2023-05-07 nap bejegyzései

(4191) Ez meg az

Tibor bá’ fordítása online

Ez meg az

A spanyol koalíció ignorálja Pablo Gonzálesz spanyol riporter Lengyelországi bebörtönzését A NATO tagországok az Oroszország elleni meggondolatlan háborújukat képmutatáson és hazugságon alapulva a demokrácia védelmének háborújaként mutatják be.

 A Kreml elleni ukrán támadás egy bűnügyi provokáció A Kreml elleni ukrán támadás és Putyin meggyilkolásának kísérlete egy büntető jogilag meggondolatlan provokáció, amely nem szolgál más célt, mint Oroszország megtorlásának a kiváltását, amely aztán a NATO háborúban való részvételének erőteljes fokozását igazolná.

Zelenszkij  pártjának tagjai internetes cenzúratörvényt terjesztenek elő A kormány egyre elnyomóbb és egyre nyíltabban diktatórikus intézkedéseit kétségtelenül mindenekelőtt a háborúval szembeni növekvő népi ellenállás motiválja.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________