2023-02-03 nap bejegyzései

Szolgálati közlemény

Támogatás küldők, ha nem értesítenek E-mailben  és az OTP bejegyzésben se tüntetik fel az E-mail címüket,  nem tudom megköszönni.

 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

(4101) 2023.XI.23.

Tibor bá’ online

Az alábbi bekezdést tegnap másoltam át az ORIGO-ból:

Amióta tart az orosz-ukrán háború, azóta rettegnek az emberek a III. világháború kitörésétől. A félelmekre még a tudósok is rátesznek egy lapáttal, akik ugyan nem csak a háború miatt, de ismét előbbre állították a közelmúltban a Végítélet óráját, jelezvén: soha nem volt még olyan közel az emberiség a pusztuláshoz, mint most. A félelmekre a magukat jósoknak nevező egyének is „rásegítenek”: a sokak által csak modern Nostradamusként emlegetett Craig Hamilton-Parker szerint például minden eddiginél sötétebb jövő köszönthet ránk 2023-ban, miután egy repülőgép-baleset kirobbantja a harmadik világháborút.

Ez a modern Nostradamus  még azt is hozzátette, hogy 18:05-kor fogja Németországot megtámadni Oroszország. És akkor most időzzünk el egy kicsit ezen a jóslaton. Személy szerint én egyáltalán nem hiszek abban, hogy bárki ismeri, tudja a jövőt, a „jövőbe lát”. Viszont az emberiség nagy hányada hisz benne. Nem tökéletesen, de „kell lenni benne valaminek”. A nagypofájú sarlatánok természetesen ezt tudják és ez arra sarkalja őket, hogy csak hihető dolgot jósoljanak. Ezek szerint a III. vh. 10 hónapon belüli kitörése hihető, az emberek többségének gondolatvilágába belefér. A kérdésem, tévedhet ennyi ember?

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________