2015-09-17 nap bejegyzései

(1703) Orbán apánk

Tibor bá’ online

 

~q191Orbán apánk ne féltsd ősi nemzeted, nem vész az el akkor, ha te vezeted.

Orbán Viktor kábé 3 hete nyerte meg a 2018-as választásokat. Ma már a 2022-es is biztosítva van számára. Vasárnap pedig 2026-nél fog tartani. A nép meg fogja szokni, mint Horthy Miklós admirálist és kormányzót, de vele együtt meg fogja szokni az iszonyatos lopásait is. Valamit valamiért! Hogy miért? Mert nem kell hozzá több mint negyed év, és Európa rehabilitálni fogja. Jövőre pedig ő lesz a kontinens megmentője.

Nem, nem, arról szó sincs, hogy a menekült krízis az ő találmánya lenne, vagy, hogy politikai okokból kifolyólag néz szembe Európával. Ezt ő meggyőződésből vállalta fel, az pedig nem rajta múlott, hogy a magyar ellenzék ilyen elképesztően hülye politikusokból áll, akik mindössze annyit tudnak kiötleni, hogy Orbán bármit tesz, azt ellenzik. Ez nem egy kifejezetten rossz politika, de ésszel kell művelni, ami – úgy tűnik – a baloldalon nincs. Arra lennék kíváncsi van-e olyan barom a világban, aki a nép 95 százalékának akarata ellen megy?

El tudom képzelni, hogyan lenne rendezve a menekült váltság, ha az MSZP és az SZDSZ koalíció adná a kormányt. Ne jöjjön elő, még lidérc álmomba se! Bár az se lesz piskóta, amikor Orbán 2018-ban bezsebeli a háromnegyedes többséget.

__________________________________________________
__________________________________________________
_________________________