2016-11-22 nap bejegyzései

(2023) Ne házasodj össze zsidóval!

Tibor bá’ online

 

k001Két napja azon filózom, mi lenne akkor, ha sok millió forintért hirdetéseket adnék fel újságokba és a kereskedelmi tévékben, egye fene, még a közszolgálatiba is, és arra ösztönözném honfitársaimat, hogy ne házasodjanak össze zsidóval. Sőt, biztatnám őket, hogy E-mailen és egyéb módon barátaikat is győzzék meg arról, hogy veszélyes dolog zsidóval összeházasodni. Ugyanis egy ilyen házasság azt jelenti, hogy a magyar nemzet felhígul, elveszíti identitását. Egy ilyen vegyes házasság a nemzetre nézve stratégiai veszélyt jelent. Szóval milyen lenne egy ilyen hirdetési kampány vízhangja? Nem kell rá azonnal válaszolnod, mert látod, én magam is két napja filózom rajta. Van egy olyan elképzelésem, hogy le lennék fasisztázva, kikiáltanának az ország első számú antiszemitájának. Természetesen kirekesztő lennék és négy rétre csak azért nem vágnának, mert ezt a megtiszteltetést előttem már lefoglalták mások számára. Persze lehet az is, hogy tévedek. A liberális sajtó jól értesült riporterei tudni vélnék, hogy holokauszttagadó vagyok, ez pedig már majdnem bűn. Úgy értem, hogy a szomszéd országban már az, nálunk még nem., illetve már igen. Persze nem vagyok holokauszttagadó, mert ennek a blognak az egyik fő célja az „igazság keresése” és a holokauszt – sajnálatos módon – igazság, illetve megtörtént tény. De mi a fenének filózom ilyen hülyeségen? Meg vagyok én kergülve? Elment a józan eszem? Nem, nem és nem. Egészen egyszerűen elolvastam Jonathan Cook cikkét. Most derül ki milyen műveletlen vagy, mert nem hallottál Jonatán Cookról. Kérlek szépen a nevezett úriember az Izraelben lévő Názáret városának polgára, természetesen zsidó polgára, foglalkozásra nézve pedig újságíró és író. Érdekes könyveket írt már eddig. Például ilyen címmel: „Izrael és a civilizációk ütközése: Irak, Irán és a Közel-kelet átformálásának terve.” Szép hosszú cím. Ja, van neki egy honlapja is: www.jkcook.net ha esetleg felpiszkáltam volna a kíváncsiságodat. Most persze a következő kérdésed az, hogy mit írt ez a Cook? Na, jó, idézek szó szerint:

„Az Izraeli kormány beindított egy TV és Internet hirdetési kampányt, amiben felhívja az izraelieket, hogy azokat a külföldön élő barátaikat és rokonait informálják, akik nem zsidóval való házasságkötés veszélyével állnak szemben.” Ez a veszély nem egyéb, mint a diaszpórában élő fiatal zsidók házasság útján történő asszimilációja. A kampány 800.000 $-t emésztett fel és az váltotta ki, hogy valaki közzé tett egy felmérés, ami szerint Izraelen kívül élő zsidók fele, nem zsidóval házasodik össze.

Természetesen egyéb statisztikai adatok is napvilágot láttak. Például Izraelen kívül a világ minden egyes zsidó közösségének létszáma egyre csökken a vegyes házasságok és a kevés gyerekvállalás következtében. Valamit az európai és az amerikai zsidók 50 százaléka nem zsidóval köt házasságot, míg az orosz zsidóknál ez 80 százalék. Izrael zsidó lakóssága 5,6 millió, ami a világ összes zsidójának 41 százaléka. Éppen ezért Izrael állam szembeszáll a zsidó és arab állampolgárai között megkötendő házasságokkal, éspedig úgy, hogy egyszerűen nem ismeri el, kivéve, ha azt Izraelen kívül kötik. A hirdetési kampány elsősorban az amerikai és kanadai zsidókat célozza meg, akik összességében 5,7 millió főt tesznek ki, és hitük szerint a liberális vonalat követik, akik a vegyes házasságot nem ellenzik. Nem akarok még sokáig csámcsogni a témán, mindössze azt jegyzem meg, hogy a kampány beindítása után (amiről Magyarországon úgy látszik, senki se tud) az amerikai zsidó blogok perceken belül felzúdultak, „megosztónak” bélyegezték, és kijelentették, hogy a vegyes házasságból született gyerekek számára „sértő”.

Szóval nem kell beszarni, nem csak mi magyarok vagyunk félelmetesen megosztva.

________________________________________________________
________________________________________________________
________________________________________________________