akkor le fog apadni a nyugat felé tartó létszám, aminek ők lehet, hogy nem fognak örülni, és akkor Magyarországot nehéz lesz támadni, hiszen csak betartja az EU előírásokat.

  114. Ajjaj….

    http://hidfo.ru/2015/09/a-szankciok-oka-hogy-a-nato-meg-nem-keszult-fel-az-oroszorszag-elleni-offenzivara/
    „Irina Jarovaja, az orosz Állami Duma Biztonsági Bizottságának elnöke szerint Oroszország ellen olyan fajta politikai nyomásgyakorlás zajlik, ami a katonai agresszió előkészületeinek utolsó fázisát jelenti. … Jarovaja szerint az Oroszország elleni gazdasági szankciók egyetlen oka, hogy a nyugati országok nem állnak készen az Oroszország elleni katonai agresszióra, de természeti kincseinek megszerzésében továbbra is érdekeltek.”
    Úgy tűnik, az USA már 100 %-osan eldöntötte Oroszország megtámadását, és ebben semmi nem fogja meggátolni.

  115. Szerintem lassan érik a helyzet, amiben a nyugatiak át fogják értékelni Magyarország tevékenységét.
    http://www.zeit.de/politik/2015-09/fluechtlinge-muenchen-hauptbahnhof-notunterkuenfte

    Éjfélig újból kereken 13000 menekült érkezett a müncheni főpályaudvarra. Reiter polgármester úgy érzi, magára hagyta őt a szövetség és a tagállamok.

    A menekültáradat egy héttel ezelőtti kezdete óta szombaton először nem tudta a bajor tartományi főváros garantálni, hogy minden beérkező biztosan kaphat egy szükségszállást.

    „Ez egyszerűen nevetséges”- mondta Reiter. München veszi át a nemzet feladatát. A helyzet napok óta előre látható volt. Mégsem történt semmi. Mélyen csalódott, hogy ” most egy olyan szituáció felé haladunk, amikor azt kell mondanunk, az érkező menekültek számára nincs több helyünk.”

    Thomas de Maizière belügyminiszter figyelmeztetett rá, hogy a bevándorlás tempóját csökkenteni kell: ” Gyorsan vissza kell térnünk a szabályozott eljárásokhoz” mondta a CDU politikus a berlini Tagesspiegel-nek.

  116. 138 hubab

    „mert a cél a nagytömegű olcsó munkaerő behozatala.”

    Ezzel együtt az európai középosztály felszámolása…
    Mert a pénzügyi mafia szempontjából a középosztálynak juttatott magasabb jövedelem kidobott pénz…

  117. „l’Allemagne réintroduit des contrôles aux frontières avec l’Autriche..”kb. 1 oraval ezelott ota Németorszag és Ausztria kozott ujra van kontrol..

  118. bocsánat ha megint off témával jövök:
    a tel-avivi-i tözsdén dolgozó vejem mesélte, hogy a gazdasági elemzők szerint a hekyzet miatt várható hogy nagyon rövid ödön belül visszaállnak az európai történelmi országhatárok, ebböl kifolyólag az unió, és vele eggyütt az euró összeomlása várható.
    ez persze alapjaiban renditheti meg európát, a gazdaságokat és természetesen az eurózónán kivüli országokat is.
    szerintük menekülni kell az eurótól, valamint ajánlatos minden lehetséges módon aranyat vásárolni, legalább is a legközelebbi jövöt illetően.
    bár ne lenne igazuk, de soha sem lehet tudni.

  119. 145:

    Köszönjük Bálint! Én is az arany hívők táborába tartozom.

  120. Kell-e Magyarországnak Iszlám kvóta?

    Azon olvasók, akik tartozzanak bármely „párthoz”, „oldalhoz”, jobb, bal, radikális , liberális stb. csak annyit kérek, hogy vegyék a fáradságot és tegyék meg hogy elolvassák ezt:

    http://www.civishir.hu/azt_irja_az_olvaso/van-magyarazat-a-muszlimok-debreceni-viselkedesere/0507084809

