2016-11-24 nap bejegyzései

Jóslat 2017-re

Tibor bá’ online

 

The Economist világhírű gazdasági hetilap szokásának megfelelően az új év hajnalán jóslatokba bocsátkozik 2017-re.

k120

Ez a neves újság a Rothschild család tulajdonában van, így sejthető a szellemisége. A szabadkőműves társaságok évszázadok óta különböző szimbólumokat használnak, és ezekkel „üzennek” egymásnak, illetve azoknak, akik jártasok ezen enyhén ezoterikus szimbólumok felfejtésében. Ez alkalommal a tarot jóskártyát vették kölcsön, és némi változtatással tették őket közzé. Illetve, kártyát vettettek nekünk, és ki tudja miért éppen erről a nyolc lapról gondolták, hogy megmondja mi vár ránk jövőre. De mintha az Economist már most tudná, hogy mi várható.  Azért annyiban megkönnyítik a megfejtést, hogy az eredeti kártyalapok elnevezéseit megtartva kissé átrajzolták a szereplőket, és a környezetet, ami megint csak gondolható egy ügyes grafikus munkájának, vagy mélyebb üzenet hordozójának. Persze ez messzire vezet, hogy azt véljük a világban a nagy események  csak úgy spontán maguktól történnek, vagy felismerve a mintázatokat látjuk hogy legtöbbször előre eltervezve zajlanak a dolgok.

Aki vallásos, annak ezeket a képeket nézve könnyen eszébe juthat: Az utolsó ítélet (Világvége) közel van, térjetek meg és bánjátok meg a bűneiteket.

1. lap: a torony amibe villámcsap, és emiatt szétesik, a háttérben egy zászlót hordozó tömeg, és egy másik tömeg ami keresztet emel fel. Ez lehet egy Egyházon belüli szakadás, az új pápa által követett iránnyal nagyon sokan szembe fordultak. Burke kardinális és sokan mások már arról beszélnek, hogy kiközösítik Bergolgio pápát. De lehetséges hogy az új Bábeli torony, az Európai Unió fog szétszakadni, vagy  bekövetkezik egy vallásháború az őslakos keresztények, és a migráns iszlám között.

2. lap: Trump királyként trónol a világ felett és ítélkezik. A kép egyrészt felidéz sok próféciát, akik egy Nagy Uralkodóról beszélnek az idők végén, másrészt Trump megválasztása lehet a Gondviselés műve, amivel keresztülhúzta a globalista körök terveit, és most felülbírálja mindet, leszámolás USA-ban az eddigi körökkel?

3. lap: a Világ, piramisok, templomok, könyvek, álarcok, mindent látó szem középen, Ezek évszázadok óta szabadkőműves szimbólumok. Az illúziók világában élünk.

4. lap: a Remete, tömeg mely a TTIP szabadkereskedelmi egyezmény ellen tiltakozik? Alul egy glóbus, ami furcsa Észak Amerika magasságában egy széles repedés, ami a Big One, a nagy kaliforniai Szent András törésvonal földrengés bekövetkeztére utalna?

5. lap: a Halál, csak éppen a háttérben egy szép atomfelhővel, ami azért eddig nem szokványos módja volt az e világból való távozásnak, magáért beszél. Felismerhető japán zászlójából a nap, és a napokban történt földrengések után Fukushima újra a hírekbe került, hogy leállt a reaktorok hűtése, kicsúszott a kontroll alól a helyzet.

6. lap: a Varázsló, Mágus, olyan dicsfény, aura veszi körül ami a Szenteket jellemzi, sőt a végtelen jele a fekvő nyolcas van a feje felett. Természetfeletti alaknak tűnik, aki képes csodákat tenni. Ráadásul pásztorbotot, jogart tart a kezében, ami vezetők jelképei. Azonban tipikusan a virtuális valóságban használt szemüveg van sőt a VR = „virtual reality” betűk is láthatók a szemüvegen, és egy 3 D nyomtatóból jön ki a virtuális világ. Összegezve első benyomásra egy természetfeletti csodákra képes alak képe, valójában a modern technológiák révén létrejövő átverés eredménye, ha akarjuk egy hi-tech antikrisztus.

7. lap: a szerencse, a jövőre számos fontos országban választások lesznek, a zászlók és a figurák alapján, akik eddig felül voltak alulra kerülnek és mások felülre, Olaszország, Franciaország, Németország, Hollandia. Győz-e Le Pen? Merkel elbukik ahogy a villám belecsap? Geert Wilders a holland jobboldal jelöltje felemelkedik?

8. lap: A Csillagok, középen egy üstökös érkezik, ami önmagában nagy változások hírnöke. Jelzi, hogy minden a megfelelő módon elő lett készítve, hogy a fentiek megvalósuljanak.

Ha te másokat olvasol ki a kártyalapokból, állj vele elő!

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________