2021-04-11 nap bejegyzései

(3511) Ránk erőszakolt négerek

Tibor bá’ online

2021 a 89. év

Szegeden, egy professzor kijelentette, hogy utálja a cigányokat. Aztán percek alatt kiderült, hogy neki nincs megengedve a szabad vélemény nyilvánítás. Illetve, dehogy, ha az lenne a véleménye, hogy imádja a melegeket (főleg a fűtési szezonban), akkor ahhoz lenne joga. Ehhez nincs, pedig nagyon megértem. Én nem utálom őket, csak nem szeretem őket, mert nincs rá semmi okom.

Tegnap láttam egy amerikai filmet (Precious – A boldogság ára), aminek egy 200 kilós, 14 éves néger lány volt a terhes főszereplője, de már egy gyerekkel rendelkezett. A két gyerek apjának a saját apját nevezte meg. Problémája volt a segély folyósítással, amit feltételekhez kötnek, például iskola látogatás. A jelenetek elképesztőek, azt hinné az ember, hogy a Klu Klux Klan rendelte meg (nem is néztem végig). Nézés közben felmerül az emberben, hogy mit lehet ezekkel kezdeni. Erre persze meg van a PC válasz. Szeretni kell őket (miközben ők gyűlölik a fehér embert). De miért most? Régen miért nem kellett?

Az alábbi videón a távoli múltban készült zenés filmekből vannak összevágva a tánc jelenetek. Az érdekesség, hogy ha ketten táncolnak, ha kisebb vagy akár 50 fő csoport, mindenki fehér vagy fekete, de vegyes csoport nem létezik. Manapság készült filmekben kényesen ügyelnek arra, hogy a fekete férjnek fehér legyen a felesége, a fehérnek pedig fekete. A fekete férfinek fehér legyen a legjobb barátja, a fehér nőnek fekete nő legyen a legjobb barátnője. Nyomják le a torkunkon a szerecsen szeretést. Most már azt várom, a vegyes párok mikor kapnak adókedvezményt. Ha bevezetnék a vegyes párok dupla nyugdíját, isten úgyse lecserélném a nőmet.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________