    Ha ez sikerült és demokratikus énjük elkezd titakozni, hogy ez intoleráns, meg az olvasó írja, meg civishír, meg Kósa Lajos stb. akkor mielőtt agyvérzést kapna a mocskosradikálisnáciintoleráns szöveg miatt, tegye meg magának azt a szivességet, hogy a következő linket beüti a keresőjébe:

    http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCAQFjAAahUKEwiRxbXSg-fHAhUGtRoKHbFJCMY&url=http%3A%2F%2Fwww.kbh.gov.hu%2Fhu%2Fletoltes%2Fszsz%2F2009_4_szam.pdf&usg=AFQjCNFFewA-nv3LBgH8JUtrl9TQAb7YMw&sig2=Z9bkqwqV7GilYXCwI1H8VQ&cad=rja

    és a ltöltött pdf file ami 2009-ben készült, a patásnak ehhez nem igazán van köze és a címe : A KATONAI BIZTONSÁGI HIVATAL TUDOMÁNYOS TANÁCSÁNAK KIADVÁNYA.

    Megkérem, vegye a fáradságot és lapozzon a 115. oldalra és olvassa el :

    Kiss Álmos Péter
    Iszlám fundamentalizmus és politikai erőszak Európában

    Ha az olvasók közül bárki eljut idáig és megosztaná ezen irásokkal kapcsolatos véleményét, függetlenül a „pártállásától” megköszönném.

    forum.index.hu/Article/showArticle?t=9230508

  121. 145: „nagyon rövid időn belül visszaállnak az európai történelmi országhatárok”
    Azok most is vannak – csak könnyen átjárhatók.

    Az EU-nak azt kell meglépnie, hogy a „külső” /schengeni/ határok védelmét össz-eu feladattá kell tenni, és nem ilyen koldusokra bízni, mint mi. Eddig ugye kényelmes volt /és olcsó/ a nyugatnak, hogy az új tagállamok majd őket is védik – látjuk, ez nem jött össze, új stratégia kell, még ha drágább is lesz.

    Komolyabb gazdasági érdek az EU fenntartása, mint hogy a mostani események miatt hagynák bedőlni. Az euró sorsa persze ettől függetlenül is bizonytalan, elég sok sebből vérzik.

  122. Sokszor, jó páran mondtuk, írtuk ezt! Most már a sajtó is elkezdte pedzegetni.

    Gazdasági és biztonságpolitikai válsággal fenyeget a közel-keleti vízhelyzet: a következő 25 évben olyan mértékben csappannak meg a régió vízkészletei, hogy az újabb konfliktusokhoz és így újabb jelentős menekültáradathoz vezet majd, írja a Guardian.
    A Közel-Keleten az utóbbi években egyre többször söpörtek végig korábban példátlan, akár hetekig tartó hőhullámok. Az így kialakult vízhiány a World Resources Institute (WRI) szerint a szíriai polgárháború kirobbanásához is hozzájárult.
    http://utajovobe.eu/hirek/klimavaltozas/5844-hamarosan-a-klimamenekultek-is-utnak-indulnak

  123. kedves pugacsov belinkelt egy linket ahol t0bbek k0z0tt láthatók a debreceni menekülttábori események, valamint egy video egy délolasz kisváros föutcáján randalirozó néger hordákról.
    EZT , az olasz videot nézzétek meg feltétlenül, hogy ne higgyetek szemeiteknek.
    kissé keresni kell a megnyiló videók között, de megéri, higgyétek el ,megéri.
    most olvasom, hogy a bevándorlót szándékosan vagy véletlenül elgáncsoló tv. ripőorternőt kirugták állásából.
    menjetek tüntetni mellette, hallassátok hangotokat, akár csak azért is, hogy ne haljatok meg ugy, hogy semmit nem tettetek azokért, akik akár jelképesen, de védekeznek .
    én is jártam töntetésekre, pedig már elrugtam a hetvenet, és engem nem fenyeget ilyen közvetlen életveszély, mint benneteket, de az ember, ha ember akar maradni, ki kell vonuljon néha az utcára elvei védelmében.
    nem dicsekvésképpen mondom, de nehéz, verekedésekbe torkolló tüntetéseken voltam, meg is vertek néhányszor, legutóbb tavaly decemberben, én is vertem másokat, de mindez benne van a pakliban.
    ha nem közdöl, eltaposnak, semmobe vesznek, és ha mindig meghuzód magad, szégyenleni fogod vielkedésedet őnmagad elött is.
    néhány évvel ezelött egy norvég fiatalember lelött jónéhány szines bevándorlót országéban , norvégiában.
    annakidején mndenki , jómagam is ,felháborodva itélte el a barbár cselekedetet, mert ez AKKOR az is volt!
    most, a bevándorlók viselkedését látva, kezdhetnénk lassanként megérteni, hogy ez a fiu egy látnok volt.
    lehet, hogy nincs messze az az idő, mikor európa normálisabb, élni akaró része a vállán fogja kihozni őt a börtönből?????
    és paradox módon ez szomoru, de ugyanakkor igazságos tett lesz.

  124. Hülyék gyülekezete…

    http://444.hu/2015/09/14/ausztria-es-szlovakia-is-koveti-a-nemet-peldat-hatarellenorzes-lesz-a-magyar-osztrak-es-a-magyar-szlovak-hataron/

    „Ausztria mégis követi Németországot, ideiglenesen felfüggeszti a schengeni szabályokat…. a szlovák kormány is hasonló lépést hagyott jóvá, és Szlováki ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést a szlovák-magyar, és szlovák-osztrák határokon”

    Ezek azt hiszik, ha a határátkelőkön bevezetik az ellenőrzést, akkor megszabadulnak a migránsoktól?
    Talán meg kellett volna nézni pár videót, ahogy ezek átmennek a zöld-határon…. mégis, mit gondolnak, Orbán miért építtetett kerítést?

  125. A híradásokból kiderül, hogy a megszállók már sportot űznek abból, hogy buszokra szarnak. Nem tudom elképzelni, hogy náluk ez a kultúra része és otthon is ezt csinálnák. Ez inkább egyfajta üzenet, hogy ezt nektek tetves európai fehérek.
    Az „elgáncsolt” fociedző már vígan integet Németországból és perrel fenyegetőzik, mert itt ujjlenyomatot vettek tőle. Az már csak ráadás, hogy az iszlám államhoz köthető terrorszervezetekkel szimpatizál. Akkor ki a lóf.sz elől menekül az ilyen?! A törvényes rend elől menekül és itt is felforgatásokra készül. Ezeknek jó része tilosban jár, sokszor látni, ahogy dühösen takarják el a pofájukat, ha a kamera látóterébe kerülnek. Micsoda iróniája a sorsnak, hogy az operatőrnő pont egy ilyennel került össze. A reakciókból egyértelműen látszik, hogy ki a szar ember, aki nem tud kiállni még a saját fajtája mellett sem.

    151. Erre mondja Nógrádi, hogy Európa hevesen tiltakozik, aztán két héten belül mindent ugyanúgy csinál, mint Orbán. 😀 Nagy lesz majd a pofára esés, mikor a migránsok árkon, bokron átmászva továbbra is ugyanúgy fognak hozzájuk beáramlani. Akkor aztán pánikrohamukban ők is gőzerővel kezdhetik építeni a kerítést.

  126. 151-152:
    Végre 25 év után büszkék lehetünk a miniszterelnökünkre.

  127. 153 Tibor bá’ +1 like

    De… a holnapi kemény nap lesz és nagy kérdés, hogyan ér véget.

  128. 154: „hogyan ér véget”

    Nem lesz semmi extra. Azt a pár szerencsétlent, aki nem hallott a határzárról, szépen begyűjtik és visszaviszik Szerbiába. Aki meg ellenáll /no camp, no fingerprints stb/, az meg töményen kapja majd a könnygázt, plusz ajándék gyorskötözőt a kezére, és egy papírt a totális kiutasításról – a sajtósok örömére.
    Szóval szerintem nem lesz nagy gebasz, amíg más utak nyitva állnak. Előbb fogják ütni-verni őket a német rendőrök, mint a mieink.

  129. Kérlek a hétvégi blogtalálkozóról legyen külön poszt Tibor bá’!
    Hogy aki ott volt megoszhassa a többiekkel akik nem tudtak jelen lenni, hogy mi zajlott, milyen témák voltak, stb.

    Kiváncsi lennék miről folyt a fő diskurzus, ki mit gondolt fontosnak.

  130. A ma éjszakát kell túlélni és akkor az első csata megnyerve.
    A háború megérkezett az ajtónk elé. Egy fal nem ártana még a kerítés mellé.

    155:
    Ja, mennyi benzin, munka meg szarakodás lesz ez még így is.
    A honvédség meg nem erre való. Most 80% saccra odalent van.
    Ez nem megnyugtató jelen geopolitikai helyzetben. A sorozást is vissza kell állítani.

  131. „Nem várható, hogy a menekülthullám Horvátország felé veszi az irányt, miután Magyarország kedden szigorúbb intézkedéseket vezet be határán – mondta Zlatko Sokolar, a horvát határrendészeti igazgatóság vezetője.”
    Ez elég könnyelmű hozzáállás, de mindenki úgy van vele, hogy amíg a hordát nem látta a saját országán keresztülvonulni, addig nem aggódik. Pedig két út kínálkozik most az embercsempészeknek. Ha a kerítésen nem sikerül átjutni, Románia és Horvátország. Hacsak úniós segítséggel már a görögöknél útját nem állják az áradatnak.
    Nekünk a déli részen is elég nagy határszakaszunk van a románokkal. Nem lennék meglepve, ha arra próbálna a tömeg utat törni magának és persze utána továbbra is rajtunk keresztül menne tovább az áradat, megkerülve a kerítést.

  132. 160: „Nem lennék meglepve, ha arra próbálna a tömeg utat törni magának”

    Ez reális veszély, viszont ha a románok valaha is a schengeni övezeten belül akarnak lenni /feltéve, hogy életben marad/, akkor nemigen tehetik meg, hogy csak úgy ráengedik az unióra a menekülteket./ Bár a kérdés ott is ott van, hogy többezres tömeget hogy lehet PC eszközökkel megfékezni, ha az megindul Mo. irányába…

    félig OFF:
    A ‘menekült’ megnevezés helyett kéne már valami más, ami jobban kifejezi a lényeget – a ‘megélhetési bevándorló’ túl hosszú, az ‘ork’ meg már foglalt… 😉

  133. 160-161:
    Félő, hogy már most elkezdhetjük építeni a keleti határ műszaki zárját, és kell még vagy 10.000 határvadász. És be kell vezetni a gumilövedékes elhárítást.

    menekült = sáskák 😀

  134. 161: válogass: arab áradat, iszlám sáskák, veszett pogányok,

  135. 162, 163: A ‘sáskák’, ‘sáskajárás’ kb. tényleg ez a lényeg. 🙁

  136. Ezt a videót ma reggel rögzítették Ásotthalomnál(dátum hibás), és ott még mindig csak a gyoda van.

    https://www.youtube.com/watch?v=XN7_mjkg1fg&feature=youtu.be

    Nem tudom a százhetvenvalahány kilométernek mekkora részén van csak gyoda, mert ellentmondóak az információk. Hangulatos a géppuskás Humvee, mint kísérő, bár inkább csak színpadi kellék lehet. 😀 Igaz, hogy az elrettentés, megtévesztés sem utolsó szempont.
    A ballib sajtó következetesen „menekültet” használ, mert a szavaknak hatalmuk van a tudat felett. Lehet még használni a megszállók, horda, áradat, csürhe, esetleg a migráns megnevezéseket. Bár az egykori popsztár a 80′-as évekből, Bodnár Attila férgeknek, állatoknak hívja őket, miután élőben is találkozott velük Ausztriában. 😀

  137. 165: A „csürhe” meghatározás ellen kifejezetten tiltakozom. Mint tudjuk, a csürhe disznók csoportját jelenti. Mivel a disznó tisztátalan állat, ezért ez mélységesen sértheti moszlim testvéreink érzékenységét.
    A „gyaur kutya” kifejezés a migránsok részéről a magyarokra ezzel szemben viszont szabadon használható, mivel a keresztények között a kutya nem számít tisztátalan állatnak, csak a moszlimok között. 🙂

  138. Aki egy kicsit is figyeli a híreket, bizonyára hallott az Európában kialakult menekült- vagy bevándorlási válságról. Több százezer, a Közel-Keletről és Afrikából érkező menedékkérő ostromolja egyes európai országok határait. Július végéig hivatalosan 437 ezer menedékkérelmet nyújtottak be. 2014-ben összesen 840 000 ilyen kérelem érkezett.
    Miért történik mindez? Honnan jön ez a rengeteg menekült/bevándorló? Miért vannak ennyien?

  139. 164:

    Mit szólnál a „csürhe” kifejezéshez?

  140. Saját valóságunk kezdi utolérni a tv sorozatokat. Az elmúlt években ment és hamarosan folytatódik a „Walking Dead” zombisorozat a Fox csatornán, a való világban pedig nem zombi tömegek hanem egyre nagyobb számú sáska hordák öntik el a nyugati világot…is. Vajon mi fog még megvalósulni a fikciókból a jövőben? Orwell, valljuk be, látnok volt a maga idejében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük